- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjuti
tag
Nem intézhető a BM. akciós számla megnyitása alkalmazásban, mert a 2. éves kedvezményt manuálisan teszik majd rá az ECO csomagra, és ez alkalmazásban nem intézhető folyamat.
Na, ez érdekes így, engem június végén a bankmonitortól úgy tájékoztattak, hogy most már mindkét számla nyitható online, appon keresztül. Beregisztráltunk a családon belül egy BM ecora és egy BM eco pluszra, cib24 hívás is megvolt. Nyitást nem csináltuk meg végül, miután kiderült hogy meghosszabbítják a promóciót, várunk még velük...
Ezek után rákérdezek ismét a bankmonitornál -
mjuti
tag
Amint és ahogy azt már 3 napja jeleztem, ma végre kikerült a friss promóciós szabályzat is a CIB honlapjára, szóval most már hivatalos, megy tovább minden:
-
mjuti
tag
válasz
Angie™ #40948 üzenetére
Köszönjük a hasznos információkat!
Én is tudok egy jó hírrel szolgálni, bár még nincs kint a hivatalos promóciós szabályzat, a CIB is meghosszabbítja a bankmonitoros számlanyitási promóciót, az alábbiak szerint:
- ECO és ECO Plusz tranzakciós promóciók: 2025. december 31-ig azonos paraméterek mellett,
- ECO jóváírásos promóció: 2025. szeptember 30-ig azonos paraméterek mellett.
Holnap már valószínűleg kint lesz a friss promóciós szabályzat is. -
mjuti
tag
Sziasztok!
Lehet tudni vmit a CIB-es BM-os 2025.06.30-as akciós számlanyitási határidőről? Meg lesz hosszabbítva vagy igyekezzek elindítani a nyitást még a jövő hét folyamán? Ez továbbra sem megy online csak bankfiókban?
Ha jól látom az Erste-s BM akció 07.31-ig meg lett hosszabbítva, arra még van egy bő hónapom.
Raiff Prémiumnál az éves 1,5M-s kártyás forgalomhoz ( a következő éves kártyadíj nullázása érdekében ) jó a MÁK-os és Revos vásárlás / feltöltés is?Köszönöm
-
mjuti
tag
Igen, ezért is írtam, hogy preferált, tkp. a szabályzatban lakossági/lakossági viszonylatban már csak ezt írja, de biztosan elfogadják még a régi módszert is, különösen ha céges ajánl cégest vagy lakossági cégest, csak feltűnt, hogy a screenshoton kipipálva a linken keresztüli automatikus részvétel, akkor ott a szabályzat szerint nem kell beírni ajánlót, nincs is értelme...
Amúgy nem egy hetes, április 15-től írja
Csak hogy egyszerűbbé tegyük a magentás ügyfélajánlói dilemmát..... -
mjuti
tag
[link]
A linkelt Raiffeisen ügyfélajánlói program részvételi szabályzata, különösen annak sárgával kiemelt 3. A. pontja és a 42 számú lábjegyzet alapján a preferált és egyben újonnan támogatott ajánlási mód lakossági-lakossági viszonylatban:Idézem:
3. Az ajánlás megadásának lehetőségei az Ajánló és Ajánlott számára
A) Lakossági vagy Premium Banking ügyfél által Lakossági, vagy Premium Banking ügyfél
ajánlása esetén:
Ajánlás myRaiffeisen mobilapplikáción keresztül
Abban az esetben, ha (lakossági vagy prémium) magánszemély ügyfél ajánl (lakossági vagy
prémium) magánszemély ügyfelet, a folyamat teljesen digitális. A folyamatot a meglévő magánszemély ügyfél indítja, aki a myRaiffeisen mobilapplikációból megosztja egyedi ajánlólinkjét
bármilyen erre alkalmas platformon keresztül ismerősével. Ennek elérése:
myRaiffeisen mobilapplikáció -> Műveletek -> Termékek és ajánlatok -> Termékek ->
Ajánlóprogram: -> Magánszemély ajánlása.
A link elküldése gomb akkor válik aktívvá, ha az Ügyfél elfogadja a részvételi szabályzatot az erre
vonatkozó checkbox bepipálásával. Ajánlott a kapott linkre kattintva az Ügyfélajánló program
regisztrációs felületére jut, ahol megadja a regisztrációhoz szükséges adatokat (név, születési dátum,
telefonszám és e-mail cím), és a beküldés gombra kattintva regisztrál. A regisztrációra 45 nap áll
rendelkezésre. (45 napon túli regisztráció esetén az Ügyfélajánlás nem lesz sikeres, még akkor sem, ha
egyébként minden más feltétel teljesül.)
Az ügyfélajánlás az ajánló ügyfél által indított meghívás (egyedi link megosztása) által jön létre.
Ajánlókód rögzítésére nincs lehetőség.és
42) 2025.04.15-től a Bank egy új digitális ajánlási folyamatot vezet be abban az esetben, ha (lakossági vagy prémium) magánszemély ügyfél ajánl (lakossági vagy prémium) magánszemély ügyfelet.
Szerintem erre vonatkozik az általad posztolt képen a kék szöveg kipipált checkbox-szal az appban, hogy az ilyen linkkel érkező ajánlott már automatikusan részt vesz az ajánlói programban, ezért nem kell már ajánlói kódot beírnia.
-
mjuti
tag
Köszönjük az információt
Egyébként a fentebb linkelt ajánlási oldalon lehet elvégezni az ajánlást, vagy egyszerűbben az ajánló által használt Raiff alkalmazásban, mert ott az ajánlott születési dátumát pl. nem kérik.
Sajnos nem látom a fentebb hivatkozott ajánlási oldal linkjét
-
mjuti
tag
Köszönöm.
Aki már regisztrált erre és meg is nyitotta a számlát a regisztráció során ide a magentás formba a telekomos számát kell beírni vagy már azt amivel a számlát nyitná meg?
Vagy ott nincs jelentősége?
Nem a telekomos számommal szeretném használni a számlát, ezért kérdezem, de azt sem szeretném hogy ha ide pl beírom a yettel számom akkor nem kapnám meg a magentás kedvezményt -
mjuti
tag
Nem tudom, hogy a jóváírást megadják-e, de ha számlanyitáskor nem kell beírni továbbra sem az ajánló ügyfélszámát, és a Magentás nyitásnak nincs ajánló kódja, akkor rendben lesz.
Hát ez az pontosan, hogy nem tudom hogy magentás online számlanyitás során van-e lehetőség ajánlót és a kódját beírni:
a., ha van akkor kell szereznem egy ajánlót?
b., ha nincs, akkor miért kapnék jóváírást ajánlottként?
-
mjuti
tag
válasz
2thletme2day #40280 üzenetére
Hogy jött össze ennyi jóváírás neked a raiffeisennél? Magentás akcióban nincs ennyi jóváírás...
-
mjuti
tag
válasz
Angie™ #40058 üzenetére
csak a pontosság kedvéért:
" A jövedelem jóváírási feltétel abban az esetben teljesül, ha az adott hónapot megelőző hónap utolsó munkanapja előtti 3. munkanap és az adott hónap 12. napja között legalább 200 000 Ft jövedelem érkezik a bankszámlára "
tehát nem adott hónap 3-12 között
-
mjuti
tag
Nem történt semmi, mivel nem akarta elbukni az éves kártyadíjat, február végén lett beterhelve. Hitelkártya használat miatt a debit kártya évek óta nem volt használva ezért kérte volna a kártya és a kártyaszerződés megszüntetését. Meg is csinálta volna mindkettőt az ügyintéző, csak felhívta a figyelmet hogy csak személyes bankfióki ügyintézés során jár vissza az időarányos éves kártyadíj, telebankon nem. Más platformon, netbank, mobilbank , email stb... lehetőség sincs rá.
Még egy próbát lehet hogy megér telebankon keresztül egy másik ügyintézővel, hátha az megcsinálja, vagy ha nem akkor azt kell tenni amit javasoltál, mondja meg, hogy ez pontosan hol található az ASZF-ben vagy az ÜSZ-ban.
Köszönöm a segítséged -
mjuti
tag
Friss K&H appos online számlanyitás esetén NFC-s telóval és új kártyás személyivel operálva ugye nem kell később bankfiókba menni adategyeztetni, aláírni stb...?
Kinek mi a tapasztalata? Valakit hívtak ez ügyben? Köszönöm -
mjuti
tag
Igen, én is erre az álláspontra jutottam, köszönöm a részletes válaszod. Eddig ilyennel még nem találkoztam, még hitelkártyát is szüntettem meg netbankon keresztül vagy emailben MBH-nál pl. és kérni sem kellett a kártyadíj időarányos visszatérítését, írták is hogy visszakapom, az elszámolásban benne is volt.
Utólag panaszban kérve mégis a visszatérítést nem hivatkozhatnak arra hogy ugye elmondták hogy csak személyesen bankfióki felmondás során kapható vissza az időarányos díj, telebankon keresztüli felmondásnál pedig nem?
Beszélgetést ugye rögzítik, és állítólag így rákérdezett, hogy annak ellenére is kéri így és most a megszüntetést, hogy nem kapja vissza a díjat? Ergo ha igent mondott arra hogy nem kap vissza semmit akkor utána miért is kéri panaszban?
Biztos kiharcolható így is valahogy , de sok vele macera, dühítő -
mjuti
tag
válasz
bigdady #39229 üzenetére
Úgy van, cserélik a régi MC kártyákat Visara az Erstenél.
A CIB24-en viszont - mai történet családtaggal, természetesen TAK-kal bejelentkezve, azonosítva - úgy lehet csak számlához kapcsolódó betéti kártyát lemondani, hogy nem kapod vissza az éves kártyadíjból fennmaradó részt. Ha mégis igényt tartanál rá, akkor csak személyesen bankfiókban lehet lemondani.
Ez nem egyfajta hátráltató kondíció? Mennyire jogszerű ez? Mi a különbség a két lemondás között azon kívül hogy az egyiknél elfelejtheted a már kifizetett kártyadíjad időarányos részét? -
mjuti
tag
Van akinek a BM-os Erste Privilégium csomag megy sima átutalással most, tehát 2025-ben is?
Tetszik, de munkabér nem mehet oda, ha lehet másképp oldanám meg. Egyértelműen még senki nem írta hogy megy neki úgy, csak azt találtam hogy régen működött...Egyébként mi történik ha megnyitom és sima átutalással teljesítem az elvárt havi minimum jóváírást?
Ugrik a nyitási promóciós 40e, és még be is terhelnek számlavezetési- és egyéb díjakat? Vagy felmondják a számlát?
Ha én mondanám fel mert mégsem tudom a munkabért arra utaltatni, akkor az plusz számlazárási díj?Köszönöm ha valaki visszaigazolná hogy neki működik így is.
-
mjuti
tag
válasz
vargazoli007 #38416 üzenetére
Igen, beleszámít az 1 % visszatérítésbe.
mert a Revo és a MÁK nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest