- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spookei
csendes tag
Szia! Tárgy: HomTom HT17 Pro:
Igaz nem engem kérdeztél, de én már megkérdeztem őt is privát üzenetben ill. még +3 tagot.
Ők 4-en nagyon elégedettek a készülékkel, nem bánták meg a vételt, sőt újra megvennék!
Összefoglalva üzeneteik alapján, negatívum: A GPS Bp-en szűk utcákban, magas épületek között néha téveszt, de egyébként GPS OKé, többen elégedettek a GPS-szel. Kijelző erős napfényben: gyenge lehet a max fényerő, tapasztalat még nincs, ez még kérdőjeles dolog! Kamera olyan-amilyen, "kicsit gyengus". Direkt a negatívumokat írtam.
Minden más OKé, jól működik: WiFi, ujjlenyomat olvasó, akku 1-2 nap ha nagyon nyúzod 1 nap, nem "laggol" csak akkor lassul ha tényleg nagyon sok task van megnyitva, összeszerelés minősége, érintő felület pontos, 4G Lte, telefonálás-beszéd-mic hangminősége jó, értesítési led, gyári firmware update javasolt.Jah a tech2-ön Legendd tesztelte ennek a kistestvérét a HT16 Pro-t, érdemes elolvasni, mert hasonlít a 2 mobil:[link]
Én is rendeltem, kedden vagy szerdán érkezik meg, ahogy időm engedi majd leírom én is az észrevételeimet.
(Csak szerintem jó lenne neki, majd egy másik topic.
?)
Üdv,Peter.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iphone 15 Pro Max 256Gb, kártya független, titán színben
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB gyári független 2026.12.01. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Csak szerintem jó lenne neki, majd egy másik topic.
?)