Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keny.
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Azt nem tudom, hogy különleges e, de a THome adta a tv előfizetéshez. Amúgy Intek HD-S10CX. A Honor 8 gyári "okos vezérlő" ben benne volt, de már a P30pro gyári programjában már nem, de ugye ott volt olyan funkció, hogy lehetett tanítani.
-
Keny.
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Tudom, hogy rajta van, de sajnos az én beltérimet nem vitte és már másnak is volt amit nem vitt.
-
Atzel
csendes tag
Sziasztok!
Talán valakinek érdekes lehet. Alzánál céges vásárlással 36 hó jótállás.
-
mjani1172
addikt
@Imike55
Amióta van én az AIMP-t használom. Lehet kicsit furcsa elsőre, de nagyon jó.Még nem volt olyan amit ne tudott volna. -
Imike55
csendes tag
Arról nem is beszélve, hogy itt is, mint a p30 pronál a csengőhang egyben állítható az értesítésekkel. Miért nem lehetett külön választani, mint más telefonoknál!?!
🥴 -
Old Gyfland
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Köszönöm a hozzáférést.
-
szultan
csendes tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Honor 8-ban van:
-
Kovaratis
senior tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Kértem-kaptam. Köszönöm!

-
koboldozat
senior tag
Mindenkinek szívesen.
-
Imike55
csendes tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
ystuc
aktív tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Köszönöm
-
ystuc
aktív tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Kértem hozzáférést
-
Imike55
csendes tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Köszönöm szépen
-
Imike55
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a csoda, zöldikében.
Sikeresen beköltöztem, de egy amit nem találok.
Mégpedig saját zenelejátszót. A p30 pro-nak volt saját, de ennek hol van, ha van? Playról nem szeretek letölteni, mert tele van mind
reklámmal. Még egy kérdés. Ezen is lehet kezelni a notch-ot?
Köszönöm a segítséget! -
zsooti1
tag
válasz
cucumber87
üzenetére
Szia!
Tegnap raktak fel nekem a Telefon-szerviz.hu-nál.
Hydrgél, tokbarát. Egyenlőre jól szuperál. Tán 4700 pár forint volt. Tudnak hátlapra is vágni. -
knox83
senior tag
Egyébként akinek ez fekete szín...ez inkább grafitos beütésű, van egy fos céges p30lite telefonom na az fekete. Az nem is szép.
-
knox83
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Szerintem elég lesz, értjük nem kell még 5x leírnod hogy szar a fekete bármiből is.
-
kazsmerlaca
senior tag
Sosem értettem azt aki feketét vesz valamiből, gyász hangulat. Temetésre való, semmi máshoz...
-
Imike55
csendes tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Sejtettem, hogy kényesebb a fekete, néztem egy-két írást róla, és biztos, hogy nem fogok benne csalódni. Sőt, nekem nem is annyira jön be a fekete. Feketéim csak a Motorola flippesek, ill. egy Ericsson SH888 volt. Minden más színes volt. A P30 pro-im is "sajnos" jégkristály kék, mivel rendeléskor csak ez volt még az elején, de nem bántam meg. Sőt, mind a kettő ilyen színű. Most már csak várom kell a magic-re, de már nagyon.
Köszi szépen még egyszer!
-
Aryon87
félisten
válasz
Imike55
üzenetére
+ a zöld annyiban jobb, hogy nem kell percenként tisztogatni a telót, mert a zongolakk az valami iszonyat szedi a koszt és a port. Páromnak zöld van, nekem a Mate50Pro az zongoralakk fekete, ne tudd meg hogy néz ki 2 nap után, hiába van tokban... Jó választás lesz a zöld szín

-
cucumber87
tag
Ha már ücvegvédelem, ki mit ajánlana a telefonra? Tudom hogy gyárilag raktak rá de nekem az már egy hét után keresztbe karcos lett
azt nemn értem hogy, de nem akarok kockáztatni 
-
Imike55
csendes tag
Köszönöm srácok, eldöntve, marad a zöld!
-
koboldozat
senior tag
Nekem is fekete van de csak azért mert nem volt zöld amikor kihoztam az emagtol. És mivel személyesen voltam bent nem akartam ott hagyni, csak is ezért van fekete. Ha tehetem ezt a színt elkerülom.
-
kazsmerlaca
senior tag
Zöldben sokkal szebb mint ez a gyászos fekete szín. Fekete az csak temetésre való semmi másra...
-
Imike55
csendes tag
Egyetlen egy miatt érdeklődöm csak, hamár kiadok érte ennyit...... mégpedig........ volt olyan csúcs készülékem 6 évvel ezelőtt, ami szintén nem rendelkezett üvegvédelemmel, véletlenül ráültem és reccsent az üveg. Védőtok, fólia ellenére is. Azért itt annyiban "hibáztak", hogy egy csúcsnak mondott készüléket ennyi pénzért elláthattak volna edzettebb üveggel. (szvsz)
-
Imike55
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy hibamentes p30 pro-val rendelkezem immár több mint 4 éve. Ideje nyugdíjaztatnom.
Opciók: Xiaomi T13 pro, vagy a magic5 pro.
Huawei sajnos kilőve a guglik hiánya miatt, én sokat használom.
Viszont a magic kijelző üvegének védelmi hiánya miatt tartok tőle egy picit, hogy könnyen sérül alapból. Védőüveget nem szeretem, csak a fóliát, de így ezt kevésnek tartanám.
Köszi a segítséget! -
szaszko33
csendes tag
Szia! Nagyon sok telót kipróbáltam, mert hasonló lehet a problémám! S23 ultra snapdragon ellenére is gyenge wifi is. Nekem a megváltást az oneplus telefonok hozták el, 7t pro, 8 pro, 9 pro, 11. Brutál mobil és wifi térerő. Volt egy Oppo find x5 pro az hasonló mint az oneplus (egy cég). Magic 5 pro szerintem az s23 ultra és az oneplus telók között van valahol térerőben. Járt még nálam iPhone 13 pro max, de az is felejtős városi telefon s23 al együtt.
-
kazsmerlaca
senior tag
Srácok! Ezek hogy jönnek a Honor Magic5 Pro témához?
-
knox83
senior tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Persze, alap. Ha a huaweit nem csinálják ki sosem vettem volna mást és szerintem vagyunk így páran. Szerencse, hogy van a Honor, remélhetőleg a gyökerek nem fogják kicsinálni ezt a céget is.
A pixel 8 elég jónak tűnik most, talán a g3 már jó lesz. Itthon továbbra sem hivatalos de előbb venném így is mint a samsungot vagy iphonet.
-
tete12
csendes tag
Sziasztok!
Pixel 7 pronal meglehetősen szerény térerő találást találok.
Mi a tapasztalat főként vidéken/vasúton a magiccel, vagy más gyártó telóival?
Van erről valahol valami összehasonlítás?
Köszi -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Én is így gondolom. Nézegettem az S23 ultrát, de annyira nem jött be. pixel vonalon a támogatás hiánya riasztott el.
Ez a típus legalább kapható a magyar szolgáltatóknál és remélhetőleg teljes 5G és VOWIFI támogatás is elérhető lesz hamarosan.
Egyébként parádés, hogy pont ugyanúgy be tudtam állítani, mint a huaweit.. már annyira megszoktam az ikonok helyét meg a kinézetet...

-
M@Db0Y
senior tag
Sziasztok. Csatlakozok egy ilyen készülékkel, P30 pro-t váltott.
Felment a legutolsó 176os végű frissítés, minden kiváló. Gyári hívásrögzítőnél nincs megoldás, hogy látszódjon a kereső amikor lejátszom, jól gondolom?
Kamerától egyelőre elájulva nem vagyok, de osszeségében egy kiváló telefonnak tűnik.
-
spect80
őstag
válasz
cucumber87
üzenetére
ezt hol tudtad ellenőrizni?
-
Rolee.
csendes tag
Sziasztok! Lehet volt már kérdés. Fotó felbontást hol tudom állítani? Nem találom a kamera alkalmazásban. Köszönöm
-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Nem vagyok egy számítógépes zseni, én csak bemásolom és kész, néztem már más hozzászólásánál hogy így csak egy link van, de ha leírod hogy kel akkor kipróbálom. Elfér amúgy így is, akit érdekel kijelöli és ugrás.
-
cucumber87
tag
Kis update azoknak akiknek hiányzik a honor tárcsázó stb: " A Honor Magic 5 Pro SN-je szerint ez az eszköz a Cseh Köztársaságból származó szolgáltatói verzió"
Szóval jeleztem az Emag felé kiváncsi vagyok mi lesz a végeredmény

-
maszmata
csendes tag
Sziasztok!
A True Phone Dialerhez vajon lehet felkutatni valahol promóciós kódot? Lejárt a reklámmentes változat, megvásárolnám, de nem lehet, így marad a promóciós kód.
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok ma vettem egy ilyen telefont alza-ba akcióba a tablettel.
Hol tudom beállítani hogy a főképernyőn csak sima lehúzásra is lejöjjön az értesítési sáv ? (ne kelljen a legtetejéről lehúzni) -
spect80
őstag
válasz
cucumber87
üzenetére
Egy angolul megfogalmazott automatikus emlékeztető levél Google translate fordítása magyarra, hogy értékeld őket. Kindly reminder...
Írta Steven aki annyira angol, mint én tálib -
cucumber87
tag
Kérdeztem az ügyfélszolgálattól:
isztelt,
Kedves emlékeztető, hogy küldjön nekünk visszajelzést/megkeresett információt a megkeresésével kapcsolatban.
Kellemes napot kívánunk.
Tisztelettel,
Steven
Honor Magyarország ÜgyfélszolgálataNa most ez mi???
-
freeapro
senior tag
Nekem most települt egy 174-es FW
-
sting2
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Minden értelemben a Honor magic 5 pro tetszik jobban az S23 Ultránál - csak neki meg a kijelzőre kötés és annak használata, amiben feljebb van.
Viszont hosszabb is 100K magasságában..(nincs PC a lakásban, a néha jelentkező feltőltés, archiválás, kisebb office melók, meg talán elketyeg ilyen formában is, pl : monitorra kötve)
-
freeapro
senior tag
Egy primitív windows szerű felületet kapsz, amihez a telefon kellően gyors, a megjelenítés kínai usb-c - hdmi kábelekkel is működik. Az egér és a billentyűzet miatt nehézkes a dolog. BT kapcsolódás nekem mindíg nehézkes, USB-hez meg újabb adapter kell.
Nézegess róla Huawei-es videókat, amit ott látsz az igaz erre a Honorra is. -
maszmata
csendes tag
válasz
koboldozat
üzenetére
MI az a fénnyel festés?
-
spect80
őstag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Igen, müködik. Annyi problémát tapasztalok hogy bejövő hívásnál a felvétel után kell várni két három másodpercet mire meghallom a hívót és ő is engem. Hívásindítás, sms jól müködik, sőt a telefonon lévő alkalmazásokat is meg lehet a monitoron jeleníteni
-
szaszko33
csendes tag
Sziasztok! Elég vegyes érzelmein vannak a telefonnal kapcsolatban! Régóta oneplus telefonokat használtam, 7t pro, 8 pro, 9 pro, 11. Szuper térerő, elfogadható fotók, a 11 már akár 2 napot is bírt töltő nélkül az én használati szokásaimmal, de nem tetszett az alacsony napfény alatti fényerő! Kipróbáltam fiam s23 ultráját a saját sim kártyámmal, vicc, hogy a snapdragon ellenére a samuknak semmi térereje! Csak városi használatra valók😃 Így kötöttem ki a magic 5 pro mellett! Jó kamera, nagy aksi, szuper fényerejű kijelző! A kamera tényleg szuper, az aksi oneplus 11 tovább kitart, gondolom optimalizáltabb oxigenos (color) kisebb fényerejű kijelző miatt. Az oxigenos (color) nekem szimpatikusabb. A nagy csalódás a kijelző! Egyszerűen gyönyörű ! 🥰 DE! Pont a napfény alatti olvashatóság miatt vettem, nagy fényerő!
Ha nagyon süt a nap nagyon világos van😀 és nagyon meleg😄 kiveszem a zsebemböl a telefont és az is indokolatlanul meleg, és mit csinál? Leveszi a fényerőt mert melege van
Kb 2 hete használom, és már többször tapasztaltam. 1 miért melegszik ha nem is használom? 2 így nem nagy értelme van a nagy fényerejű kijelzőnek, ha pont akkor nem tudom használni amikor kellene! Egy hűvös, sötét szobában viszont mutogathatom hogy pirít🤣 Más is tapasztalt ilyet? Azért vagyok szomorú, mert részben a jó kijelző miatt választottam, de így pont olyan mint egy gyengébb telefon ami nem szabályoz vissza!☹️ -
Keny.
tag
Az Oppoval vezeték nélkül nem tudtam a tv hez csatlakozni, otthon nincs eszközöm Dex hez, de most a munkahelyemen jobban teszteltem a Honorral. Lenovo dokkolóval, rajta monitor, egér, billentyűzet, pendrive, minden működött. Asztali módban is mentek a nem gyári programok is. Van amire konkrétan kíváncsi vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt nemn értem hogy, de nem akarok kockáztatni

Ha nagyon süt a nap nagyon világos van😀 és nagyon meleg😄 kiveszem a zsebemböl a telefont és az is indokolatlanul meleg, és mit csinál? Leveszi a fényerőt mert melege van