- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topicot zártam.
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Tényleg nem egyszerű, talán leírásod arra enged következtetni, hogy frissítés jöhetett le és utána álltak be a problémák. Manapság tényleg elég sok gond van az "Intel+Ati" ( CCC ) videokártya illesztő frissítése, telepítése során. Lehetséges, hogy egy régebbi verzió megoldaná a gondodat, amennyiben fent áll még. A hardware-es részére kitérve, ott esetleg egy Linux LiveCD-vel való ellenőrzés sokat segített volna annak kizárására. Amennyiben utána olvastál, akkor Te is tudod, hogy ilyen esetekben egy memória, merevlemez, ellenőrzés azonnal indokolt.
A kiírt hiba üzenet "tipikus" vga illesztő probléma és ilyen érthetetlen üzenet formájában jelenik meg. Az eseménynaplóba betekintve is lehet látni a rögzített eseményt, és az is jelenthet segítséget a hiba feltárásában.A továbbiakban felmerülő kérdéseket az alábbi fórumokon tedd meg légy szíves:
1.) Azonnali notebookos kérdések órája (kiemelt téma)
-
icramsik
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje küzdök a téma megnevezésben található típusú laptopommal.
Történt még régebben egy újrapasztázás, amit követően stabilan működött a rendszer. Nem melegedett.Eltelt pár hónap elkezdett fagyni. Eleinte még csak a böngésző használata közben. Aztán játék közben, majd már a windows indítása közben is. Gondoltam elgenyósodott a gép. Portalanítottam,újrapasztáztam, legyalultam a rendszert és újból raktam rá egy ugyanolyan Windows 7 Ultimate 64bit-es operációs rendszert. Ez sajnos nem oldotta meg a problémám. Minden drivert telepítettem. Egyedül valamiért az Intel Turbo Boost Technology drivert nem engedte felrakni, azzal a hibaüzenettel, hogy a gép nem felel meg a szoftver által előírt minimális feltételeknek.
Ezután rendszertelenül folytatódtak a kifagyások. Megállt az egér és nem tudtam mozgatni, ugyanakkor semmilyen billentyűkombinációra nem reagál, csak a bekapcsoló gomb lenyomására.
Csökkentett módban is hasonlóan viselkedett. Ebből gondolom, hogy valami hardver gondja lehet. Utánaolvastam és rengeteg ember küszködik ilyen problémával és milliónyi oka lehet.Ma fogtam magam és idegemben megint újbóltelepítettem. Megérezhette, hogy valamit akarok ezért kb 8szor megfagyott egymás után. Ezután ment a telepítés, de a képernyő ilyen színes pontokkal lett tele, de végigcsinálta.
Most perpillanat 10 perce működik. Viszont nem tudom meddig lesz jó.
Ha valaki tudna némi segítséget nyújtani azt megköszönném!Üdvözlettel!
Kristóf
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged