Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurus
aktív tag
Infra milyen? ön tanuló?? van aki tudja nyitni a kertI kaput nyitni vele??????????redmi note 10 tudja. Van aki kerti kapu nyitásra használja? appja erre nem alkalmas?,iCSee app tényleg nem működik? Kamerát nem vezérli, csak képet mutatja? Van aki használja ezt a mobilt, ház biztonsági védelemre? Kerti kaput tudom taníttatni? Kamerát automatikusan ,iCSee appal forgatja? vagy csak riaszt?
-
gurus
aktív tag
Magic 5 pro szerintem egy jó mobil!De , gyenge zoomal,hiába hozta ki 3 [link]
Magic 5 prot [link] 3 mobil fényképezőnek. Ez valóságban nem igaz
mobil ügyintézővel együtt teszteltük a zoomot ez nagyon karcsú, sőt a s10+ 2 zoomal összehasonlítva min eltérés.és akkor jött a samsung s23 ultra ami nem kicsit alázta [link] bocsánat
[link]
gretzky77
addikt -
gurus
aktív tag
figyelj azért mert Xia pad 5 hoztam árban , tudásba.Azért 1/100 se tudja. Ezt ne hozd példának vele.merci-trabant?úristen! ez egy gyenge 50eft tablet 350nit fényerő,24 mp-35mp betöltés,úristen!!!!!!!!)(,iPad (5. generációs 4 mp betöltés)például kertben, vonatba ,kocsiba használhatatlan.198 PPI ha neked nem mond semmit akkor kár csevegni. Kocsiba kb 1000 lóerő [link] amit ezzel akarsz összehasonlítani
-
mrThomi
addikt
Na igen, de a redmi padot meg a xia-t nem adják csak úgy telefon mellé. Összehaonlítva ezzel a 2-vel tényleg van hátránya a honor padnak, alapból én se venném meg mert van jobb ár/teljesítmény a piacon, én csak azt mondom, hogy amit kínál azt hozza pacekul. A honor pad 8 egy árban van a xia pad 5-tel(ha jól nézem mindkettő beszerezhető 300 euróért). Xia pad 5 előnye a proci, 120hz, és dolby vision(netflix él jól jön) ill, 50 nittel magasabb fényerő. Ezek nekem például egy tabletnél amit egy héten 3x előveszek, vagy asszony recepteket néz rajta, nem létszükséglet kategória. Mindennapi használatra vagy munkára amúgy sem ilyet vennék. A Magic 5 pro meg szerintem ingyen tablettel vagy anélkül is annyibe kerülne amennyin indított, nem hiszem, hogy beleszámolták az árba
-
gurus
aktív tag
Basszus, ne haragudj vendégem vagy itt 9 kerületben egy jó italra.533mrThomi elírtam
" Bekapcsolás egyedül ami kb fél percig tart" kb windows 98 szint.ez jó?bármi elfut rajta,hogy lehet jó?
eleve lassú olvasó kb Merevlemez | Winchesterek szint.ki vesz ilyet? -
zsooti1
tag
Sziasztok!
Kb 10 napja nyúzom a telefont,sok bajom nincs vele,teszi a dolgát.
Vettem hozzá egy huawei GT3 órát,sajnos nem minden funkciója működik rendesen.
-kamera távirányítás nem megy.
-stresz szint mérés hol megy,hol nem.
Küzdök a hívásrögzítővel,de egyenlőre nem sikerül.
Röviden eddig ennyi!
Pacsi mindenkinek! -
gurus
aktív tag
A Honor Pad 8-ban használt Snapdragon 680 alig kínál teljesítménytartalékot, és gyorsan eléri a határait az igényes alkalmazásokban. A 60 Hz!!!!!-nél magasabb frissítési gyakoriság hiánya is 24mp felállás kb 4 év vissza lépés, főleg, hogy a hasonló árú táblagépek, mint a 11 hüvelykes és sokkal gyorsabb Xiaomi Pad 5 már 120 Hz-es. ennek kb fele a tudása és akkor sokat írok.kb 50eft a valós tudása, bocsi ha xiamoit hoztam fel vele szembe nem egy liga
tablet-be a legjobb most a 78eft Xiaomi redmi tab [link] 6gb 128 gb 81eft kb 2x jobb mindenben. Szerintem mobil túl van árazva ezzel a szutyok, "drágaságom",gyenge tablettel -
mrThomi
addikt
De te mit vársz el egy tablettől ? Magic 5 Pro sebességet ? Miben nyilvánul meg a proci lassúsága ? 4k video renderelésben biztos lassú lenne, az új játékokat se futtatja max grafon, de én pl amire használom arra még sok is. Ha erre azt mondod, hogy lassú akkor nem volt még a kezedbe Samu Tab A8 2021 2 giga rammal
-
gurus
aktív tag
-
DeFence
tag
Direkt oda írtam a kedvedért zárójelben hogy a telefonra gondolok a kérdésemmel... A tablet engem speciel egyáltalán nem érdekel és még egy hozzászólásomban sem említettem a tabletet sem pozitívan sem negatívan.
Én a Magic 5 Pro-t várom kib*szo**an. De így már olvasom hogy neked sincs még meg a telefon.Ja és igen, az S10+ egy nagyszerű teló volt, S21 nem okozott akkora élményt mint az amikor megvettem.
-
gurus
aktív tag
most nem értelek mit kóstolgatsz, állandóan? semmi negatívat nem írtam a mobilról csak a személyes tapasztalatot. Tablet hibájának 24mp felállást írtam, vagyis lassúnak tűnt, 24 mp mértünk.#534kp78
megerősíttet és jó volt olvasni a pozitív tapasztalatot a tabletről
zöld nekem kedvenc színem de nem ez az árnyalat. Írj te is személyes tapasztalatot ne gátold azt aki segítene a vásárlásban a többi tagnak. samsung s10+ 8/512gb carbonról akarok erre váltani ami egy etalon mobil. Ezért kritikus vagyok -
DeFence
tag
Gondolom az ismerősöd sem valami vezető beosztásban van a cégnél.
Nekem is van ügyfélszolgálatos, de hát ő is csak a helyi üzletvezetőt tudta megkérdezni, aki annyit mondott, hogy elképzelhető hogy lesz csak majd később vagy nem is lesz, semmi konkrétat nem tud mondani és nem is tud megkérdezni magasabb pozíciójú dolgozót.Itt egy nagyon jó készülék, a Honornak is szüksége lenne, hogy minél több helyen legyen kapható, és senki nem tud mondani semmit. Az is durva hogy Emag van csak megnevezve a szolgáltatókon kívül..
Mintha direkt nem akarnák hogy be tudjon futni ez a teló a köztudatba. Nincs nagy reklám áradat se róla.Nagyon remélem, hogy csak az egyezkedés folyik ilyen lassan és majd később terjed jobban a boltokban.
-
kp78
veterán
Telekomnál dolgozó ismerős csak a vállát vonogatja, szerinte nem lesz.

#572 Fifi
Kb. 2,5 éve bnő a szombathelyi Yettel üzletben rendelte meg a telefont flottás előfizetése mellé, és a futár, vagy talán a posta hozta neki.
Nekem amikor bent jártam egy szóval sem mondta a srác, hogy ne náluk kellene megrendelni (elmondtam neki, h bnő náluk lévő, lejárt hűség idejű flottás csomagja mellé lenne)
Azt mondta, ha meggondoltuk, menjünk...
-
DeFence
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Kiábrándító ez.. Ugyanezt én is végig zongoráztam. Csak reménykedni tudunk hogy idővel lesz a T-nél... Ha nem lesz akkor nem tudom mit fogok venni. Mert a Xiaomi 13 Pro ami nem Samsung és android, más nincs a T-nél.
-
mrThomi
addikt
válasz
gunner93
üzenetére
Én Amazon.fr-től rendeltem, mert ott volt egyedül gratis tablettel Amazonon. 2 hét múlva megyek haza magyarba, én otthon akarom eladni a telót, hamarosan felteszem apróra hirdetni, a tabletet viszont úgy néz ki megtartom. 2 év európai garival van, tehát bármelyik országban érvényesíthető a gari. Néztem a gari jegyet, magyarul is rá van írva minden.
-
Fifi
őstag
válasz
koboldozat
üzenetére
Yetteles flottában vagyok több, mint 6 éve.
-
Fifi
őstag
válasz
TODI1111
üzenetére
Flottás előfizetésem van, így a készülék vásárlást, ha nem személyesen üzletben intézem, akkor ezen az űrlapon tudom ledani az igényt.
Soha nem vettem még szolgáltatónál készüléket, így a telefonos ügyfélszolgálaton mondták, hogy ez a menete. Azt viszont nem mondták, hogy nem hozzák házhoz, hanem be kell mennem egy üzletbe, ahol van készleten. Ezt már az az ügyintéző mondta, aki felhívott a rendelés leadását követően.
-
TODI1111
veterán
válasz
koboldozat
üzenetére
Bocs, hogy élek. A fórumtársnak jeleztem, hogy mi megkaptuk a Yetteltől. Illetve érdekes, hogy online rendelésnél ilyet mondatak neki:
"2 napra rá hívtak, hogy az én megyémben egyik üzletben sincs, de szívesen "
Online rendelésnél [Yettel.hu] a központi raktárból küldik a készülékeket és ameddig a honlapon elérhető státuszban van addig ki is küldik. Az elmúlt 5 évben elég sok készüleket rendeltünk onnan mind előfizetéssel mind pedig feltöltőkártyás konstrukcióban és mindig megkaptuk mindet. -
gunner93
csendes tag
Tényleg szinte hihetetlen milyen áron lehet kintről megrendelni. Ahhoz képest itthon milyen áron fut most, még ha be is kerülne a Telekomhoz, akkor se tudnék összekukázni ekkora kedvezményt. A tabletről nem is beszélve. Bár én kicsit ódzkodok tőle, de a mostani telómat és a tabletet beforgatva lényegében nullára jönnék ki.
Vajon az ottani vásárlás itthon garanciáztatható? Gondolom lévén EU, nem kéne, hogy gond legyen. -
Fifi
őstag
válasz
koboldozat
üzenetére
Yettel:
A múlt héten adtam le rendelést online részletfizetéssel és futárral történő kiszállítással. 2 napra rá hívtak, hogy az én megyémben egyik üzletben sincs, de szívesen megnézi a szomszéd megyék üzleteinek készletét és elmehetek érte. Megköszöntem, de ilyen feltétellel elálnék a rendeléstől. -
koboldozat
senior tag
Kérdeztem a Honor chaten hogy Telekom várható-e. Fogalmuk sincsen.
Kérdeztem emailben ott se tudtak mit mondani csak annyit hogy a yettel, Vodafon és eMAG árulja.
Írtam a Telekomnak emailben és chaten is semmit nem tudtak mondani. -
Aryon87
félisten
Ööö, ez nagyon láma kérdés ne haragudj

Mikor a kamerát megnyitod, alapból a főkamera indul el (kivéve ha a kamerában vagy és lezárod a kijelzőt mondjuk a zoomkamerán)
Az élőképen van 4 pötty. Ultraszéles, fő, 3.5x és 10x (ha jól gondolom, Mate50Pro-n így van) - fekvő helyzetben alulról felfelé, álló helyzetben (amiért tasli járna, mert fekvőben fotózunk és videózunk, kivéve ha a téma megkívánja az álló helyzetet) pedig balról jobbra lesznek.A múltkori kérdésed esetén: Ha közeli tárgyat, vagy személyt fotózol, azon lesz a fókusz, a hátteret automatikusan homályosítja. Picit távolabb már élesebb lesz a háttér is. Ez a lencsék rekeszértéke miatt van.
Mutasd meg légyszi a "problémás" képet, ha publikus
-
rolandg
tag
Jött frissítés.
-
Kovaratis
senior tag
-
polberto
tag
Sziasztok, ha megrázzátok a telefont a tietekbe is kattog valami? Valami érzékelő csinálja? Köszönöm.
-
pici79
tag
Sziasztok!
Fotózás témában tudtok olyan leírást, cikket ajánlani, ahol egyszerűen, szájbarágósan le vannak írva az alapok?
Próbálok fotót készíteni, de a kép közepén lévő téma lesz éles, többi homály.
Nem, nem Portré mód, hanem sima normál...
Előre is köszönöm a segítségő szándékot!
-
Fifi
őstag
válasz
greyslay
üzenetére
Ez a hivatalos német honor oldal. Én nem rendeltem tőlük, de Kovaratis igen.
https://www.mailboxde.com/ használatával tudod Magyarországra szállíttatni, ami még ~15€-ba fáj. -
Fifi
őstag
válasz
greyslay
üzenetére
Ez meg milyen oldal? Jó ár a 256GB-os változatért?
Ezen az áron az 512GB-os változatot lehet megvenni HONOR Pad 8-dal együtt:
-
GeryFlash
veterán
Hallod ugyanez, csak maulok es bamulok hogy hany helyen irjak hogy ez most kb a legjobb kameras mobil. Megneztem a DXO kepeit, hat kornektan az osszes telefon amivel osszevettek jobb volt nala. Ugy erzem mintha masik adast neznek amikor ezeket a velmenyeket olvasom. Akar Huawei, akar Samsung, akar Xiaomi akar iPhone osszheaosnlitas, mindegyiknel erthetetlenul allok hogy ez megis ki szerint csinal jo fotokat.
-
pici79
tag
Sziasztok!
Honor Magic5 pro vagy S23 Ultra között gondolkozok...
Az egyik több mint a másik.Azt szeretném megkérdezni, van-e valakinek 10%-os EMAG utalványa amit igazából nem szeretne nagyon felhasználni semmire, de egy kölcsönösen előnyös feltételek mellett megálvna tőle!
-
kp78
veterán
Erre a szinkronizálásos témára van esetleg vkinek ötlete / tapasztalata?
Úgy lenne jó megoldani, mint most, hogy akár a P30 Pro-val, akár a P40 Pro-val készül a fotót, wifin szépen szinkronizál, és mindkettőn rajta lesz a Cloud miatt.
P40 Pro egyelőre maradna és jó lenne azzal (is) megoldani a szinkronizálást.
Létezik a telefonhoz gyári okos flip tok, mint a Huawei-ekhez?
Aliexpress-es találatok vannak, de azokkal már a Huawei-nél volt, h megszívtam. -
mrThomi
addikt
Badarság... Egyetértek rolandg kollegával miszerint nagyon jó a tablet. Bekapcsolás egyedül ami kb fél percig tart de utánna pörög szépen. Nem lehet megakasztani, telejesen jó az optimalizáció. Jó a muktitasking, nagyon korrekt és hangos a hangszoró. Böngészés, film, netlfix, youtube, képernyő tükrözés 4k hdr, megy minden pacekul. Akksi brutál jó, már vagy egy hete nem töltöttem. Egyedül a 60hz ami lehetne 90, de én nem tudok más negatívumot mondani. Proci is bőven elég lesz még
-
gurus
aktív tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Pontosan, ebben egyetértek.szerinten.hangerő s10+ mobilomnak kb 3/4 volt ezt Vodafonos ügyintéző mondta , mikor leteszteltük.honornál a hangszorók oldal irányba szólnak , ezért jóval halkabb a hanngerő a honornál
-
Fifi
őstag
válasz
bokarcsi71
üzenetére
Amikor először írtad rákerestem.
Megtaláltam Google Play-en és a Huawei AppGallery-ban és a fejlesztő weboldalát is.Az alkalmazást 2 éve nem fejlesztik, így a "hamarosan elérhető" kitétel szerintem már érvényét vesztette.
Kipróbáltam a Huawei Mate 20 Pro telefonomon. Rengeteg beállítást tartalmaz, de sajnos a gyári hívásrögzítőhöz képest rossz a felvétel minősége a mintavételi ráta felemelése után is. Köszi, azért B tervnek megtartom.
#523 Kovaratis:
Úgy érted, hogy garanciavesztés nélkül állítható a régió? Nem sok infót találtam Honorhoz, de inkább az jött le, hogy nem kivitelezhető, csak szervizben. Link, howto a kivitelezéshez?
-
gurus
aktív tag
Mobilt matt zöld színben kaptam kézhez. Én imádom a zöldet MVM Dome két zöld csapat meccsét szurkoltam hétvégén, de ez a szín olyan mintha lehányták volna, csúnya zöld. Feketébe kell venni az fényes, és szép
-
gurus
aktív tag
Sikerült tegnap Allee plaza Vodafonba megnézni a mobilt és a tabletet-hölgy ismerős rögtön jelezte nem kézbe való ,olvasásra. (278x154) tabletet-sikerült bekapcsolni kb 24 másodperc amire használható volt Apple iPad 9 2021 kb 4 mp perc. Lassú lomha a tablet, fényereje kevés, sőt mobilokhoz nézve kb 4 év vissza közép kategóriába ,proci kritikán aluli.gpu úristen ez mi? Mobil tényleg nem súlyelosztás bajnok [link] . Nem sikerült a gyári tokkal ki próbálni mert azt már nem adták oda. Anélkül nem jó volt a fogása. Tablet sajnos nem volt jó, sőt rossz Így elálltam az emag vásárástól,pedig ha tablet jó lett volna 350eft kellet volna fizetnem.de ismerősöm oda vittem és választott. ilyen becsületes vagyok,pedig ha megvettem volna észre se vette volna a hibákat. Átlag usernek jó a tablet,igaz se gbs....stb semmi nincs benne
Mobilnak hibája a rossz súly elosztás és szerintem hiába 50x 3,5 optikai zoom nem jó az s3 ultrához képest .ára kb jó ha 400e ,ha szoftveresen nem 2 évet adnának. Jó, 3 évet írnak ami tudjuk kamu.500eft nem ér, mobil billeg az asztalon mint a hinta ágy. Fogása rossz, ujjad bele akad a kamera kialakításba -
Fifi
őstag
válasz
bokarcsi71
üzenetére
Köszi!
Nálad is C430 a régiós kód, így a linkelt hívásfelvétel rögzítő app nem fog működni a Yettel-es telefonokon sem.
-
Fifi
őstag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Pedig lehet. A korábban linkelt fórumon ezen hozzászólás alapján.
Ha nem teher megírná mindenki, hogy mi a build száma? Abból kiderülne a régió is.
-
Fifi
őstag
Tehát az eMAG-os vételű telefonod ROM-jában is ugyanaz a tárcsázó van, mint bokarcsi71 yetteles képernyőmentésén és nem olyan, mint Kovaratis német honoros ROM-ján?
-
rolandg
tag
Nekem EMAG-os, "gyári" van, és nekem is a Google tárcsázója van fent. Nincs másik. Szóval nem hiszem, hogy Yettel specifikus lenne a dolog. Egészen egyszerűen más-más piacra más-más rom van. Például vettem smart flip tokot, de nem tudom használni, mert a menüben nincs a smart flip bekapcsoló gomb, és nem ismeri fel. Másik romban benne van, mert érdeklődtem más fórumokon. Várok egy frissítést.
-
Fifi
őstag
válasz
bokarcsi71
üzenetére
Bokarcsi71!
A Honor Magic 5 Pro készüléked hogy üzemelted be?
A korábbi telefonról "átköltöztetted" a programjaid vagy kézzel telepítettél fel mindent?Azért kérdezem, mert a Yettel és Honor ügyfélszolgálattal kommunikálva (mindkettő állítja, hogy a szoftverbe nem nyúl a Yettel) felmerült bennem a gondolat, hogy az általad küldött tárcsázóprogram nem kerülhetett-e át a régi készülékedről?
Válaszod előre is köszönöm!
-
DeFence
tag
De neked legalább ott van a készülék, mert a Yetteltől meg tudod venni. Én nem tudom a T-től, mert nincs. Hát engem ez a tárcsázós dolog nem érintene.
Szerintem egyszerűen a rendszer régiója eltérő lehet és az alapjában változtatja meg az appot.
Nem vagyok benne hogy Honornál mi van, de Samsungnál elég egyszerű a gyári rom csere, CSC kód az ami azt jelöli melyik ország romja, aztán fel lehet tenni más országét. -
Fifi
őstag
Én is a kamatmentes részlet miatt választanám a szolgáltatót (pedig eddig ilyet még nem tettem), addig a pénzt kamatoztatnám máshol, meg a törlesztőrészt csak megeszi az infláció. Az utolsó részlet lehet már csak egy gombóc fagyi lesz
Csak az a fránya szolgáltatói ROM ne lenne. Ezért vásárlás előtt mindenképpen a végére szeretnék járni ennek.
Írtam e-mailt a Honor ügyfélszolgálatának:
"Tisztelt Ügyfélszolgálat!Honor Magic5 Pro készüléket tervezek vásárolni az egyik hazai szolgáltatónál (Yettel), aki információim szerint a gyári szoftvert személyre szabta (például lecserélte a hívás kezdeményező, tárcsázó alkalmazást).
Érdeklődnék, hogy ezen szolgáltatói szoftver (ROM) lecserélésére van-e lehetőség a Honor általi stock ROM-ra (így visszaállítva az eredeti Honor rendszert), akár a felhasználó által vagy szervizben?
Ha van lehetőség a felhasználó által, akkor
- az érinti-e a garanciát, jótállást?
- milyen segédprogrammal valósítható meg?
- honnan tölthető le a segédprogram és a gyári ROM?Ha csak szervizben van rá mód, akkor annak van-e költsége?
Válaszukat előre is köszönöm!"
Ma kaptam választ:"Tisztelt XY,
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Honor ügyfélszolgálatával.Arról szeretném tájékoztatni, hogy semmilyen bejelentés nem érkezett ilyen
esettel kapcsolatban. Javaslom, hogy a Yettel-nél érdeklődjön, de nem
hinném, hogy bármi módosítást végeznének a készüléken. Megkérem, hogyha
megvásárolja a készüléket és valami hasonlót tapasztalna, jelezze felénk.Természetesen, ha bármilyen egyéb kérdése van vegye fel velünk a
kapcsolatot bizalommal!Tisztelettel,"
Yettel telefonos ügyfélszolgálat elmondása alapján nem módosítanak a szoftveren, ők csak az SMS, MMS és internetbeállításokat konfigurálják rajta. Ennek tükrében nem értem az itt látott tárcsázó képernyőjét.
Megrendelem on-line és ha nem jutok dűlőre vele 14 napon belül visszaküldöm és megveszem kereskedelemi forgalomban, ha mérséklődik az általam elvárt szintre az ára.
-
Rolee.
csendes tag
Sziasztok. Magyar teszt van valahol a tabletről ami mellé jár? Vagy valakinek tapasztalata róla?
Köszönöm -
DeFence
tag
Igen a törlesztés miatt választanám a Telekomot. Készülékkedvezménnyel azért nem ugyanannyira jön ki az ára.
Igazából már eléggé rá izgultam erre a telefonra, ez főképp a baj. Majd lenyugtatom magam és várok még pár hónapot. Ha nem lesz akkor sem, akkor más telefon lesz a befutó.
-
zsolo79
csendes tag
Ahogy látom az emag-nál is lehet részletre venni, ha emiatt várod hogy legyen a telekomnál. Vagy megvárod amig lesz a MM-ban, ott szokott lenni kamat mentes hitel is. Vagy kölcsön kérnék valakitől inkább, ha nagyon szükségem lenne rá. De sose vennék telefont szolgáltatótól, legalábbis itthon.
-
DeFence
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Sajnos nincs semmilyen hivatalos információnk azzal kapcsolatosan, hogy a Honor Magic 5 Pro mikor, illetve elérhető lesz-e egyáltalán a Telekom Magyarország-nál. A hivatalos viszonteladók, akik a ezt a készüléket árulják a következők: eMAG, Vodafone, Yettel.
Ennyit tudtam meg a Honortól..
Aggasztó ez.
Egyre jobban azt érzem hogy a nem adja meg a sors számomra a Magic 5 Pro-t. Más szolgáltatótól nem fogom tudni megvenni, ezért nem megyek át máshova és mindenki a Telekomnál van. -
DeFence
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Én írtam a Honornak azért, hátha tudnak valamit. Még nem érkezett válasz, bár hétvége van. Talán hétfőn vagy kedden.
-
DeFence
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Hát nem tudom mi lesz majd később. Már azért jó ideje csak reménykedünk a Telekomban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4867
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4866
- iPhone 13 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4865
- Samsung Galaxy S25+ Plus 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 100%/p4864 Azonosító:p4864 Tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest