- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
A hotspot érték amúgy fontosabb?
-
gurabli
őstag
Végre lett egy kis időm és szétszedtem a VGA-t.
MX6 került rá. A padeket nem cseréltem csak tisztítottam, csak két helyen van, nem volt kemény. Csak 1 mm vastag Arctic padom van, ez szerintem 1,5 vagy 2 mm a gyári, inkább hagytam.
Elég poros volt a kártya, nem vészes, de ráfért a takarítás. Nincs sok tapasztalatom, de a gyári paszta elég leharcolt volt. Az MX6 és a takarítás hihetetlen, de kb. 10C mínuszt jelent Furrmark alatt. El sem akartam hinni. A hűtő is jóval halkabb lett. Ez szerintem nagyon jó eredmény. Majd meglátjuk meddig tartja ezt. Sokat nem lesz használva.
Kap szerintem egy enyhe undervoltingot is, majd megnézem azzal mit mutat.Az ID-COOLING SE-224-XTS Black alá is MX6 került, 50 fok felé még nem ment az i5-8400, sőt, inkább 40-45. Az is kiváló, sztem.
-
gurabli
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem maradok az MX-6 mellett (2g kb. mennyire elég, CPU és GPU?). A réginél biztos, hogy jobb lesz. Ha nagyon nem válik be, majd váltok. Figyelem a hőfokot, persze.A hővezető lapok állapotát nem ismerem. De gyanítom már nem a legjobb, hiszen nem mai kártya. De nincs tapasztalatom. Csak arra gondoltam, ha már szétszedem, akkor érdemes lehet cserélni. Vagy az kevésbé lenne jó, ha pl. mind cserélném az 1 mm-es Arctic kékre? Gondolom vágog belőle a gyárival azonos méretet?
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Egy Gigabyte 1060 WINDFORCE OC 3G kártyát vettem. Soha nem volt még megbontva, gyanítom jót tenne neki az új paszta és valószínűleg a thermal pad is.Paszta mehet az MX-6 vagy ki kell csengetni a Thermal Grizzly Duronaut árát?
Kérdés: a régi hővezető lapokat mind érdemes lenne lecserélni? Elvileg 1mm vastag kell?
Itr egy videó, de itt a régi egy részét visszarakja, csak fordít rajta. Milyen hővezető lapot vegyek? Arctic jó? Biztos van jobb, de reális összeget szeretnék költeni egy ilyen kártyára.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest