- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadmaau5
tag
Igen biztos paszta volt, ma szedtem le szépen ahogyan azt illik alkohollal stb.
Hát.. ilyet se láttam még hogy egy paszta oly szinten rálegyen valamire száradva hogy lepattogjon darabokba.
Újrakentem MX-4 - el ( igen végül megfogadtam az itteni tanácsokat és jól tettem )
20-30°C -al kevesebb értékeket kaptamEgy ilyen kérdés lenne még hátha tud valaki választ:
Miért van hogy AIDA64 programban ahogy írja a hőfokoknál hogy:
GPU dióda (DispIO) 43°C
GPU dióda (MemIO) 47°C
GPU dióda (árnyaló) 49°CA második két érték magasabb az elsőnél. Most terhelés alatt 5-10°C - al több a másik 2 az elsőnél, de pasztázás előtt terhelés alatt az első normál hőn ment (70°C) de a másik 2 +30-40°C - ba volt.
Pasztazasnak köszönhetően most csak +5-10°C - ba van terhelés alatt is. ( 70°C 75°C 79°C valahogy így, előtte 100°C felé kúszott a 2. és 3. adat )Lehet kicsit zavarosan írtam le de hátha megérti valaki
-
deadmaau5
tag
Az enyémen eddig is paszta volt ( szétszedtem már néztem meg )
Meg ezen a videón is pasztázza. -
deadmaau5
tag
Hali!
Elég hülye vagyok ezekhez a pasztákhoz, eddig csak CPU-t pasztáztam újra sima ezüstszínű pasztával amit még anno vettem és azt használtam.
Na most egy VGA-t akarok újrapasztázni.
Nem tudom milyen pasztát vegyek meg milyen mennyiség kell rá ( elég - e a 1.5ml ) és hogy a színek között van e érdemi különbség? ( fehér - arany - ezüst - kék etc. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest