- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
icramsik
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje küzdök a téma megnevezésben található típusú laptopommal.
Történt még régebben egy újrapasztázás, amit követően stabilan működött a rendszer. Nem melegedett.Eltelt pár hónap elkezdett fagyni. Eleinte még csak a böngésző használata közben. Aztán játék közben, majd már a windows indítása közben is. Gondoltam elgenyósodott a gép. Portalanítottam,újrapasztáztam, legyalultam a rendszert és újból raktam rá egy ugyanolyan Windows 7 Ultimate 64bit-es operációs rendszert. Ez sajnos nem oldotta meg a problémám. Minden drivert telepítettem. Egyedül valamiért az Intel Turbo Boost Technology drivert nem engedte felrakni, azzal a hibaüzenettel, hogy a gép nem felel meg a szoftver által előírt minimális feltételeknek.
Ezután rendszertelenül folytatódtak a kifagyások. Megállt az egér és nem tudtam mozgatni, ugyanakkor semmilyen billentyűkombinációra nem reagál, csak a bekapcsoló gomb lenyomására.
Csökkentett módban is hasonlóan viselkedett. Ebből gondolom, hogy valami hardver gondja lehet. Utánaolvastam és rengeteg ember küszködik ilyen problémával és milliónyi oka lehet.Ma fogtam magam és idegemben megint újbóltelepítettem. Megérezhette, hogy valamit akarok ezért kb 8szor megfagyott egymás után. Ezután ment a telepítés, de a képernyő ilyen színes pontokkal lett tele, de végigcsinálta.
Most perpillanat 10 perce működik. Viszont nem tudom meddig lesz jó.
Ha valaki tudna némi segítséget nyújtani azt megköszönném!Üdvözlettel!
Kristóf
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest