- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt974
csendes újonc
válasz
Zsoleszhun #418 üzenetére
Tök jó!!!
Köszönöm nektek. -
zsolt974
csendes újonc
válasz
Zsoleszhun #418 üzenetére
Most nyomom fel a V9.1.2 verziòt🤒
-
zsolt974
csendes újonc
válasz
Zsoleszhun #416 üzenetére
Kb mennyi ideig ment még nálad?
-
zsolt974
csendes újonc
válasz
Zsoleszhun #403 üzenetére
Szia. Még mindig jò?
Esetleg valaki próbálta mėg? -
pixelshader
tag
Helo. Van ez a telefon, egyszer csak egyik napról a másikra nem kapcsol be, a töltést se veszi. Semmi előzménye nem volt annak, hogy bármi baja lenne. Sérülés, beázás, túlmelegedés nem érte. Az akkumulátorban van töltés. Létezik ilyen, hogy egyszerűen csak elromlik és vége?
1 éves garancia pont 1 hónapja járt le.
-
klewy
aktív tag
Szia
Invalid Scatter File-t ír az SP Flash Tool. Többféle verziójú flash toolt próbáltam de mindnél ez van.Van ötleted esetleg?KösziEhh közben rájöttem, rossz könyvtárból húztam be a txt-t.
m8_ht16_android_m_u_V6.1.5_user_20180428_17_00_16 ebben a könyvtárban levőt beolvassa. -
rumkola
nagyúr
válasz
kinderpingui #404 üzenetére
*#*#12306#*#*
így írd be, végén fel vannak cserélve a csillagok és a karton jel
-
kinderpingui
újonc
Valamiért nekem nem jön be ez a szervizfelület a kódra, ami a Rumkóla féle linken van. Valamit rosszul csinálok?
-
bellamy
csendes tag
Sziasztok!
Én is leveleztem egyet a homtommal, nekem ezt küldték. Ha jó vkinek használjátok.
https://drive.google.com/file/d/12AMtZrDEWGGWwxDSH6kF2wc49NPxCh3E/view?usp=sharing
-
ludla
őstag
válasz
Zsoleszhun #395 üzenetére
-
ludla
őstag
Itt a mega linkes [Homtom H16 Firmware [m8_ht16_android_m_u_V6.1.5_user_20180428_17_00_16]
-
zolkoka52
csendes újonc
Nagyon szépen köszönöm a linket. Az a gondom vele csak hogy magát a rom-ot csak prémium tagsággal lehet letölteni. Ez még nem is lenne baj, ha tudnám hogy ez a rom tökéletes lesz mert már annyit költöttem erre a "nyomorultra" hogy nem biztos hogy megéri. Feltehetted volna pld. a google drive-ra is vagy más ingyenes oldalra. Azért köszönöm még egyszer!
-
ludla
őstag
Homtom H16 Firmware [m8_ht16_android_m_u_V6.1.5_user_20180428_17_00_16]
Használjátok egészséggel -
ludla
őstag
válasz
Zsoleszhun #387 üzenetére
igen nekik meg van, de ki nem adják, a Homtom ki adná csak kéri a vásárlást igazoló dokumentumokat és garancia papír másolatát ami jelenleg nem tudom nekik be szkennelni, de ha valaki be tudná szkennelni akkor utána közzé tenném a firmwaret
-
ludla
őstag
válasz
Zsoleszhun #385 üzenetére
Ez lenne a jól működő megbízható firmware m8_ht16_android_m_u_V6.1.5_user_20180428_17_00_16
csak ép fizetős accountal lehet letölteni. -
Zsoleszhun
addikt
Ez a telefon akkora dzsunka, hogy legalább 8 féle hardverrel jött ki ezért ugyanennyi alap firmware kell hozzá + a frissítések
A családban egy V9.0.7-es verzió van, ha másik firmware-t töltök rá flashtool-al akkot csíkos lesz a kijelző vagy teljesen sötét marad, ilyenkor ajánlott kivenni az akkumulátort és újratelepíteni.Nem tudom, hogy ezek közül melyik vírusmentes, a 4pda oldalon találtam az egyik leírásban. Hátha segít valakinek, tehát az elérhető firmware kínálat:
m8_ht16_android_m_u_V1.0.1_user_20160918_16_30_09.zip (671.7MB)
m8_ht16_android_m_u_V6.1.0_user_20170318_16_39_28.rar (629.8MB)
m8_ht16_android_m_u_V6.1.4_user_20170825_11_23_16.zip (778.6MB)
m8_ht16_android_m_V1.0.9_user_20160831_21_09_23.rar (572.1MB)
m8_ht16_V9.0.7_user_20170829_18_11_45.zip (764MB)
m8_ht16_V9.1.1_user_20170919_14_57_28.zip (750.7MB)
-
ludla
őstag
Sziasztok!
Van valami előre lépés a Rom ügyben? Mind a három készülékünk használhatatlan lett
[Listings for T16 - ROMs ( 47 )] ezek közül esetleg van használható? -
bellamy
csendes tag
Üdv Sorstársak!
Nekem 2 db ilyen csodát sikerült vennem karácsonyra a lányaimnak. Természetesen "a beállítások leállt" hiba előjött mind a kettőn, az eustock gari meg már lejárt.
Próbáltam a ROM frissítést több verzióval (v9), de az sd kártyára (apply update from SD card) hiába rakom fel a zip file-kat, "installation aborted" -de leáll, bármelyiket akarom elindítani. Vki tudna ebben vmi tanácsot adni. Előre is köszönöm!
-
ati3738
aktív tag
Keressétek meg a legrégebbi gyári Romot, flasheld fel, és hibátlan.
-
-
mpriby
csendes tag
válasz
Visormail #373 üzenetére
Sorry, akkor felületes voltam, mert a frogatási problémát csak 1x láttam. Garanciális még, de telefonon is ezt mondta az ügyfélszolgálatos csákó, hogy flesseljem magam, ha tudom, mert a garis szervizben is ezt fogják tenni. Azt gondoltam, hogy akkor miután visszakapom (2 hetet mondtak), ugyanúgy szarul fog forgatni.
-
mpriby
csendes tag
Sziasztok, nálunk is a "beállítások alkalmazás sajnos leállt" gond tette használhatatlanná a telót, ami a factory reset után megjavult, egészen addig, amíg nem csatlakozott nethez, onnantól természetesen vége volt megint.
Ez a 201801.... rom ez megoldotta, de ezzel meg ugye képernyőforgatási gond van. Talált rá esetleg vki megoldást? Köszi, üdv
-
ati3738
aktív tag
Valaki találkozott olyan hibával, hogy teljes visszaállítás után amíg wifi jelszót meg nem adom hibátlan a készülék? Amint csatlakozott onnantól kezdve "beállítások alkalmazás sajnos leállt" jön be és be is zárja a nyitott alkalmazást.
Szerkesztve. Visszaolvastam látom nem egyedi. -
bobace
addikt
válasz
zsolt974 #368 üzenetére
sajnos a gyári romok közül egyedfül a MX8_HT16_V1.0.5_user_20180115_16_40_21 nem vírusos.. cserébe szar a forgatás benne.
próbáld meg esetleg az itt ajánlott StarOs-t, de az már eleve rootolt és alapból google appok sincsenek benne. cserébe hátha jobban bánik a vassal..én eladom a mi Homtomunk, a franc se fog szívni vele tovább. nem voltak nagy elvárások, de ez egy hulladék sajnos. anyukámnak lett volna első okosteló, de az akksija merül mint a bűn (30% lement 40 perc kijelzővel..) és ezzel a vírusos vagy bugos rendszerrel is meglőtte magát. olcsó húsnak tényleg híg az a bizonyos.
-
zsolt974
csendes újonc
-
Hequila
őstag
Nálam a StarOS vált be, Lineage OS 7.1.2 bugos volt. Pár hete van a telefonon a StarOS, eddig jónak tűnik, Eset nem talál semmi sebezhetőséget a készüléken.
-
Visormail
addikt
Na sikerült eljuttatnom a szervízbe, még nem kaptam vissza, de a honlapjukon már látom az állapotát.
Elvégzett javítás
06/18 Új SW verzió frissítés (6.1.5), formázás. Beállítások menü teszt, teszt oké. Ne engedélyezze az online frissítését az operációs rendszernek és ne frissítse a szoftvert. Ha mégis frissítené, kérjük járjon el körültekintően. -
greenface
aktív tag
sziasztok, ez vírusmentes? V6-ra is jó?
MX8_HT16_V1.0.5_user_20180115_16_40_21
köszi!
-
zolkoka52
csendes újonc
Nekem a MX8_HT16_V1.0.5_user_20180115_16_40_21 rom van fent több mint egy hónapja. Minden jól működik kivéve az automatikus képernyőforgatást. Nem hiszem el hogy ez nem megoldható valahogy. Ha valaki megoldást talált rá, megkérem ne fogja magát vissza és ossza meg velünk. Előre is köszönöm!!!
-
anya60
újonc
Homtom Ht16 esetében kérdezem, hogy hogyan lehet kivenni a gyorshívót! Minden egyes hívás a gyakran keresettek közé kerül, ami engem zavar. Szeretném ezt megszüntetni, de nem tudom hogyan lehet. Azt, hogy törölni lehet,tudom. De nem szeretném, hogy alapból oda kerüljön.
Köszönöm! -
zsolt974
csendes újonc
Alkalmazás sajnos leállt. Már megint!!!! Egy ideig jó volt.
V9es rom.
Ha a recovery vel csinálok egy backup to sd akkor az egész rom mentődik?
Tehát ha flash elek rá egy uj romot V6 vagy V9 ,és utánna visszatöltöm recoveryvel a mentést akkor mi lessz?
Visszatér a hiba?Igazábol egy játéknak kéne a pálya adatait valahogy lementeni,de nem kompatibilis a google play games alkalmazással.
Valaki próbált már meg játékot menteni?
-
bobace
addikt
Na, fellöktem én is ezt a MX8_HT16_V1.0.5_user_20180115_16_40_21 romot, tesztidőszak indul..
-
Worin
újonc
Sziasztok!
Akinek csak a Flashtool-al van baja, az a telepítendő romot és a Flashtoolt is a C meghajtón tárolja, máskülönben szinte mindig hibába fut..
Az MX8_HT16_V1.0.5_user_20180115_16_40_21 hibajavítás tudtommal a V9 romokkal használt telókra jó! Eltűnt vele a "Beállítások leállt" hiba
-
pipi
újonc
sziasztok
lány vagyok és láma és Beállítások leállt parám van nekem is.
láttam, hogy mi a teendő a telefonnal, amivel nagy eséllyel meggyógyul, viszont lány vagyok és láma.szóval, van e bárki, aki hajlandó leírni -akár privátban- úgy, hogy végig tudjam csinálni, vagy kinek küldhetem el a telefont, hogy jutányosan megoldja ezt nekem?
láttam már számítógépet közelről, szal, annyira nem kétségbeejtő a helyzet, de azért itt több mindent kellene letöltsek, amikkel még sosem foglalkoztam, szóval, megnyugtató lenne egy szakértői segítség vaaagy megoldásköszi
-
rumkola
nagyúr
HT16-ot rosszul flesseltem és elveszett az IMEI. Netet túrtam, és az jött le, hogy buktam. Erre megtaláltam ezt:
Egyszerű kódbeírás a telón és visszakapom az elveszett IMEI -t.
Működik.
Gondoltam belinkelem, hátha másnak is életet ment. -
Ch
csendes tag
válasz
zsolt974 #337 üzenetére
Szia!
Sajnos nekünk is egy ilyen "Beállítások alkalmazás sajnos leállt" vacak firmware-rel jött a teló. Felraktam a MX8_HT16_V1.0.5_user_20180115_16_40_21 -at, ez nem csinálta, viszont a készülék forgatását ez a firmware nem jól érzékeli. A m8_ht16_V9.1.1_user_20170919_14_57_28-at próbáltam, ebben jó a készülékforgatás érzékelés, viszont a "beállítások leállt" hiba visszajött.
Az android6.0-V9.1.0_user-20170916 -at honnan lehet letölteni? Neked ez a változat jól működött?Esetleg valaki kipróbálta az android 7-et rajta?
https://www.getdroidtips.com/android-nougat-homtom-ht16/Köszi minden segítséget!
-
Tomasz72
aktív tag
Szia! Ha az árát nézed, akkor megéri.
2 éves lányomnak szerettem volna venni valami ketyerét, amin mesét nézhet, neki való színezős vackokkal játszhat, meg a lényeg, hogy ne a mi telefonunkat vágja földhöz.
Tabletben gondolkodtam, de 20000 alatt nem igen volt vállalható állapotban, így lett ez a jószág.
Belefutottam a "beállítás alkalmazás leállt" hibába, elszúrtam vele egy pár órát, de most megy.
Kb. 50x esett pofára, joghurtos kézzel tapicskolja és még semmi baja...
Magamnak nem vennék, az biztos....
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest