Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomek017
tag
Haliho!
Honda Civic 1.6 benzin, 2005, Automata, 255 ezer km, Anglia.
Lassan egy eve vasaroltam igy: Elsô futomu minden kisebb uthibanal pattogott, kotyogott.
Vittem is szerelohoz. Kicsereltek: stabilizatorkar, also gombcsuklo, kormanyosszekoto gombfej.A pattogo hang megszunt, uttartas javult.
Azonban a szereles befejeztekor jeleztek, a kormanymu bajos lesz.
A joslat igazolodott, koppanast hallok uthibanal, stb. (Elegge erzekelheto koppanas).
Foleg nagyobb sebessegnel 100-110-nel bizonytalansagot, tamolygo, billego erzetet kelt az auto.Kerdesem: foglalkozzam vele szerelo bevonasaval vagy inkabb engedjem el (magas szervizkoltseg/esetlegesen csak rovid ideig mukodne a megjavitott alkatresz).
Hasznalt kormanymu van korrekt aron, beszereles szerintem min. szazezres nagysagrendu. Szerintem opcio meg allitani vagy kicserelni a kormanymu csuszkat.?!Köszönöm a tanacsokat!
Üdv,
T.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces Kolink KLA-003
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest