- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
sniper112 #161 üzenetére
Szerintem is jobb dontes manapsag felujitott vagy hasznalt telefont venni. De csak az elmult 2 evbol es azokat, amikre meg van tobb evnyi szoftverfrissites.
Ha nem egetoen fontos a vizallosag, mivel akksit ugyis cserelni kell elobb-utobb mindben, akkor a hasznalt csucs jobb.
De a szoftverfrissites igenis fontos szerintem, plane ugy hogy a bankolastol kezdve az emaileke at a felhoog minden rajta van a telon. Es egyre jobban fejlodik az AI, hamarosan mar par prompttal es trukkozessel konnyen megoldja az adatfeltorest is szoftveres hianyossagokon at. Ezert fontos a frissites.
Szerintem. De aki szeret kockaztatni az hasznaljon frissitesmentes telefont. -
gyraph
tag
válasz
sniper112 #158 üzenetére
A helyzet az, hogy jól néznek ki a teszt fotók…talán. Az S22 Ultra csodás fényviszonyok mellett jó képeket is tud gyártani. A tapasztalat viszont az, hogy elmész nyaralni vele, ahol képeket készítesz mondjuk egy kiállításon, egy múzeumban, vagy egy templomban….egyszerűen beltéri fotózásra használnád…. csinálsz 80 fotót, hazajössz, leválogatod és kidobsz belőle 63-at. A búza mező az szép lesz, de az úgyis Van Gogh. Marad a pro mod használata orrba/szájba, ami egy stúdióban oké, nade sokszor nem életszerű és a legtöbben gyors fotózásra vágynak a telefonjukkal, egyébiránt a pro mod sem volt garancia semmire...ott más bajok vannak/voltak.
Ez a tapasztalat az Exynos-os S22 Ultrával és nem csak nekem. Évekig sírt ugyanezzel a problémával számtalan európai topicban, számtalan ember, én pedig évekig olvastam. Blah... -
papp54
aktív tag
válasz
sniper112 #81 üzenetére
Láttom. De én használtam mindkettöt. Sőt csak a xiaomi 14 tudta 3.1 usb átvittelt. De ha akarsz többet is elmondok róla. Pár romot építettem már. Csak keres rá a youtubon. Első ami gyanus volt hogy a xiaomi 14-nek max 7.75 gb maximium a super.img-je Még a poco f6 super.img 9gb maximum. Na itt már én is utána néztem igazából. Miért van hogy sokkal olcsóbba nagyobb mégis. Aztán kiderűlt a turpiság.😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mass Effect
- Milyen routert?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged