Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Emlékszik esetleg vki, hogy mi volt eddig a legjobb ár, amiért hivatalos garanciával, megbízható forrásból megvásárolható volt a Magic 5 pro?
Előre is -
kp78
addikt
válasz
koboldozat #879 üzenetére
Mennyire macerás ezt feltenni egy sima kijelzőre való fóliához képest?
Vettem ilyet nemrég egy másik típusra, de még nem szántam rá magam, h feltegyem. -
kp78
addikt
Telekomnál dolgozó ismerős csak a vállát vonogatja, szerinte nem lesz.
#572 Fifi
Kb. 2,5 éve bnő a szombathelyi Yettel üzletben rendelte meg a telefont flottás előfizetése mellé, és a futár, vagy talán a posta hozta neki.
Nekem amikor bent jártam egy szóval sem mondta a srác, hogy ne náluk kellene megrendelni (elmondtam neki, h bnő náluk lévő, lejárt hűség idejű flottás csomagja mellé lenne)
Azt mondta, ha meggondoltuk, menjünk... -
kp78
addikt
Erre a szinkronizálásos témára van esetleg vkinek ötlete / tapasztalata?
Úgy lenne jó megoldani, mint most, hogy akár a P30 Pro-val, akár a P40 Pro-val készül a fotót, wifin szépen szinkronizál, és mindkettőn rajta lesz a Cloud miatt.
P40 Pro egyelőre maradna és jó lenne azzal (is) megoldani a szinkronizálást.
Létezik a telefonhoz gyári okos flip tok, mint a Huawei-ekhez?
Aliexpress-es találatok vannak, de azokkal már a Huawei-nél volt, h megszívtam. -
kp78
addikt
Vszínű Yettel-es vásárlás lesz, ha lesz belőle vmi.
De kicsit félek a már-már phablet mérettől.
A P40 Pro is határeset volt, (persze már megszoktam), de még nagyobbra/nehezebbre váltani[link]
Sajnos nincs péklapát tenyerem, meg mindenféle túrákon is nagyobb macera.
De vhol egyszer csak meg tudom tapizni -
kp78
addikt
Más:
Szerintetek egy P40 Pro-n Huawei cloud-ban tárolt fotókat lehet szinkronizálni ezzel vhogy?Vajon a Cloud telepíthető rá?
Huawei fiókot (HMS-t, AppGallery-t) gondolom nem probléma regisztrálni, az még Samsungra is ment. Egyelőre legalábbis nem reklamált az S22 miatta, meg még pár Huawei cuccért (Huawei video, Böngésző, Egészség) -
kp78
addikt
Jól látom, h ma már nincs mellé tablet az Emag akcióban?
-
kp78
addikt
válasz
koboldozat #305 üzenetére
Ott van ismerős, azt meg tudom kérdezni direktben, viszont ott semmi esélyem venni, mert bár a céges sim onnan van, arra nincs készülék vásárlás / nem vállalható hűség.
Yettelnél lenne a legegyszerűbb (bnő ügyfélmúltja miatt), jövő héten lehet nekifutok egy hűséghosszabbításnak náluk. -
kp78
addikt
Ma benéztem én is Yettelhez és Vodához (vidéki, megyeszékhelyi üzletek).
Vodás szerint 3 van készleten a központban (nem náluk), Yettelnél azt mondták, h csak akkor derül ki, h van-e, ha konkrétan elindítjuk a vásárlási folyamatot, de valószínű, h nincs.
Arról álmodni sem mertem, h esetleg ki is lesz állítva egy kis "tapira", de remélhetőleg lesz ez biztatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Adobe Lightroom topic
- Programozás topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest