Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazsmerlaca
senior tag
Windows-on a Telefon-kapcsolattal valaki használja? Működik? Lehet vele SMS-t írni, vagy hívást fogadni?
-
Aryon87
félisten
Hát amilyen helyzet van otthon, nem is csodálom, hogy 5x is meggondolja az ember mit vegyen s mit ne..
Nézegettem én is hogy mennyibe lennének az új telefonok a legkisebb csomagban, csak a Mate50Pro-m tavaly valami 32ezer lett volna, ha otthon hozom ki 2 évre. Mondom 'nyád..
Itt Németországban már más a helyzet. -
Aryon87
félisten
válasz
kazsmerlaca #1291 üzenetére
Szerintem azt egyik márka esetén se megy, nemhogy a Honornál.
-
kazsmerlaca
senior tag
Próbálta már valaki a HONOR Suite-ot? Nekem nem sikerült életre kelteni.
Jó lenne telefonhívást is fogadni a számítógépen keresztül. -
Foose
addikt
válasz
Aryon87 #1289 üzenetére
Jó lett volna ott nekem anno a P40 pro is,csak a google....
Igen,a P60 pro sem lenne rossz. Hát,néztem én már a 12-t is amikor kijött,és bizony a 13ból az ultra lenne a jó,ha lenne. Nálunk. Így viszont.... Csak most pont nem vagyok olyan helyzetben hogy előfizetéssel elhozzam bármelyik szolgáltatótól is,tűrhető törlesztővel.
-
Aryon87
félisten
Azt a P30Pro-t tedd el vitrinbe. Csak a Magic az elsődleges értelmes utód (Google szinten, egyébként simán ajánlanám a Mate50Pro vagy P60Pro Google mentes vonalon, de na..), ill még a Xiaomi 13 szériát mondanám, abból is az Ultrát, amibe mindent belepakoltak, csak az nincs EU-ban.
A többi márka az mind kompromisszumos. -
Aryon87
félisten
válasz
koboldozat #1284 üzenetére
Ez majd kiderül akkor. De reméljük..
Mindenesetre becsüljük meg így, mert lényegében nincs értelmes utódja a P30Pro-nak.
Xiaomi lenne még, de azt a Huaweisek többsége nem bírják. (nekem van az is, imádom) -
Aryon87
félisten
válasz
koboldozat #1280 üzenetére
Emlékeim szerint a Honor20Pro tudta.
Nem is értem miért nem került ebbe bele. És hogy miért? Passz. -
Szia! Én 23 Ultráról váltottam a Magic 5 Prora. Mig nem volt a Huawei ellen tíltáltás addig a csúcs készülékeit használtam, aztán Xiaomikat és Samsungokat használtam februárban vettem a 23 Ultrát de mikor kijött a Magic 5 Pro egyből váltottam. Mindkettő 6.8 kijelzős, 5000 akku de a Honor karcsúb valamivel, meg nem kell a 200 mpx, lehet hogy valaki kihasználja de nem hiányzik. Az akku idő mindkettőnél azonos legalább is az én használatommal átlag két nap, az SD 8.2 gyors és takarékos, még amit megjegyeznék a Honor nem melegszik annyira navigációnál és vezeték nélküli tőltésnél mint a Samsung.
-
Dzsozi77
csendes tag
Sziasztok! Egy frankó zölddel én is csatlakoztam a csapathoz. Írni ritkán fogok de mindig figyelemmel követem a topikot. P30p váltotta mint sokaknak.
-
Kovaratis
senior tag
Egyrészt ez egy Honor topic, szal inkább szubjektív válaszokra számíts, mint objektívekre. Másrészt a Samsung csillivilli, papíron jó, de kézbe véve, használva leginkább csalódás. Ár/értékben meg főleg. Egyéni, de én minden telefonomat ölelőtokkal, ám kijelzővédelem nélkül használom. A Huawei/Honor vonal nálam soha nem karcolódott, a majd 5 évig kalapált Mate 20 Prom kis túlzással mintha új lenne, és 10 percig nem volt védelem alatt.
Csak hogy el is bizonytalanítsalak: nézd meg az Oppo Find X sorozatot is. -
gt4r4
tag
válasz
Aryon87 #1272 üzenetére
Szia
Neked is köszönöm a válaszod, mostmár szinte biztos hogy honor lesz. Sokat olvastam a samu csoportban is, meg össze hasonlító videókat is néztem. Jónak tűnik a gép. Remélem idővel kap valami frissített felületet, mert hiába lesz új telóm, kb majdnem ugyan az lesz mint a mostani, játszani nem játszok, így a hardver csak az időt állósság miatt fontos. A kamera ami a lényeg leginkább, persze vannak apróságok, aminek örülök, sztereó hangszóró, jobb kijelző, kamera, stb.. Remélem a frissítéseket szépen fogják tolni, igaz a p40 prom még most is kapja a biztonsági frissítéseket, de örülnék ha kapna főverzió frissítést. Egyedül ez a tárcsázó nem tetszik, remélem hozzám a normális fog jönni, elég sokat telefonálok.. A fénnyel festést, és társait nem igazán használtam, nekem a zoom ami fontos, a széles látó, és persze a minőségi képek. -
Ferenczi Áko
addikt
-
Aryon87
félisten
Honorra +1, csak mert Honor
Kamera megeszi a Samsungét. Hiába látszik az jónak, csak egy picit jobban megnézve a képet már nem annyira jó az. + arról nem beszélve, hogy az optikai zoomkamerái már elavultak, és még mindig csak 10mpx felbontásban adják a képet. A szoftvert meg kb nulláról kéne újraírniuk hogy azt is adja amit kellene az áráért, mert hiába a jó kamerahardver, ha a szoftver cseszi el az egészet.
Rendszeroptimalizáltsága sem olyan jó, és bőven tud laggolni, akár a telefonkönyv is..
Ha meg túlmelegszik, még a teljesítményt is visszafogja ha kell, fosnak a Note7 eset óta.Honornál stabilabb és optimalizáltabb a rendszer, jobb a kamera és több mindent is tud (bár a fényfestés mód valamiért nem került bele érthetetlen módon..
Szereo hangzása baromi jó. Infra van benne.
Gyorstöltése is remek, egy reggeli kv mellett fullra feltölti magát, ha netán elfelejted éjjel feltenni, vagy rosszul teszed fel (itthon volt rá példa)
Bónusz: ha megfelelő boltot választasz, akkor tablet is jár mellé. (passzolom melyik hazaiban, én Németországban vettem)
Tok és kameravédő Aliexpressről van. Utóbbi végül nem került fel, mert a tok is rendelkezik kameravédővel. -
rolandg
tag
Igen, pont a zártsága. Meg a file kezelése. Meg az, hogy nagyon sok olyan funkció van, amit nem tud annyira egyszerűen. Csak egyféle órát használhatsz, ha az időmérésen kívül akarsz valamit (jó, ez költői túlzás, de nem irreális). Mindenhol windowst használok, (munka, otthon), amellé az iPhone nem a legjobb választás. És a menüje. Na az nekem agyrém. Nem vagyok amerikai háziasszony, akinek oda kell írni a mikróra, hogy a macskát ne szárítsa benne.
-
knox83
senior tag
Jött egy 174 végű frissítés, szeptemberi biztonsági csomag.
@gt4r4
Számomra az ultra a magic 5 pro mellett olyan mint egy féltégla..a kamerára pedig rengetegen panaszkodnak.
12gbram/512, gyári fólia+töltő!! Kicsit más hozzáállás.A frissítésről annyit hogy rendre mindenki várja a fórumon és többször vagy jobban merül a telefon vagy valami elcsesződik... olvastam sokáig mert s23+ volt képben nálam. Aztán az MM-be próbálgattam a kamerát meg az egész telefont vagy 20 percig és őszintén mondom a víz kivert tőle.
-
rolandg
tag
Szia!
Én tettem egy kitérőt a Huawei vonalról a Samsung felé (Huawei előtt LG és Sony, valamint iPhone okostelefonokat használtam). Nagyon nagy kompromisszum volt nekem a Samsung Ultra. Ezért jöttem vissza, a Magic 5 Pro-val. Nem bántam meg. Lehet, hogy sűrűbbek voltak a frissítések, de rendre elcsesztek vele valamit úgy, hogy téptem a hajam. A kamera meg sokkal jobb. Nekem.
-
gt4r4
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom a magic 5 pro vs s23 ultrán. Ami a magic mellett szól az hogy 12gb ram van benne és 521gb háttértár, ugyan ez a Samsungnál jóval többe kerül, kamerában nem tudom mekkora a difi.. Volt aki s23 ultráról váltott? Az s pen is egy jó dolognak tűnik, samsungnál a frissítés is biztosabbnak tűnik, meg ezt a nyagy tárcsát a honornál szokni kell. Huawei p40 prom van, a p7-től kezdve ez a márka van, de most nagyon gondolkodok egy másik vízre evezni. Meg a rendszer is unalmas már, valamai változatosságot is akarok. De ha tudtok meggyőző érveket mondani, azt szívesen venném. Most kb 50-50%-on vagyok ezzel, de a kíváncsiság valahogy a samsung felé húz inkább, csak ott a komolyabb hardverét meg 100eft pluszt kell fizetni. Az ívelt kijelző a p40 pronál is szívás a fólia miatt.. Ja meg a Samsungnál nincs 3D alcfelismerés, meg infra, ami néha jól jön.. Nagyon vegyes most ez sajnos.. Sok márkát néztem, de ez a kettő maradt..
Köszönöm ha tudtok segíteni a döntésben -
maszmata
csendes tag
Sziasztok!
Van információ arról, hogy milyen minőségű "üveg" védi a telefont, különösen a kamerák előtt és mennyire hajlamos karcosodásra? -
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Vásárolt már valaki a telefonpont.hu oldalról? Kinek milyen tapasztalata van/volt? -
Tutu7030
veterán
A P30 pro-n van gyárilag olyan alkalmazás, hogy AR mérés. Sajnos ez nem müködik a honoron. Indítás után rögtön be is záródik. Nincs erre valami működő megoldás? (play áruházból próbáltam egy-kettőt, de eddig nagy nulla mind)
-
szultan
csendes tag
válasz
bokarcsi71 #1227 üzenetére
Köszi a tippet.
Ez tényleg jó cucc.
Van benne beállítási lehetőség rendesen.
Elég jól testre és saját szájízre szabható. -
szultan
csendes tag
Nekem a Honor 8-ról a váltás már érett egy ideje a 32 GB-RAM miatt, ami már csak az androidnak meg a rajta lévő appoknak sem igazán volt elegendő. Ezért be is volt lassulva és folyton azzal zaklatott, hogy töröljek valamit, mert kevés a hely.
Illetve egyre több alkalmazás volt, ami ugyan futott rajta, de a régi képarány miatt, elég használhatatlanul.
Nem látszottak szövegek, úgy jelent meg ablak, hogy a gomb nem látszott rajta, stb.
Ettől függetlenül a kegyelemdöfés az volt, hogy az egyik cég ahol dolgozom, a múlt héten bevezette az Intune-t, a mobilos levelezésre és a Teams-re. Az Intune ugyan felment volna az Android 8.0-s Honor 8-ra, de a cégnél úgy konfigurálták a biztonsági szintet, hogy csak Android 9 vagy a felett engedje belépni a usert telefonról.
Ezt múlt hét szerdán élesítették, nekem pont szerdán jött meg a Magic 5 Pro, de csak csütörtök délután kezdtem el belakni. Az Intune simán felment, az Outlook is és a Teams is, és beállítani is egy pillanat volt és azóta is tökéletesen működik.
Egy másik cég miatt a Microsoft Authenticator is fent van a telefonomon, amire az előző cég azt írta, hogy az Intune is fel fogja ajánlani a telepítést, de ne telepítse senki, mert nem kell. De nekem ez a másik cég miatt viszont kell, de az is működik azóta is rendesen, és nem is veszett össze az Intune az Authenticatorral. Az Outlookban pedig ott van mind a két cég levelezése.
Szóval emiatt nyugodtan veheted. -
Doncee
friss újonc
Kedves ilyen készülékkel rendelkezők!
Honor magic5 pro lenne használva céges telefonként is, aminek a követelménye, hogy telepítve legyen és fusson rajta a Microsoft intune céges portál. külföldi fórumokon tájékozódás után inkább megkérdezem, mert bár huawei készülékeket szidtak, hogy nem támogatott, vérezne a szívem, hogyha csak vásárlás után derülne ki. tud valaki segiteni? előre is köszönöm! -
szultan
csendes tag
Már tegnap megkérdeztem őket, hogy vissza tudnák e varázsolni a Honor-os tárcsázót meg névjegyzéket a telefonra. Írtam, hogy küldjenek QR kódot az APK-khoz, mint a Petal Health esetében, de ezt válaszolták "Nagyon sajnálom, de nincs arra lehetőség, hogy ezt módosítsuk. A helyzet az, hogy felénk azt közölték, hogy Európa szinten az összes szolgáltató igényli, hogy a Google alkalmazások legyenek feltelepítve a készülékekre. Ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni.". Szóval "Európa szinten" igénylik a szolgáltatók. Én meg Budapesti szinten nem igénylem ezt.
Különben tegnap leszedtem a Honor 90-ről a Telefon, a Névjegyzék és a Névjegyzék-szinkronizáció programok APK-ját, átküldtem a Magic 5 Pro-ra és fel is telepítettem.
Itt szerintem ez két (három) egymásra épülő app lehet, mivel a Telefon (tárcsázó) appból át lehet váltani a Névjegyzék app-ra és vissza.
A névjegyzék el is indult, de egyből be is záródott, arra nem volt időm, hogy megadjam a kért jogosultságot, amit elém tolt. Ezért bementem a beállításokba és a Honor 90-en lévő összes jogosultságot megadtam a programnak. Nem jött be, egy pillanatra megnyílik, majd bezárul. A Telefon app el sem indul. Itt is bementem a beállításokba, megadtam (volna) minden jogot, mint ami a Honor 90-en van, de a Névjegyzékkel ellentétben itt a Magic 5 Pro-n a Telefon beállításainál a Speciális blokkban nem jelenik meg a "Rendszerbeállítások írása" rész. A Névjegyzéknél ott van és meg is tudom adni ezt a jogot, de a Telefon-nál nincs ott. Ez után kilőttem az eredeti (Google-s) Telefon App-ot, le is tiltottam, ugyan ezt megtettem a Google-s Névjegyek app-al (itt egyébként név eltérés is van, mert a Honor-os az Névjegyzék), de ugyan az volt a helyzet, telefon alkalmazás nem indul, névjegyzék egy pillanatra elindul, majd bezáródik. Ez után újraindítottam a telefont, hátha ez segít, de semmi változás. Annyi történt, hogy gondolom a tiltás miatt a két Google-s alkalmazás ikon eltűnt az alkalmazás listából meg a fő képernyőről is. Ja és a fő képernyőre kitett egyik számhoz tartozó közvetlen hívás ikonja is eltűnt. Így újra engedélyeztem a Google-s appokat.
Ez után szerettem volna ismét kitenni a számhoz tartozó közvetlen hívás ikont a minialkalmazásoknál, és ahányszor megpróbáltam, már mindig a Honor-os névjegyzék nyílt meg, onnan kellett volna kiválasztanom, de mire görgettem volna lefelé, természetesen be is záródott az app. Így töröltem mind a három alkalmazást.
De azért nem adom fel. Ha lesz időm google-zok egy kicsit, hogy lehet a google-s alkalmazásokat lecserélni Honor-osra.
Ha valaki esetleg tudja, ne tartsa magában. -
Fifi
őstag
válasz
cucumber87 #1242 üzenetére
"Nem tiszta hogy ez most nekem jó vagy rossz ?"
Nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Kinek mire van szüksége.
Ha neked így megfelel, akkor ez számodra teljesen jó. -
freeapro
senior tag
válasz
cucumber87 #1242 üzenetére
Neked most rossz. De ha 10 percig folyamatosan falba vered a fejed, majd abbahagyod, meglátod milyen jó lesz.
-
Fifi
őstag
válasz
szultan #1238 üzenetére
Szerintem idehaza hivatalos viszonteladóktól vásárolva (nem csak szolgáltatói) minden Honor Magic 5 Pro C430-as. A korábbi hozzászólások alapján a honor.de oldalról rendelt példányok meg C431-es fw-vel rendelkeznek.
Ha már igy összemelegedtél az ügyfélszolgálattal megkérdezhetnéd őket, hogy a C430-as buldszámú fw-t le tudják-e cserélni neked C431-esre, mert abban nem a google tárcsázója, névjegyzéke stb van.
Esetleg még fizetnél is érte nekik ...
Kíváncsi lennék, hogy mit válaszolnak.
-
szultan
csendes tag
válasz
szultan #1237 üzenetére
Ja bocs, pont fordítva.
A Honor Magic 5 Pro van emagtól, így azon kell lennie a Honor Alkalmazáspiac nevű app-nak, illetve a Honor-os Telefon (tárcsázó)-nak.
Míg a szolgáltatótól vett Honor 90-en a Google-s Telefon (tárcsázó)-nak és azon elvileg nincs rajta a Honor Alkalmazáspiac nevű app.
Legalább is a Honor ügyfélszolgálat leírása szerint.Nálunk fordítva van, Honor 90 a Honoros, míg a Magic 5 Pro a google-s.
Pedig mind a kettő Vodafone-s. -
szultan
csendes tag
válasz
koboldozat #1234 üzenetére
Akkor a Honor ügyfélszolgálat válasza alapján A Honor Magic 5 Pro-n a Google-s tárcsázónak kell lennie, és nincs rajta a Honor Alkalmazáspiac nevű app.
Míg a Honor 90-en rajta van az app, és a Honor-os tárcsázó van rajta.Pont úgy mint nálunk, azzal a különbséggel, hogy nálunk az én Magic 5 Pro-m, meg az asszony Honor 90-e is a Vodafone-tól lett vásárolva.
Különben azóta megjött a Honor ügyfélszolgálat válasza:
"Kollégáim kivizsgálták az ügyet. A két sorozatszám alapján a Honor 90-es készülék nyílt piacról lett vásárolva, illetve a Honor Magic 5 Pro szolgáltatótól, emiatt az egyiken elérhetőek a Honor alkalmazások, a másikon pedig nem."Az nem számít, hogy úgy kezdtem a levelem, hogy mind a két készülék a Vodafone-tól azaz szolgáltatótól lett véve.
Engem nagyon zavar, hogy direkt azért veszek Honor telefont, mert az a rendszer tetszik, ezt is szoktam meg hosszú évek alatt, erre a szolgáltató csinál egy sok tekintetben nem Honor telefont a Honor-ból.
Még jó hogy nem pékséget üzemeltetnek a szolgáltatók, mert a túrós táskába mákot tennének a túró helyett, a kakaós csigába meg lekvárt a kakaó helyett. Mondván mit számít, a kinézet ugyan az. -
knox83
senior tag
válasz
cucumber87 #1230 üzenetére
Valami ilyesmit éreztem én is. Pedig nagyon nehezen szántam rá magam a cserére. Kamerában nem láttam nagy különbséget, éjszaka részletesebb kicsivel, ultraszéles nyílván jobb az 50mpxel. Viszont ami ég és föld az a videó.
-
válasz
koboldozat #1234 üzenetére
Igen foglalkoztak már ezzel a témával, hogy a frissítések mikor várhatóak, hogy hol lett vásárlólva mobil üzlet, kintről hozták be, szolgáltató, mind más egy kicsit valamibe meg a frissítések sem úgy jönnek mint másnak.
-
szultan
csendes tag
Köszi, de tegnap már leszedtem a Honor 90-ről és feletettem M5Pro-ra.
Nem mint ha használni akarnám, csak mégis.
Ne a szolgáltató döntse el, hogy mi legyen a telefonomon.De akkor a tiéden a Honor-os tárcsázó van nem a Google-s?
Gondolom nem szolgáltatótól vetted.Én úgy voltam vele, hogy ezen a szolgáltató belenyúl a telefonba dolgon már túl vagyunk és nem nyúlnak hozzá.
-
Keny.
tag
Leszedtem az enyémről a Honor alkalmazáspiac ot [link]
-
cucumber87
tag
Na tegnap óta végre én is nyüstölöm és iszonyatosan örülök, hogy bevállaltam teljesen az az érzés fogott el ami a szeretett p30p-melo volt.
Azt sajnálom hogy már itt is a két sávos értesitő/vezérlő van, gondolom ez továbbra se testreszabható.
Másik kérdésem a Vezérlő központnál van egy sziget azt testre lehet szabni, hogy mondjuk a wallet és a Home vezérlés legyen ott fixen ? (mellékelt képen jelöltem)
Illetve van valami leirás vagy gyorstalpaló a Magic rendszerről ajánlott beállitásokról?
-
szultan
csendes tag
válasz
koboldozat #1226 üzenetére
Napok óta levelezgetek a Honor ügyfélszolgálattal.
A Honor alkalmazáspiac appra és a Honor vs. Google tárcsázóra is az a válasz jött, hogy a Magic 5 Pro-n azért ilyen, mert az valószínűleg szolgáltatótól lett véve, míg a Honor 90 pedig "nyílt piacról" értsd nem szolgáltatótól lett véve, azért "mert a szolgáltatók Európa szinten kérik, hogy a Google alkalmazásai legyenek elérhetőek a készülékeken, a márkától függetlenül".
Na most a vicc az egészben, hogy mind a két telefon céges előfizura a Vodafone-tól lett véve. Ez az, amire fentebb írtam, hogy "bekérték a két telefon sorozatszámát és most nyomoznak a dolog után".
Most vissza kérdeztem, hogy az megoldás lehet e, hogy a Honor 90-ről leszedem a Telefon (tárcsázó) APK-ját és feltelepítem a Magic 5 Pro-ra. Leszedni nem lehet ami fent van, így szerintem a telepítés sem sikerülne. A Petal Health is kiírta, hogy nem tud települni a Huawei Health miatt, így azt le kellett szedni a telepítés előtt. De hátha küldenek valami megoldást, mert ez a Google-s kb. a használhatatlan kategória.
Azt mondjuk nem értem, hogy egy szolgáltató miért akarja eldönteni helyettem, hogy nekem mi a jó.Nyilván azért veszek Honor telefont, mert az ő alkalmazásai, rendszer szisztémája jön be, az a használható számomra. Na meg az M5Pro-nál a csúcs hardver.
Már próbáltam az arcfelismerést kikapcsolni, bár nem töröltem a beolvasott arcot (akkora arcom van, hogy sokáig tartana újra beolvasni
), hanem csak azt kapcsoltam ki, hogy a telefon ne oldjon fel rá.
A készülék nem is old fel arcra, de ettől függetlenül az összes alkalmazás továbbra is felold az arccal történő azonosításra.
Ez még rendben is lehet akár, hiszen csak a telefon feloldását kapcsoltam ki.
Az egészségpénztári alkalmazásban nem láttam semmilyen beállítási módot a biometrikus azonosítással kapcsolatban.
A banki alkalmazásban csak a biometrikus azonosítást lehet egy az egyben kikapcsolni, amit ha kikapcsolok, akkor minden esetben kéri a bankos PIN kódot. Ilyenkor természetesen nem is jelenik meg ez a megerősítéses ablak.
A SZÉP kártyás alkalmazásnál a biometrikus azonosítás menüponton belül külön-külön kapcsolható az arcfelismerés és az ujjlenyomat.
Viszont hiába kapcsolom ki az arcfelismerést, és lövöm is ki az alkalmazást (még a telefont is újraindítottam), az alkalmazás továbbra is felold arcfelismeréssel és természetesen (sajnos) meg is jelenik ez a megerősítéses ablak.
Ez persze, hogy mégis beenged arcra, már az alkalmazás hibája, az a bug-os.
Viszont ez a megerősítéses képernyő továbbra is megjelenik.
Igazából csak közli velem, hogy megtörtént a hitelesítés, azt is hogy ez arccal történt, tehát nem hitelesítés nélkül engedett be. Ezen kívül nem tudom mire jó, de lehet, hogy pont ez a célja. -
koboldozat
senior tag
válasz
szultan #1225 üzenetére
A tárcsázó a Google gyárija azért ilyen szar.
Nekem sem jó P30Pro után nagyon nehéz volt megszokni, sőt nem is tudom a mai napig sem. Azon olyan volt mint a Honor 90-en. Nem is értem miért ez van rajta ha arra meg a Honor gyárija.A feloldás meg azért írja a megerősítést véleményem szerint mert van beállítva ujjlenyomat és arcfelismerés is.
És amikor felismeri az arcod akkor csak meg kell erősíteni nem kéri az ujjlenyomatot. Vedd ki az arcfelismerést és próbáld ki úgy is. -
szultan
csendes tag
És ha már ennyire belejöttem az írásba lenne egy olyan kérdésem is, hogy beállított arc azonosítással és ujjlenyomattal, a hitelesítést igénylő alkalmazásoknál (bankos app, SZÉP kártya, Egészségpénztári app, Outlook, Teams, stb.) nálatok is megjelenik e a következő megerősítést nyugtázó ablak?
Ez talán azt hivatott jelezni, hogy nem mindenféle hitelesítés nélkül engedett be az alkalmazás, hanem megtörtént az arc azonosítás.
Ezt ki lehet valahol kapcsolni, hogy ne jelenjen meg minden egyes azonosításkor? -
szultan
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem a tulajokhoz.
Nekem a Magic 5 Pro-n így néz ki a Névjegyek és a Telefon (alkalmazás?).
Névjegyek: Nincs ott jobb oldalt az ABC, a gyors görgetéshez.
A telefon (tárcsázó) pedig először így (nincsenek ott a számok):
Csak az után jelenik meg, ha megérintem a kis kék négyzetet:
És ez után is csak egy Hívó gomb van szolgáltató megnevezés nélkül.
Ha fent kiválasztok egy számot és hívni szeretném, csak akkor jelenik meg egy SIM választó ablak, egy beállítást megjegyző check box kíséretében.
A telefonon nincs beállítva alapértelmezett hívó SIM.Ugyan ezzel a beállítással a Honor 90 így néz ki (pont mint a Honor 8-on volt):
Névjegyek: Ott van jobb oldalt az ABC
Tárcsázó: Két hívó gomb, rajta a szolgáltató nevével.
És alul lehet oda vissza váltani a névjegyzék és a telefon között, míg a Magic5 pro-n csak a Telefonról lehet a névjegyekre (amíg meg nem jelenítjük a hívó gombot), de a névjegyekről a telefonra nem lehet átváltani.
Én ettől a Magic 5 Pron lévőtől rosszul vagyok. Kb a használhatatlan kategória számomra.Illetve a Honor 90-en alapból fent van egy Honor alkalmazáspiac (Honor App Market) nevű alkalmazás, ami a Magic 5 Pron nincs fent. És a Play áruházban, illetve a Huawei App Galeriben sincs fent, de még a Google sem ad rá apk-t tartalmazó találatot.
Megírnátok, hogy kinek hogy néz ki a Névjegyek, illetve a Telefon (tárcsázó), és hogy van e rajta Honor alkalmazás piac. Illetve ami még fontos lenne, hogy szolgáltatótól, vagy üzletből vettétek e a telefont.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
szultan
csendes tag
válasz
vlesi69 #1211 üzenetére
Úgy kezdtem én is, hogy (nem HMS) hanem Huawei App Galery-t telepítettem, majd onnan letöltöttem. Így nem működött (mármint minden működött, csak az értesítések nem jöttek meg), ezért feltelepítettem a HMS-t is, de úgy sem ment.
Ezután Honor8-ról APK készítés átküldés Magic 5 Pro-ra, feltelepít, de ez sem működött.
Miért is működött volna, hiszen teljesen ugyan az a verzió volt fent a Huawei Health-ből a Honor8-on is.Így írtam a Honor ügyfélszolgálatnak és most velük levelezgetek kb. 3 napja.
Elég sok kérdésem volt feléjük, mivel van pár dolog, amit nem értek, illetve ami zavar a telefonon. Főleg úgy, hogy összehasonlítom a Honor 90-el amin ugyan ez az Android van, ugyan ezzel a MagicOS-el ugyan attól a szolgáltatótól és mégis másképp működik, más alkalmazások vannak rajta gyárilag. A legszebb, hogy volt amin még ők is meglepődtek, bekérték a két telefon sorozatszámát és most nyomoznak a dolog után.A Huawei Health-el az lett, hogy küldtek egy QR kódot a Petal Health alkalmazáshoz (beolvasva a QR kódot a linkre letöltötte az APK-t). A Huawei Health-et le kellett szedni (a Petal Health fel sem volt hajlandó települni amíg a Huawei Health fent volt), majd feltelepíteni a Petal Health-et, ami CTRL+C - CTRL+V a Huawei Health-nek felel meg. Ugyan úgy néz ki, még a névjegynél is a Huawei Health ikonja van, meg a Huawei felhasználói feltételei, stb. Ráadásul telepítés után be sem kérte a Huawei-es login adatokat, hanem szerintem az account-oknál lévő HMS-ből kiszedve simán belépett és mire elindult, már le is szinkronizálta az elmúlt négy év összes adatát (alvás, testösszetétel, pulzus, edzések, stb.). Ezt még a Huawei Health sem csinálta meg, pedig a 3 nap alatt amíg próbálkoztam az értesítésekkel, legalább 5x le-fel telepítettem, de mjndig bekérte a user nevet és a passwordot és mindig rá kellet nyomni a szinkronizálásra.
Az értesítések azóta megjönnek a karperecre. -
maszmata
csendes tag
válasz
bokarcsi71 #1217 üzenetére
Nekem ez kínai.
Segítesz, hogy az mi és mi a feladatom vele, hogy működjön?
-
rolandg
tag
True Phone Dialer-t ki mindenki használja? Valahogy nem tűnik túl biztatónak, hogy kikerült a Play áruházból. Illetve mekkora a költsége? Mennyire más, mennyire kavar bele a többi szoftverbe?
-
cucumber87
tag
Ma érkezik a Teló ajándék tablettel
Kérdés aki így vette. A telefonon tudom hogy lesz fólia, de a tableten is vagy rakassak ott rá ?
-
freeapro
senior tag
Vettem egy ilyen tokot:
[link]
szerintem most ezzel néz ki a legjobban, és jól megy a zöld változathoz is. -
rolandg
tag
Sziasztok!
Nem tudtok olyan opciót, amivel a be/ki kapcsoló gomb megnyomása nélkül le lehet zárni a képernyőt? Köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest