Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt-tk
csendes tag
Sziasztok,
a minap én is kézhez kaptam a GB-től megrendelt tábla étcsoki HT7-met.
Aztán a személyreszabás közben bukkantam a topicra.
Előbb végigrágtam magam a hsz-kon, mert ebből mindig tanul valamit az ember fia, de azért lenne pár kérdésem, hátha tudjátok rá a választ.
1. kamera: hol tudom beállítani, hogy telefon memória helyett sd-re mentse a képeket.
2. USB: hol kell beállítani, hogy usb-pc csatlakozáskor ne csak akksit töltsön.
*: akksi nálam (is) szépen muzsikál, napi 6-8 óra telefonálás, wifi, net; ugyan a 2 napot még nem próbáltam, de egy fent említett nap után 49%.
3. vannak olyan (első és második lapra) kihelyezett ikonok, amiket nem tudok törölni, de szeretném, mert használni nem fogom (pl. Bagan, GO keyboard stb).
4. az utolsó lap, ami csak úgy ott van, és kitörölhetetlen, akárcsak a tartalma; az az advise" ill. "show more/show less", készítettem képernyőfotót, de nem tudom le- ill. feltölteni (l. 2-es kérdés, usb).
A jack-dugó témában jó volt olvasni, hogy bár gyerekbetegség, de attól még bosszantó, no meg hogy megtaláltátok a megoldást és ebben a webshop is partner. Most ez a bug engem nem érintett érzékenyen, mert olyat fülest rendeltem, amit vezetés közben is tudok használni, azaz bluetoothosat.
Wifi, gps, térkép szépen müxik.
Telefonálás.
Első nekifutásra nehezen hallott, akivel beszéltem, de ez megszűnt az "MTK-engineering mod"-ban az előre beállított értékek növelése után.Alapvetően jó kis teló, amolyan dácsiás-fíling van bennem vele kapcsolatban: jó a gép, de vásárlás után el kell vinni szerelőhöz, hogy meghúzzon mindet rajta, és utána elnyűhetetlen darab lesz belőle.
Köszönöm a feltett kérdéseimre leendő válaszaitokat.
Üdv,
tt-tk
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest