- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Aktív témák
-
Mester222
csendes tag
-
Vicusss
csendes tag
jó, okés, persze, tudom, fogyasztói társadalom titka, mellesleg közgés suliba járok, jóhogy tudom, hogy miért van ez így, de áááá annyira borzasztó az egész
amúgy ajánlom mindenkinek az Amerikai Psycho című könyvet, elég érdekes, amit abban olvastam, és most még szttem ehhez kapcvsolódik is -
Vicusss
csendes tag
válasz
Motion_Blur #15 üzenetére
Én nagyon szerettem, és eddig soha egyetlen egy karcolást sem szenvedett...de így jött össze, nekem semmi bajom nem volt vele eddig, de most rájöttem, hogy nagy kib*szás az egész ...wááá csak tudnám hogy mért ilyen qva drága a javíttatás, ja mondjuk tudom, azért hogy vegyél újat...pfff
na jó, n m idegelem tovább magam, jó éjt! -
-
Vicusss
csendes tag
Hát azt én is sejtettem, hogy nagyon sokba fog kerülni, nem is az a baj, vagyis az is baj, csakhogy eddig még csak normális szervízt se találtam...a hivatalos HP ''szervíz'' (2 is van Szegeden) mármost egyik se foglalkozik javítással, csak ilyen gyűjtő f*s és persze csak a garanciális darabokkal foglalkoznak...szal azt itt buktam...és NEM IGAZ, HOGY NINCS EGY KIB*SZOTT SZERVÍZ, AHOVA AKÁRMILYEN MÁRKÁJÚ GÉPET LEHETNE VINNI
bocsánat, de elegem van...egész nap ezzel foglalkoztam és elegem van
Jah és a poén az, hogy ''hát fölküldheti egyénileg is a szervízbe, pestre, igaz, hogy a munkadíjuk 40K-nél kezdődik, és csak ahhoz jön hozzá az esetleges alkatrész ára''.....ja boccs, akkor inkább kidobom az ablakon! -
Dtomi
őstag
Ha ferdült a szervómotor és ne adj' isten a fogaskerekekkel is baj van annyiba lesz kb mint most egy 735 nél milliószor jobb gép. És kb 3X annyiba mint amennyit a HP-d ér. ha csak nem nőtt nagyon a szívedhez akkor inkább kuka a gép. Én egy samsung A40-et vittem hasonló tünetekkel szervízbe bár ott csak a szervó szorult és elkérétk érte a 10et.
-
Vicusss
csendes tag
nem annyira vág témába, de nekem fontos, nekem is HP digi fényképezőm van, tegnap leejtettem
, és a kijövő objektívrésze elferdült...ez még nem is lenne akkora gond, ám már nagyon nem garanciális szegényke, és ha tudtok szegeden vmi jó szervízt, lécci írjatok tippet....köszönöm
-
sroby
csendes tag
Sziasztok.
Van nekem egy 735-ös gépem el szeretném adni.
Az lenne a kérdésem kb mi az-az ár amiért el lehet adni? -
LCD
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy HP Photosmart 735-ös fényképezőm. 3 éves. Fényképeztem vele kb. 50 képet és utánna kikapcsoltam egy kicsit, és azóta nem kapcsol be. Ha be akarom kapcsolni a felső kijelzőn felvillan az összes jel kb. 10 sec-re, de nem kapcsol be, teljesen lefagy. Másik SD kártyával és anélkül is próbáltam, másik aksikkal se jó.
Ez megoldható szoftverfrissítéssel vagy a memóriája kisütésével?
Hol szerelik a HP fényképezőket?
Anyagilag nézve érdemes-e megcsináltatni, vagy kuka ?
Üdv. mindenkinek ! -
durkonorbi
tag
Ok, probléma megoldva, a PC volt a hunyó!
Thanks!
Topic finished. -
durkonorbi
tag
Hali!
Hát nem tudom, mert az a gond, hogy sajnos már nem garis...
De nem a sandisk kártyát tette tönkre, hanem maga a gép fagy ha bármilyen memóriából akarok olvasni!! Mindegy, hogy az SD-ről, vagy a sajátról!
Egyébként ez is zabál, mint az állat - aksi - de ez szerintem nem javítható hiba, ilyen, el kell fogadni! Jó nagy mAh értékekkel korrigálható a kellemetlenség...
Valakinek egyéb ötlete a fagyással kapcsolatban? -
Varga Csaba
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
ez sajna HP betegség ennél s szériánál.
SZVSZ szoftverfissítés se segít rajta, mert mikor kicserélték a 635-ömet a legfrisseb szoft volt rajta és úgy is zabálta az akksit.
A minolta Z10-el 4 akksival lazán telefotózom majd másfélszer az 512MB-s kártyát. Az spórol az energiával.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
durkonorbi #1 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, nem tudod hogyan lehet rajta fríísíteni a szoftvert? Nekem nagyon zabálja az akksit
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz
durkonorbi #2 üzenetére
először is vedd ki az SD-kártyát a gépből és úgy próbáld meg bekapcsolni a gépet.
A 735 ill 635 hajlamos volt elrontani a sandisk SD kártyáit és akkor bekapcsolásnál ''lefagyott'' a gép.
Ha kártya nélkül sem működik a gép rendesen akkor ha garis a gép vissza a HP-nek, javítgassák ők meg...
Te ne berhelj rajta semmit ha garis mert bukod a garanciát.
Ha gariidőn túli a gép akkor sok sikert -
durkonorbi
tag
Valakinek van valami ötlete?
-
durkonorbi
tag
Sziasztok!
Van nekem egy HP 735 típusú digitgépem, és sajnos az a nagy baja, hogy mindamellett, hogy hibátlanul dolgozott eddig, most hirtelen fogta magát, és minden alkalommal, mikor a képeket menteni akarom a gép memóriájából, vagy éppen az SD kártyáról, akkor lefagy!!! Csúnyán, resetesre! Szóval nemtom, mi lehet a gond! Ha valakinek valami ötlete van, az írja meg légyszives!
Nekem is van egy ötletem, de addig nem akarom megcsinálni, amíg valaki nem erősít meg, hogy nem hülyeség!
Asszem megjelent egy firmware update a géphez, és bár nem erre a bajra ad orvoslatot, de ha esetleg ''szoftveresen sérült a gép'', akkor az megoldódik. Egyébként szerintetek ez lehetséges???? Mármint, hogy ilyen baja legyen, vagy kezdjek el nekikeseredni?!
Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest