Aktív témák
-
Bandus99
őstag
csak ugy nosztalgiabol egy UP
lehet csokkenteni kellene az arat hatha vkinek? -
Bandus99
őstag
Nos?
-
Ptech
addikt
pda, pda, pda, PDA
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Hat nagyon nem akarjak
-
Ptech
addikt
púp
-
Bandus99
őstag
.
-
Bandus99
őstag
no csak ugy megszokasbol egy UP
Most mar kivancsi vagyok mikor adod el es mennyiert
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
válasz
Bandus99 #137 üzenetére
Nyugodtam írj kérdéseket, én sohasen értettem, miért zavar másokat ez a piacon, ahol minél többen látják a hirdetést, annál jobb. Ha vki érdeklődik iránta, akkor nem mer írni tőle
.
Erre utolag nem is teheto fel a Second Edition ? (lehet hulye kerdes neme rtek hozza tenyleg) Mi az elteres a sima es az SE kozt felhasznaloi szemszogbol? Erre nem tudom a választ, mert eddig csak ezt használtam, és mivel nem volt gond az oprendszerrel, nem is akartam frissíteni, úgy vagyok vele, hogy amíg megy, addig jóés stabilabb, mint a desktop PC-m
Nem használtam GPS-ként, nem is tudom mennyibe kerülne egy ilyen hozzá, mert nem terveztem venni hozzá, még a navi SW-t sem raktam fel, nem is csomagoltam ki -
Bandus99
őstag
Mivel tetszik a cuccos ezert kapsz egy uppot.
Valoszinuleg nem fogom megvenni, mert nem tellik ra sajnos, de ez az en bajom
Azert ha nem gond irogatok kerdeseket, remelhetoleg ez neked sem art az uzlethez.
Ha megis szolj ram es befejezem.
Szoval
op rendszer Microsoft® Windows Mobile™ 2003 for Pocket PC – Phone Edition
Erre utolag nem is teheto fel a Second Edition ? (lehet hulye kerdes neme rtek hozza tenyleg) Mi az elteres a sima es az SE kozt felhasznaloi szemszogbol?
GPS ehhez akkor kell venni meg egy GPS eszkozt ami lehet BT vagy kabeles csatlakozasu ennek az ara kb mennyi is ?
Van hozza egy AeroMap Venus térképszoftver sokan I-Go-t hasznalnak nem tudom a ketto kozt mi az elteres (jo mas keszito) ill melyik a jobb? Esetleg I-Go is hasznalhato ezzel az eszkozzel? -
Ptech
addikt
Ő az, igen. Belinkeltem az 1. hsz-ben én is a pgsm oldalát, ott is minen infó fenn van róla.
hmm, azóta nem megy a pgsm oldalán a link, mind1, majd megnézrm még 1x.
''HP IPAQ 6340, aug 19-én itthon, a PGSM-nél vásárolt PDA(Bővebben: link). Minden tartorzék, doboz, CD-k, garancia megvan hozzá, karcmentes! Van rajta minden, mi jó, GPRS, WIFI, Kékfog, felcsatolható QWERTY bill, headset, Aeromap navi CD, stb. Az eladás oka, hogy ajánbékba kaptam, de nem igazán tudom kihasználni ezt a kütyüt...Kisker ára a HP webshopjában ~150k([link])
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Namost akkor hol tartunk?
Tud GPS-t vagy nem tud? Vagy gyarilag nem tud de a tiedhez van +-ban GPS vevo es tud? Viszont az nincs benne az arban? Tessek erthetoen fogalmazni mert hulyen jonne ki ha vki megveszi, hogy tud GPSt aztan kibontjas a csomit es kiderul megsem ugy van -
Bandus99
őstag
Up
Tehat ehhez kell meg egy kutyu, hogy navigalni lehessen vele jol ertem ?
Ami mondjuk BT alapu de akkor nem mukodik a BT alapu autos kihangositas? -
Ptech
addikt
up
-
svédcsepp
tag
Én ugy tudom a GPS alapból nincs benne! Apropo nekem is van egy eladó HP 6340esem független, garanciális, + Aeromappal + destinatorral + 20 csatornás royaltek mini bluetooth GPS -el. + aktiv Brod-it autós tartóval kikiáltási ár 105eFt!
Eladás oka. nem tudom összehozni ugy a loptoppal hogy tudjak netezni a laptopon. Sima PDA-nak meg van másik. Telefonom is van. Magán a PDA-n megy a net--- de az nem ugyanaz!!
mailtome sp@c2.hu -
Ptech
addikt
upppppppper
-
Ptech
addikt
Szia.
Pannonos teló, de biztos meg lehet oldani, h működjön méson is. Smst több féle módon lehet írni vele, vagy az érintőképernyőn a ceruzával kell nyomni a gombokat, vagy van egy felcstolható bill. hozzá, mindkettővel nagyon gyorsan lehet írni. Mobile Windows 2003-as oprendszerű, simán át lehet tölteni mindent rá, pl. képeket, videót, mp3-at, lejátssza őket. Sd kártyát lehet bel rakni. Játékot én nem raktam még rá, de lehet rá. Van hozzá bőrtok is, azzal övre lehet csatolni, amúgy meg bőven elfér egy farmer akármelyik zsebében
-
s0rT3d
tag
hmm érdekelne a gép de lenne pár extra amatőr kérdésem szal ne nevessetek
Szóval független a teló nem? és hogy megy ezeknél az sms irás? nyomkodni kell a monitor?amugy meg gondolom olyan mint a windows? progikat stb..milyen kártyával bövithető? mmc? sd? esetleg van rá pár játék? ha nagyon unatkozok Méretre kb mekkora? egy nő zsebben farmernadrág esetleg elfér?
Köszi -
-
Kriss
tag
tényleg, gps van benne?
-
Ptech
addikt
válasz
TitaniumBoss #102 üzenetére
semmi gond, én nem haragszom érte 1általán, mert viszi föl a topicot.
Kriss:
Samsung, Viewsonic amik leginkább, de minden ár/érték modell érdekel, de ha tudsz küldeni, örülnék egy listának mélben. Érdekel még A64 proc: 3000+/Venice/E3, Abit AN8 Ultra, GF6600 GT.
[Szerkesztve] -
TitaniumBoss
tag
Sony,meg a nagyon drágák árait mond!Sonyból 17''-19'' és többi márkából 24-32''os érdekelne!(bocs az offért)
-
Bestino
tag
Tudunk valahol társalogni?Email,msn?
-
Bestino
tag
Hi!Meg van még?Csere Sony tft monitorra 17'' 12ms válaszidő,fekete,új,még csomagolva(gari nincs)?
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
upper
-
Ptech
addikt
fel
-
Ptech
addikt
up
-
Ptech
addikt
upper
-
Cruy
csendes tag
Hello!
Én úgy gondolom hogy adnék érte egy SonyEricsson K750-et, a többit meg kifizetném kp-ba. Írj privit azt megdumáljuk, Remelem kijelzővédő fólia van rajta és nincs összekarcolva. -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
válasz
DuncanGhola #56 üzenetére
Értem. Én meg csak telefonálok és SMS-t használok, így nem sok értelme van megtartani, pláne, hogy máshol jó helye lenne ennek a pénznek.
-
BenczeGy
csendes tag
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
válasz
DuncanGhola #53 üzenetére
Sajnos azt sem tudnám kihasználni, nekem csak egy szimpla teló kéne helyette+kess.
Sok sikert az eladáshoz!
Ha van topicod, amiben eladni próbálod szólj, v linkeld be, és jövök upolni -
DuncanGhola
aktív tag
kéne kéne, csak van egy dell axim x5 amit el kéne adni, vagy beszámitani
-
Ptech
addikt
-
Kis Fraky
aktív tag
UP! fasza a cucc! Nekem nagyon tetszik csak nincs rá pénzem!
Meg kérted hogy aki benéz UP-oljon egyet! -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
válasz
üzletember #45 üzenetére
rendben.
-
Ptech
addikt
up
-
Ptech
addikt
válasz
üzletember #40 üzenetére
Hogy mikor lehetne megnézni a kütyüt?
Bármikor, amikor megbeszéljük.
A számom: 20/536-8497. Du. vagyok ált. elérhető.
Üdv. -
Ptech
addikt
up
-
X@b3e
addikt
Tényleg nem akarom a boltod rontani, de ha picit olcsóbban adnád, akkor lenne keletje a dolognak, főleg ha ajándékba kaptad
Bővebben: link SuliNetben 144k ami annyit tesz, hogy 84...
És mindjárt itt az adév vége -
Ptech
addikt
Igen, csakugye azt adóév végén kapod vissza, nem rögtön, azt pedig az állam addig egyszer-kétszer megforgatja.
120 bruttó tényleg? Az 96 nettó. Akkor az új ár nálam legyen mondjuk ugyanennyi, természetesen bruttó, kp.-ben.
Legjobb lenne kp, de csrevariáció is lehetséges, értékegyeztetéssel.
[Szerkesztve] -
Sawa_1
csendes tag
120 bruttóért láttam a notebook store oldalán, meg lehet venni sulinettel is 160-ért (60 ugye leesik). Csak szólok.
-
X@b3e
addikt
Kapsz egy uppot
mert jó a cuccod
Nálam 70 körül lenne nyerő,
csak az nálad nem bejövő
In memorian Petőfi Sándor -
Ptech
addikt
elvagyok itt magammal, meg a sormintáimmal... -
Ptech
addikt
fel veled te gépecske, mely nekem nem kellene, egy emberke mekeghetne errefele egy UPOT is.
-
Ptech
addikt
uuuuppppáááá
-
Ptech
addikt
Kinek mennyit érne?
110? 100?
-
Ptech
addikt
Minden tartozék megvan hozzá. Dokkoló, felcsatolható billentyűzet, navi szoftver, kábelek, doboz...
-
EG0
aktív tag
Az a 90 nem olyar rossz, ha kp-ben oda is adja neked, nem csak ül rajta egy darabig..
-
Ptech
addikt
HW-t is beszámítok, főleg 17, 19 colos LCD érdekel kis válaszidővel(kedvencek:Samsung 913N, 713N)
-
Ptech
addikt
PC, PC, POCKET PC
-
Ptech
addikt
Pocket PC anyone?
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Nem kell senkinek? Pedig van rajta Excel, meg Internet Explorer, Outlook. GPRS, WIFI, BLÚTÚSZ, SD kártyahely...
-
atomin13
aktív tag
up
[Szerkesztve] -
atomin13
aktív tag
up, csak kicsit sok
nekem teccene, egy 6230 at cserélnék felfelé -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
UPpá
-
Ptech
addikt
Aki benéz ide, és teccik neki a cucc, lécc dobjon 1 upot is. THX.
-
Ptech
addikt
poszt-uzsonnai up
-
Ptech
addikt
nanemá, senikseakar ilyen faszakiscuccot
-
Ptech
addikt
nanemá, senikseakar ilyen faszakiscuccot
-
Ptech
addikt
uzsonnai up
-
Ptech
addikt
valaki?
-
Ptech
addikt
HP IPAQ 6340, aug 19-én itthon, a PGSM-nél vásárolt PDA(Bővebben: link). Minden tartorzék, doboz, CD-k, garancia megvan hozzá, karcmentes! Van rajta minden, mi jó, GPRS, WIFI, Kékfog, stb, stb.(Részletes infó a fenti linken!) Az eladás oka, hogy ajánbékba kaptam, de nem igazán tudom kihasználni ezt a kütyüt...Kisker ára a HP webshopjában ~150k([L]http://www.hpshop.hu/product.my?idt=2831&cdt=244[L])Én a nettó árért (120k) megválok tőle.
Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest