- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
A Mi Band 9-em 3 hetig simán elmegy 1 töltéssel. 30 percenként pulzus méréssel. Az a legjobb, ha nincs nálam a telefon de bt távolságon belül, akkor ha hívás van látom ki hívott és akár el is utasíthatom vagy küldök előre megírt smst neki. Meg bejövő üzeneteket is el tudom olvasni rajta. Az kifejezetten hasznos ha hagos helyen vagyok és hív valaki akkor érzem a kezemen a rezgést. A családtagoknak külön rezgésminta van beállítva.
-
hevepapa
senior tag
Az 1S verzióban nem voltak színes ledek, csak 3 fehér. A legelső 1A verziós volt a színes ledes.Nekem még van valahol fiókban pár db 1S is. Később volt 3, 4, 7 és most a 9.
Hardveresen teljesen jó cuccok, a probléma inkább a gyári szoftverrel van. Amíg lehetett többféle 3rd party appal is használni teljesen OK volt minden, de mióta egyre zártabb a Xiaomi és egyre inkább tiltja a 3rd party megoldásokat - háááttt.... no komment. -
hevepapa
senior tag
Olyan minimális a "fejlődés", hogy ezért nem érdemes lecserélni a 9-et. Régebbi verziókról (6-7-8) sem érdemes 10-re váltani. Max. azoknak akik belebetegednek abba, ha valamiből nem a legeslegújabb modellel pózolhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest