- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Vicusss
csendes tag
jó, okés, persze, tudom, fogyasztói társadalom titka, mellesleg közgés suliba járok, jóhogy tudom, hogy miért van ez így, de áááá annyira borzasztó az egész
amúgy ajánlom mindenkinek az Amerikai Psycho című könyvet, elég érdekes, amit abban olvastam, és most még szttem ehhez kapcvsolódik is -
Vicusss
csendes tag
válasz
Motion_Blur #15 üzenetére
Én nagyon szerettem, és eddig soha egyetlen egy karcolást sem szenvedett...de így jött össze, nekem semmi bajom nem volt vele eddig, de most rájöttem, hogy nagy kib*szás az egész ...wááá csak tudnám hogy mért ilyen qva drága a javíttatás, ja mondjuk tudom, azért hogy vegyél újat...pfff
na jó, n m idegelem tovább magam, jó éjt! -
Vicusss
csendes tag
Hát azt én is sejtettem, hogy nagyon sokba fog kerülni, nem is az a baj, vagyis az is baj, csakhogy eddig még csak normális szervízt se találtam...a hivatalos HP ''szervíz'' (2 is van Szegeden) mármost egyik se foglalkozik javítással, csak ilyen gyűjtő f*s és persze csak a garanciális darabokkal foglalkoznak...szal azt itt buktam...és NEM IGAZ, HOGY NINCS EGY KIB*SZOTT SZERVÍZ, AHOVA AKÁRMILYEN MÁRKÁJÚ GÉPET LEHETNE VINNI
bocsánat, de elegem van...egész nap ezzel foglalkoztam és elegem van
Jah és a poén az, hogy ''hát fölküldheti egyénileg is a szervízbe, pestre, igaz, hogy a munkadíjuk 40K-nél kezdődik, és csak ahhoz jön hozzá az esetleges alkatrész ára''.....ja boccs, akkor inkább kidobom az ablakon! -
Vicusss
csendes tag
nem annyira vág témába, de nekem fontos, nekem is HP digi fényképezőm van, tegnap leejtettem
, és a kijövő objektívrésze elferdült...ez még nem is lenne akkora gond, ám már nagyon nem garanciális szegényke, és ha tudtok szegeden vmi jó szervízt, lécci írjatok tippet....köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest