- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
"Frissítettem" a pasztát a processzoromon, ami úgy történt, hogy NOCTUA NA-SCW1 hűtőpaszta eltávolító kendővel letöröltem a purocesszort és ilyenkor sűrített levegővel át szoktam fújni a környékét a processzornak. Amikor fújtam a levegőt, akkor vettem észre, hogy egy kis nagyjából gombostű hegynyi processzor hűtőpaszta gurult végig az alaplapon. Ezt észrevettem és a lehető legjobban próbáltam letörölni az alaplapról ugyanúgy az NA-SCW1-el.
Egy ASUS ROG STRIX B650E-E alaplapom van.
Lehet ebből bármilyen probléma vagy nem kell ezzel foglalkoznom?A paszta az alábbi volt: NOCTUA NT-H2
Köszönöm szépen!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
AMD Ryzen 7 7800X3D és Noctua NH-D15S processzorhűtőt használok egy kicsit eltolva "lefelé" NM-AMB12-vel.
Noctua NT-H2 pasztát vásároltam a javaslatotok figyelembevételével, tehát kezd minden összeállni.
A kérdés, hogy mennyi pasztát és hogyan raknátok a procira? Valószínűleg lerágott csont már, de nem találtam egyértelmű leírást erre.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Ryzen 7 7800X3D és Noctua NH-D15S közé melyik paszta lehet a legjobb választás?
Eddig Noctua nt-h2 volt2. Milyen paszta eltávolítót ajánlotok a régi paszta eltávolítására?
Ezeket találtam eddig:
ARCTIC MX Cleaner
NOCTUA NA-SCW1Köszönöm szépen!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Melyik módszer a legajánlottabb a paszta felkenésére? Mennyi kell belőle? Van valami arany szabály?
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Ryzen 7 7800X3D és Noctua NH-D15S közé melyik paszta lehet a legjobb választás?Köszönöm!
-
smallmer
őstag
Van olyan paszta 500 ft körül ami jó minőségű?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Meg szeretném kérdezni, hogy hűtőpasztázásmál a kis borsónyi középre elkenés nélkül még mindig a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Battlefield 6
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest