- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Ptech
addikt
pda, pda, pda, PDA
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
púp
-
Ptech
addikt
válasz
Bandus99 #137 üzenetére
Nyugodtam írj kérdéseket, én sohasen értettem, miért zavar másokat ez a piacon, ahol minél többen látják a hirdetést, annál jobb. Ha vki érdeklődik iránta, akkor nem mer írni tőle
.
Erre utolag nem is teheto fel a Second Edition ? (lehet hulye kerdes neme rtek hozza tenyleg) Mi az elteres a sima es az SE kozt felhasznaloi szemszogbol? Erre nem tudom a választ, mert eddig csak ezt használtam, és mivel nem volt gond az oprendszerrel, nem is akartam frissíteni, úgy vagyok vele, hogy amíg megy, addig jóés stabilabb, mint a desktop PC-m
Nem használtam GPS-ként, nem is tudom mennyibe kerülne egy ilyen hozzá, mert nem terveztem venni hozzá, még a navi SW-t sem raktam fel, nem is csomagoltam ki -
Ptech
addikt
Ő az, igen. Belinkeltem az 1. hsz-ben én is a pgsm oldalát, ott is minen infó fenn van róla.
hmm, azóta nem megy a pgsm oldalán a link, mind1, majd megnézrm még 1x.
''HP IPAQ 6340, aug 19-én itthon, a PGSM-nél vásárolt PDA(Bővebben: link). Minden tartorzék, doboz, CD-k, garancia megvan hozzá, karcmentes! Van rajta minden, mi jó, GPRS, WIFI, Kékfog, felcsatolható QWERTY bill, headset, Aeromap navi CD, stb. Az eladás oka, hogy ajánbékba kaptam, de nem igazán tudom kihasználni ezt a kütyüt...Kisker ára a HP webshopjában ~150k([link])
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
up
-
Ptech
addikt
upppppppper
-
Ptech
addikt
Szia.
Pannonos teló, de biztos meg lehet oldani, h működjön méson is. Smst több féle módon lehet írni vele, vagy az érintőképernyőn a ceruzával kell nyomni a gombokat, vagy van egy felcstolható bill. hozzá, mindkettővel nagyon gyorsan lehet írni. Mobile Windows 2003-as oprendszerű, simán át lehet tölteni mindent rá, pl. képeket, videót, mp3-at, lejátssza őket. Sd kártyát lehet bel rakni. Játékot én nem raktam még rá, de lehet rá. Van hozzá bőrtok is, azzal övre lehet csatolni, amúgy meg bőven elfér egy farmer akármelyik zsebében
-
Ptech
addikt
válasz
TitaniumBoss #102 üzenetére
semmi gond, én nem haragszom érte 1általán, mert viszi föl a topicot.
Kriss:
Samsung, Viewsonic amik leginkább, de minden ár/érték modell érdekel, de ha tudsz küldeni, örülnék egy listának mélben. Érdekel még A64 proc: 3000+/Venice/E3, Abit AN8 Ultra, GF6600 GT.
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
upper
-
Ptech
addikt
fel
-
Ptech
addikt
up
-
Ptech
addikt
upper
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
válasz
DuncanGhola #56 üzenetére
Értem. Én meg csak telefonálok és SMS-t használok, így nem sok értelme van megtartani, pláne, hogy máshol jó helye lenne ennek a pénznek.
-
Ptech
addikt
válasz
DuncanGhola #53 üzenetére
Sajnos azt sem tudnám kihasználni, nekem csak egy szimpla teló kéne helyette+kess.
Sok sikert az eladáshoz!
Ha van topicod, amiben eladni próbálod szólj, v linkeld be, és jövök upolni -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
válasz
üzletember #45 üzenetére
rendben.
-
Ptech
addikt
up
-
Ptech
addikt
válasz
üzletember #40 üzenetére
Hogy mikor lehetne megnézni a kütyüt?
Bármikor, amikor megbeszéljük.
A számom: 20/536-8497. Du. vagyok ált. elérhető.
Üdv. -
Ptech
addikt
up
-
Ptech
addikt
Igen, csakugye azt adóév végén kapod vissza, nem rögtön, azt pedig az állam addig egyszer-kétszer megforgatja.
120 bruttó tényleg? Az 96 nettó. Akkor az új ár nálam legyen mondjuk ugyanennyi, természetesen bruttó, kp.-ben.
Legjobb lenne kp, de csrevariáció is lehetséges, értékegyeztetéssel.
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
elvagyok itt magammal, meg a sormintáimmal... -
Ptech
addikt
fel veled te gépecske, mely nekem nem kellene, egy emberke mekeghetne errefele egy UPOT is.
-
Ptech
addikt
uuuuppppáááá
-
Ptech
addikt
Kinek mennyit érne?
110? 100?
-
Ptech
addikt
Minden tartozék megvan hozzá. Dokkoló, felcsatolható billentyűzet, navi szoftver, kábelek, doboz...
-
Ptech
addikt
HW-t is beszámítok, főleg 17, 19 colos LCD érdekel kis válaszidővel(kedvencek:Samsung 913N, 713N)
-
Ptech
addikt
PC, PC, POCKET PC
-
Ptech
addikt
Pocket PC anyone?
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Nem kell senkinek? Pedig van rajta Excel, meg Internet Explorer, Outlook. GPRS, WIFI, BLÚTÚSZ, SD kártyahely...
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
UPpá
-
Ptech
addikt
Aki benéz ide, és teccik neki a cucc, lécc dobjon 1 upot is. THX.
-
Ptech
addikt
poszt-uzsonnai up
-
Ptech
addikt
nanemá, senikseakar ilyen faszakiscuccot
-
Ptech
addikt
nanemá, senikseakar ilyen faszakiscuccot
-
Ptech
addikt
uzsonnai up
-
Ptech
addikt
valaki?
-
Ptech
addikt
HP IPAQ 6340, aug 19-én itthon, a PGSM-nél vásárolt PDA(Bővebben: link). Minden tartorzék, doboz, CD-k, garancia megvan hozzá, karcmentes! Van rajta minden, mi jó, GPRS, WIFI, Kékfog, stb, stb.(Részletes infó a fenti linken!) Az eladás oka, hogy ajánbékba kaptam, de nem igazán tudom kihasználni ezt a kütyüt...Kisker ára a HP webshopjában ~150k([L]http://www.hpshop.hu/product.my?idt=2831&cdt=244[L])Én a nettó árért (120k) megválok tőle.
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest