- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaLa1985
csendes tag
válasz
Nashville #414 üzenetére
Egyébként Én elvagyok az ilyen "mókolásokkal", szeretem csinálgatni, csak amikor nem sikerült több leírás alapján sem, akkor már kezd bosszantani. Jász-Nagykun Szolnok megye, Fegyvernek-en lakom, akkor rajtunk keresztül mennél ha Szolnokra jössz arról. Nyíregyháza elég messze van nekem, de ilyen 80-100 km-es körzetben elmennék lepróbálni másnál a telefont. Viszont ha jönnél erre és megtudnánk oldani, ahogy javasoltad azt nagyon megköszönném! Köszönöm szépen a felajánlást!
Annyit még megfogok próbálni, hogy másik autóhoz tudok e csatlakozni.
-
PaLa1985
csendes tag
Sziasztok!
Bemásoltam ide email tartalmát, hátha valakinek segítség, nekem nem oldotta meg a problámám, annyi előre jutás történt, hogy másik kábellel legalább már tudom választani, hogy csak töltés vagy android auto csatlakozás, de vissza ugrik csak töltésre. Jeleztem ezt is feléjük, hátha tudnak valamit segíteni, mert ez így elég gyatra. Autóban meg sem jelenik telefon, hogy kitudjam választani...Andorid auto telefonon fel sem jön. ADB-nél is probléma volt a vezetékes megoldással a hívásrögzítésre. Jó lenne lepróbálni másik 200 Pro-val.
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Honor ügyfélszolgálatával.
Megkérem kövesse az alábbi lépéseket:
Ha a Fejlesztői lehetőségekben az „USB-konfiguráció választása” lehetőség csak töltési módra van állítva, kérjük, engedélyezze az MTP (Media Transfer Protocol) lehetőséget a „Töltés” módra váltás előtt. Kérjük, engedélyezze a „Töltés” lehetőséget, majd csatlakoztassa újra az USB-kábelt. Ha a töltés nem áll helyre, indítsa újra a telefont, majd csatlakoztassa újra a kábelt.
A Fejlesztői beállítások engedélyezése: Lépjen a Beállítások > A telefon névjegye menüpontra, koppintson rá a verziószámra 7-szer gyorsan egymás után (ha a telefon rendelkezik zárképernyő jelszóval, kövesse az utasításokat a jelszó megadásához), amíg a telefonon a következő üzenet jelenik meg: Ön mostantól fejlesztő!
Ellenőrizze, hogy a megfelelő telefonmodell van-e bejelölve az autó kapcsolatkezelőjében. Jelölje be a jelölőnégyzetet manuálisan, és próbáljon meg újra csatlakozni.
Javasoljuk, hogy kiváló minőségű USB 3.0 kábelt használjon. Győződjön meg róla, hogy működőképes USB-kábelt használ.
Az okostelefonhoz mellékelt eredeti USB-kábelt kell használnia. Olyan kábelt válasszon, amely nem hosszabb 1,8 méternél, és kerülje a kábelhosszabbítók használatát.
Győződjön meg róla, hogy a következő beállítások azonosak az autón és a telefonon:IdőzónaNyári időszámításRégió
Győződjön meg róla, hogy az autó összes dátumra és időre vonatkozó beállítása egyezik a telefon beállításaival.
Gyorsítótár és adatok törlése: Nyissa meg a Beállítások menüt, keresse meg és nyissa meg az Alkalmazások lehetőséget, keresse meg és érintse meg azAndroid Auto elemet,és lépjen a Tárhely > Adatok törlése/Gyorsítótár törlése menüpontra.Nyissa meg aBeállítások menüt, keresse meg és nyissa meg az Alkalmazások lehetőséget, keresse meg és érintse meg a Google Play-szolgáltatások elemet, és lépjen aTárhely > Gyorsítótár törlése lehetőségre.Győződjön meg róla, hogy a Hely be van kapcsolva.A Google Play > Saját alkalmazások és játékok > Összes frissítése menüpontra lépve győződjön meg róla, hogy az összes alkalmazás naprakész.A probléma megoldásának megkísérlése érdekében javasoljuk, hogy lépjen a telefon Fejlesztői beállítások menüpontjára, majd kapcsolja be az USB hibakeresés lehetőséget.
A Fejlesztői beállítások engedélyezése: Lépjen a Beállítások > A telefon névjegye menüpontra, koppintson rá a verziószámra 7-szer gyorsan egymás után (ha a telefon rendelkezik zárképernyő jelszóval, kövesse az utasításokat a jelszó megadásához), amíg a telefonon a következő üzenet jelenik meg: Ön mostantól fejlesztő!Az USB hibakeresés engedélyezése: Lépjen vissza a Beállítások oldalra, majd lépjen a Rendszer és frissítések > Fejlesztői beállítások menüpontra (emellett rá is kereshet a „Fejlesztői beállítások” kifejezésre), és kapcsolja be az USB hibakeresés lehetőséget. Amikor a telefonon felugrik az „Engedélyezi az USB hibakeresést?” kérdés, koppintson az OK lehetőségre. -
PaLa1985
csendes tag
Igen nekem írtál, azért próbáltam rá megint, hátha azóta van valakinek más tapasztalata.
#408laszi84 Nissan Leaf 2019/12 - Gyári fejegység. Másik telefonommal gond nélkül, 200 Pro-val viszont semmi.
Külföldi fórumokat is elkezdtem bújni, másnak is van ilyen problémája, viszont megoldást még nem találtam rá, hogy mi lehet ... Bosszantó...
-
PaLa1985
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Android Auto-val vezetékes csatlakozással? Már jeleztem korábban, hogy nálam nem akar működni, azóta is próbálkozok és semmi...ADB-vel sem tudtam kommunikálni számítógéppel kábellel (viszont másolni tudok). Úgy gondolom próbáltam, már minden féle beállítást.
Nekem az a gyanúm, hogy USB C portonak lehet valami gondja. Erre van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne kiszűrni, hogy megfelelően kommunikál a porton? Szeretném kiszűrni mi lehet a probléma és esetlegesen, akkor megreklamálni és cseréltetni a készüléket.
Vagy ha egy másik Honor 200 Pro ha lenne a közelemben az jó lenne, azzal összetudnám hasonlítani működés szempontjából, de nincs sajnos.
Jász-Nagykun Szolnok megyéből van itt valaki esetleg?
Köszönöm a választ!
-
PaLa1985
csendes tag
Update: WiFi-s megoldással sikerült a hívásrögzítést beállítani. Működik hibátlanul.
Viszont így is fura nekem a USB C porton való kommunikációja a telefonnak. Erre van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne kiszűrni, hogy megfelelően kommunikál a porton? (egy másik Honor 200 Pro ha lenne a közelemben az jó lenne, azzal összetudnám hasonlítani működés szempontjából, de nincs sajnos)
Jász-Nagykun Szolnok megyéből van itt valaki esetleg?
-
PaLa1985
csendes tag
Egyébként nekem furán viselkedik a telefon, maga az android auto sem akar működni (egyik fórum társ írta, hogy neki megy)(egyébként volt olyan, hogy felhozta az android autót a telefon, amikor rádugtam a telefont autóra, de máskor sem hozta fel utána), a hívásrögzítés sem akar működni, olyan mintha a csatlakozóval valami lenne, vagy valami a rendszerben nem úgy van beállítva. Hívásrögzítőt próbáltam több leírás alapján csinálni és semmi...
Lehet csak kombinálok, viszont ezek nekem furcsák. -
PaLa1985
csendes tag
Sziasztok!
Nekem sehogy nem jön össze ez a hívás rögzítés beállítás, a leírtakat mind próbáltam, többször is.
c:\PlatformTools>adb kill-server
c:\PlatformTools>adb start-server
* daemon not running; starting now at tcp:5037
* daemon started successfully
c:\PlatformTools>adb devices
List of devices attached
c:\PlatformTools>adb devices
List of devices attached
c:\PlatformTools>adb shell settings put secure enable_record_auto_key 1
error: no devices/emulators foundEz fogad állandóan, amiket kellett bekapcsoltam, jogosultságokat megadtam stb.
Valaki tudna segíteni ?
-
PaLa1985
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #339 üzenetére
Az most komoly, hogy vezetékesen nem lehet összekötni autóval, hogy működjön az android auto? Hát ha ez így van lehet meg sem veszem a telefont. Úgy gondoltam, hogy ez azért már alap...
-
PaLa1985
csendes tag
Sziasztok!
Ti Android autóval hozzá tudtatok csatlakozni autóhoz? Samsung S20 FE-vel simán tudok, 200 Pro-val még párosítani sem tudom az autót...
-
PaLa1985
csendes tag
válasz
Nashville #321 üzenetére
Szia!
Köszönjük szépen a részletes tesztet és sajnálom, hogy nem olyan amit szerettél volna. Én még nem használtam ilyen full body tokot, viszont maga a tok így elsőre tetszik, csak tényleg azok a kellemetlenségek amiket felsoroltál zavaróak mindennapi használatnál. Be is ruháznék egyre, ha tudnám, hogy jó.
Arra gondoltam, hogy reklamáld meg alliexpressen, hogy a tok nem olyan, mint ami a rendelési képeken van, illetve leírásban szerepel, nem voltak jelezve ezek a problémák, amiket ide is írtál és szerintem vissza is kapod az árát. Én így tennék. Ennek fényében lehet megrendelem az egyiket amit linkeltél a további jelöltek között.
-
PaLa1985
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami hasonló alkalmazást mint a Samsung Dex? Honornak van ilyen saját gyári alkalmazása? Esetleg valami jó alternatíva?
Honor Magic Desktop mode elérhető a mi készülékünkön vagy csak a Honor Magic széria éri el?
Köszönöm a választ!
-
PaLa1985
csendes tag
válasz
Nashville #257 üzenetére
Szia!
Arra célzok másoláskor, hogy nem az eredeti dátummal másolta át, hanem az aznapi dátumot adta neki és így ömlesztve jelent meg, nem dátum szerint csoportosítva.
Kép szerkesztés téren Samsungos tárgy eltávolító és automata kép átdolgozás hiányzik.
#258golyós Köszönöm az ajánlást, úgy néz ki ez megfelelő lesz képek szerkesztéséhez. -
PaLa1985
csendes tag
Sziasztok!
Kis összefoglaló a telefonról 3-4 hét után, 3 éves Samsung S20 FE-ről váltottam, tehát ehhez van összehasonlítási alapom. Többnyire fényképezés, telefonálás, közösségi alkalmazások, naptár, fizetés és internetezésre használom. Átköltözés annyira nem okozott gondot, ami zavar, hogy az áthozott képek nem időrendi sorrendben jelennek meg mint S20 FE-ben.
-küllemre nekem bejön a telefon, engem nem érdekel az alu ház vagy titánium ház stb, úgy is tokban van az esetek 99%-ban, abban viszont nekem jobban tetszik a műanyag keret, hogy a tokokban hiába vigyáztam minden telefonomra, a tok és a keret közé ment a por (fém por, alu por (munkámból adódóan)) így kidörzsölte a keretet, festék lejött, így csúnya foltos lett egy idő után.
- kamera nekem nagyon tetszik, a portré mód iszonyat jó, páromnak mondtam is ha másért nem, ezért megérte megvenni a telefont, mivel így a gyerekekről, mondhatni stúdió minőségű képeket lehet készíteni, amit kitudunk nyomtatni is. Éjszaka, sötétben átlagos, világosban, portréban átlagon felüli, videózás nekem tetszik, ugyan az a benyomás mint fotózásnál. Nem szoktam állítgatni, csak automatában lövöm a képeket. Nekem kielégíti minden igényemet e téren.
-kijelzője nem olyan kontrasztos, mint a Samsungé, tény, hogy nem folynak le a színek annyira, viszont teljesen megszokható és szép kijelzője van, világosban is teljesen látható a kijelző, S20 FE-é alig látszódott.
-szoftvere stabil, új funkciókban vannak, amiket tudok használni a minden napokban, Samsungból a képszerkesztő hiányzik főként, igazából most már ebben is van ami hiányozna ha átállnék más telefonra, valahogy úgy érzem, hogy a két szoftver ha össze lenne gyúrva, akkor lenne nekem teljes a kép.
-akkumulátora aránylag jól bírja, szerintem átlagos, viszont ha minden be van kapcsolva tény, hogy eléggé merül. Viszont 100 W-al hamar felvan töltve. Naponta töltöm.
Nálam kijelző és kamera volt fő szempont vásárláskor, amikben nem csalódtam, elővételben úgy gondolom Best Buy volt a készülék. Tokokat rendeltem aliexpressről, amik szépen passzolnak rá és védik a kamerát is. Remélem pár embernek segít ez a vélemény, próbáltam nem bő lére engedni, és lényeget leírni, hétköznapi használatból adódó tapasztalatokkal. Szép Napot!
-
PaLa1985
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #162 üzenetére
Ott a pont !
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest