Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
killertibi
tag
válasz
Stonerice #350 üzenetére
Neked is lehet ki kellene próbálni a #345-ben linkelt gcam appot. Tegnap fotózgattam vele, a főkamera szerintem picit jobb, részletesebb képeket csinál vele, mint a gyári alkalmazással + sokkal több a finomhangolási opció. A tele és széles jobb a gyárival. Nekem egyébként nincs gondom a kamerájával, utazgattam az elmúlt pár hónapban viszonylag sokat, és nagyon jó képeket lőttem vele természetes színvilágra kapcsolva, ott nagyon túlszaturáltságot sem tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT (független)(bontatlan)(1év)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest