Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klycsu1991
tag
válasz
spect80 #3344 üzenetére
Ezt a következtetést nem csak a szöveg alapján vontam le.
Fizetés során ezt tapasztaltam. És azóta se változott.
Ha a face is-vel oldom fel google wallet alkalmazásban mindig kér egy újbóli igazolást.
Ha hullanyomat feloldom fel a készüléket sose kérd és vallet alkalmazású újbóli hitelesítést.
Fizetésnél is ugyanez történik.
Ha újjlenyomatommal oldom fel , fizetés közben nem kér másodlagos hitelesítést.
Ha pedig face id-vel akkor fizetésnél mindig van macera...Én személy szerint azt a konklúziót vonom le.
Androidon nem tud különbséget tenni a 3D alapú és 2D alapú arc azonosítás közt google rendszere .
Ugye mind a két rendszernek hasonló az alapja.
De hardveres és működési elvben van különbség . Nem is kicsi.
Csak 2D alapú arc feloldás valóban nem biztonságos. Akár egy fényképpel is átverhető.
Addig a honor által alkalmazott 3D alapú feloldás van olyan biztonságos mint az ujjlenyomat alapú.
Amikor boncolgattam a biztonsági szempontokat ezt a gondolatmenetet gondoltam.Hivatalosan android alapon csak a honor használja a 3D alapú face is feloldási technológiát. Tudomásom szerint.
-
Klycsu1991
tag
válasz
spect80 #3331 üzenetére
Nem azért. Megjött a Google ügyfélszolgálat egyértelmű válasza az érintéses fizetés+ Google Wallet ügyben.
A lényeget kiemeltem.
Jól gondoltam. 3D arc azonosításos feloldás esetén újra kell egy hitelesítés érintés mentes fizetés esetén.!!!!!!!!!!!
Ujjlenyomat és képernyő zár ( jelszó) esetén nem.Kedves K Z!
Köszönjük, hogy ismét írt nekünk.
Megértem, hogy aggódik a Google Wallet zárolásának feloldása után, amint feloldja személyazonosító okmányát. A zárolási lehetőséget ujjlenyomat vagy képernyőzár-kód formájában is módosíthatja. Mivel az arcalapú azonosítással szembesül, az a probléma, hogy a Google Wallet csak a telefon megnyitásához beállított alapértelmezett képernyőzárat kéri, azt az érintésmentes fizetéshez kell megadnia. Az Ön esetében a zárolás arcfelismerésként van beállítva, ezért az érintéses fizetéshez ismét azonosítania kell magát.
Ez egy további biztonsági réteget ad Google Wallet-fiókjához, ha érintésmentesen fizet.
A Google Wallet által a Google Wallettal történő fizetés előtt szükséges zárolás kötelező. Megjegyzés: Ha a telefon zárolásának feloldásához oldja fel a Face ID funkciót, akkor az érintésmentes fizetéshez fel kell oldania az eszköz zárolását, ez az Ön biztonsága és adatainak védelme érdekében szükséges. Megértjük, hogy ez bosszantó lehet, de szükséges a biztonságos fizetéshez.
Biztonsági okokból csak akkor használhat fizetési módokat, ha igazolta személyazonosságát. Ha már néhány perccel ezelőtt igazolta személyazonosságát az eszközön, akkor előfordulhat, hogy új tranzakció végrehajtásakor nem szükséges igazolnia a személyazonosságát. A tanúsítvány lejárta után a következő tranzakcióhoz újra ki kell töltenie a tanúsítványt.
A következő lépések szerint módosíthatja a képernyőzárat. -
Klycsu1991
tag
válasz
spect80 #3322 üzenetére
Eddig fel se tűnt. De lehet megvan a megoldás az érintéses fizetésnél a másodlagos igazolás elkerülésére!!!!
Ha újjlenyomatommal oldom fel a telót , akkor nem kér másodlagos igazolást a Wallet alkalmazás 🙃 legalábbis az elmúlt 6 alkalommal 5 perces időközönként.
Viszont 3D azonosításos feloldás esetén viszont igen. Ugyan úgy 5 perces időközönként. 🙃
De lehet teljesen random az egész. És ez csak szimpla véletlen egybeesés. 😀 -
knox83
senior tag
válasz
spect80 #3264 üzenetére
Nem akarok senkit elkeseríteni de tök mindegy hogy műanyag vagy spiegen vagy akármi. Csak idő kérdése hogy a por megkarcolja a keretet meg a hátlapot. Nekem már a kereten van ilyen fényes pont én is pár hetente leveszem és letakarítom. A kamera részen még nincs semmi. A p30prom három féle tokban volt, két különböző spiegenbe aztán egy más gyártóéban és alul felül oldalt a felületet a por szépen karistolta. Ha fény felé fordítva néztem lehetett szépen látni. Ez ilyen játék..
Egyébként döbbenetes hogy csak simán zsebre teszed a telefont tokban és milyen por van egy sima farmernek a zsebében...
-
Azie
őstag
válasz
spect80 #3183 üzenetére
a magic6 pro topicban nemrég bekerült tájképek képek elég meggyőzőek egyébként
kamera + üzemidő lenne a fő szempont, utazáshoz. napi használatra a jelenlegi F3 is tökéletesen megfelel(ne) a shutter speed miatt hajlok a honorok felé, nem tudom a többi hozza-e ezt a sebességet -
stefi68
addikt
válasz
spect80 #3086 üzenetére
Köszönöm ez elég részletes volt.
Értesítésekkel tisztában vagyok. Most P40 Pro-m van Google rendszerrel.
Itt is állítgatni kellet, de csak egyszer, azóta működnek a dolgok...
Ami nálam a legfontosabb a kamera.
Már majdnem vettem egy S23U-t. Még szerencse, hogy aznap nem lehetett értemenni.
Beleolvastam az S23U topikba és sokan panaszkodtak a beltéri bemozdulásos képekre.
Érdekes módon ott említették meg, hogy a M5P-nél nincs ilyen.
Híásrögzítő is fontos, ezügyben is tájékozódtam mindkét fórumban.
Szóval köszönöm még egyszer a hasznos infókat.
Euek után már biztos, hogy M5P lesz.
Nem sürgős a vétel a P40P teljesen jól működik.
Ha lesz egy jó M5P ajánlat lecsapok rá....ui.: Ahogy nézem sajnos a használt piacon ezekből 10ed annyi van csak mint az S23U-ból.
Így elég nehéz lesz találni egy megfelelő példányt -
DeFence
tag
válasz
spect80 #3086 üzenetére
Ez így korrekt volt. Köszi.
Tudok olyan bizonytalan lenni hogy hihetetlen, jó a 23u is de csak bosszant hogy nem is akartam már ezt venni akkor, de mivel nem jöhetett szóba akkoriban nagyobb összegű egyszeri kiadás ezert szolgáltatótól azt vettem ami volt... Most pedig nem tudom hogy sajnalnám e a 23ultrát vagy nem ha váltok.
-
Tutu7030
veterán
válasz
spect80 #2934 üzenetére
Nálam is elég gyakori. Face közben sokszor kiírja alul, hogy offline állapotban van, majd rögtön utána, hogy helyreállt az internet kapcsolat. Internetet használó játékoknál is észrevenni néha. De pl youtube/youtube music alatt még nem vettem észre, hogy kihagyott volna.
Én csak esim-mel használom(yettel). -
kenzoli
csendes tag
válasz
spect80 #2936 üzenetére
Ja a yetteles van az 1-es slotban, akkor érdemes megcserélni a két simet a slotokban.
Nekem akkor szűnt meg ez a probléma, mikor felcseréltem a kettőt és a szolgáltatói javaslattal ellentétben a 2. slotba került a mobilnetet is tartalmazó (nálam tcom) kártya.
Egy próbát sztem mindenképpen megér -
válasz
spect80 #2714 üzenetére
Egy teszt az teszt. Egy felhasználónál dől el hogy bírja. Pl nekem volt 23 U is pár hónapot használtam de a Honor jobban bírja nálam ugyan azzal a felhasználással, 24 U nem volt de most nem is venném meg. A H M 6 P is majd a tesztek és a használat alatt fog eldőlni hogy hogyan muzsikál.
-
cucumber87
tag
válasz
spect80 #1740 üzenetére
Na ezzel amugy én is egyetértek és köszönöm a konstruktiv hozzászólásod, irtam is hogy tudom hogy valoszínüleg túlpörögtem, de felcseszett hogy mindenki egymásra mutogat nem kapok normális választ, két ügyintéző informál engem egymás után félre és aztán elnézést kérnek
Másik aggasztó élményem eddig hogy kb másfél hónapja használom és sürün kapok befagyó appot ahol felugrik a bezárás és várakozás (legutobb otp app vagy chrome böngészés közben. Más is tapasztalja ezt?
-
szultan
csendes tag
válasz
spect80 #1141 üzenetére
Úgy legyen, hogy csak szoftveres a probléma és lesz hozzá másik.
Bár nem hiszem, hogy pont ezt fogják foltozgatni.
Ha viszont a hardver sem tudja a jelet fogadni, mert vevő nincs benne csak adó, akkor sose fogja tudni.
Ha jól emlékszem anno (7 éve) ki lett vesézve, hogy Play áruházas appok egyáltalán nem férnek hozzá az infrához. Így az is kilőve, hogy talán lenne olyan app, amiben gyárilag vannak erősítők is. -
szultan
csendes tag
válasz
spect80 #1139 üzenetére
Köszi szépen.
Bár azt sem igazán értem, hogy az eredeti távirányítón hogyan lehet programozni egy gombot. Illetve azt sem, hogy erősítők (sztereó, és házimozi) miért nincs az alkalmazásban. És az is furcsa, hogy a 7 évvel ezelőtti 140 ezres Honor8-ba be tudták tenni a taníthatót, az 530 ezres Magic 5 Pro-ba meg nem. Itt is visszafelé megyünk, ahelyett, hogy többet, vagy legalább annyit tudna a telefon, kevesebbet tud. Nyilván ezt csak az infrára értem, mert azon kívül mindenben többet tud. Na jó, nincs 3.5 Jack csati sem. -
Pandimakaay
tag
válasz
spect80 #1055 üzenetére
Na most mokoltam megint az ujjlenyomat, face fos al,letoroltem ujra beallitottam. Most jol mukodik. Toroltem egy ket appot amit nem hasznalok es nemreg raktam fel. Sztem ez vmi bug az ujlenyomat face-el. Visszakuldest azert nem preferalnam mert egy gyarit tolnanak azt kesz... Honornak is jeleztem, kertek mindnefele azonoaitot meg videot rola... Most persze jo..
-
koboldozat
senior tag
-
knox83
senior tag
Pont így volt frissítve az a p30 pro is, hisuite-al és onnantól nem jött rá OTA-n frissítés.. akkor csak nekem van c430? Fasza...
Más. Éjszaka sokat merült a telefon, 2x annyit mint a p30 pro, ez normális? 10%ot. Illetve az akkunál a honor főképernyő meg a Google play majdnem 20% fogyasztású. Ami azt illeti alapjáraton gyorsan merül a telefon, mintha valami húzná az akksit.. -
Keny.
tag
Az új szoftverben azt írja, jobb kommunikációs képességeket biztosít, remélem ezt orvosolják.
A volte funkciót kikapcsoltattam a szolgáltatónál, a cégest átállítottam csak 2G re eddig jobbnak tűnik mint előtte.
Ja amit észrevettem, hogy bár az oppo kiírta, hogy 5G és ugyanazon a helyen a Honor csak 4G, de a speedtest.net mérése alapján a honor gyorsabb volt
-
-
Fredy02
tag
Ja várj félre értettem, valamiért azthittem a hívásrögzítőt keresed.
Köszönöm, de nincs értelme kiszedni a gyári appokat, Kovaratis feltette a 769-es postban de sajnos nem lehet csak úgy simán azt használni google helyett, mert összeomlik. Így jelenleg is csak 3rd party hívásrögzítő van a C430 régió alatt ami miatt továbbra is szomorú vagyok. Régióváltásra nem találtam megoldást, nem értem miért nincs XDA topikja ennek a modellnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest