Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoktar
tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett HT20 PRO. Még csak ismerkedem vele, de szimpatikus kis jószágnak tűnik. Igaz még nem sokat használtam, SIM kártyákat még nem raktam át, csak Wi-Fi-t lőttem be, meg alap beállításokat nézegettem, amik alap androidhoz képest elég sokrétűek.
Szerencsére kikapcsolási problémát nem tapasztaltam még. Hangszórója (gondolom a védelem miatt) magasabb tónusú csengőhangnál torzításra hajlamos. Vibramotor ennél is gyengének tűnik.
Rootolnom még sajnos nem sikerült. Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni, azt megköszönöm.
Ha lesz további tapasztalatom, azt még le fogom írni, amennyiben érdekel valakit.
Van egy ugyan ilyen HT20Pro még bontatlan csomagolásban. Ajándéknak szántam, de nem lesz ajándék, így alakult. Tehát, ha valakit érdekel, még jelezheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest