- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Predatorr #36 üzenetére
Ez tök jogos, csak sajnos nincs rásütve a pecsét, hogy az én rétegigényeimet tekintve szinte használhatatlan, vágod? A tesztekkel meg kitörölhetem a seggemet, ha magyar, ha angolszász, mert 3rd party appok kompatibilitási vizsgálatait senki sem végzi. Egyetlen támpont, ha írok a fejlesztőnek (de már ez sem opció, annyira kaotikus lett az Android a 3-4 évvel ezelőtti állapotához képest, hogy már tippeket se mernek adni), vagy szétnézek a JuhTyúkon. Pl. a Xiaomi 14 az egyik általam használt appban eszményi, magasan a legjobb, köröket ver a legújabb iPhone-okra, a másikban viszont nem ad képet, valszeg azért, mert az Omnivision szenzor nem támogatott, legalábbis még.
-
válasz
Predatorr #38 üzenetére
Megvolt, csak olvasd el azért, hogy ez végülis azért az esetek elég nagy százalékában igaz, hogy olyan telefont vesznek az emberek, amire szükségük van.
Nem a szokásos kötözködés, inkább szokatlan...
A 6 Pro-t nem értettem, hogy keveredett ide, miközben ő total másról írt. Érzésem szerint sehogy nem kapcsolódott az ő mondandójához, de persze jovanaz.@worxland: Jaa, hogy így értette a senyor, így már értem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest