- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Faterom évekig volt Erste Banknál... akkoriban még volt itt fiók. Aztán Berettyóújfaluban az is megszűnt. Rá hónapokkal valamelyik ATM benyelte az Erste kártyáját, így nem tudott elmenni az egyik Sakk versenyre. Mivel volános dolgozó volt, így ingyen utazott, de ha nem így lett volna, akkor sem lett volna semmilyen kártalanítás. Utazhatott Hajdúszoboszlóra, ott rábeszélték a hitelkártyára, ami az ő számításai szerint 30K-ba került a majdnem 1 év alatt. Pedig eleve úgy mentünk, hogy az Erste-t otthagyja. Aztán amikor mondta, hogy hitelkártyát kapott, meg milyen faxa, hogy vásárlásonként 6%-ot jóváírnak. Pedig mondtam neki, hogy hitelkártyát sohasem, az arra való, hogy az ember kidobja
Gazdag nem foglalkozik vele, mert annak nem kell, szegénynek nem adják meg, középréteget szokták vele bombázni.
Akkor még én is Budapest Banknál voltam. Aztán hónapok múlva faterom is oda igazolt át. Jól jártam, mert kaptam érte 5000 Ft jóváírást a Budapest Banktól, mivel én invitáltam be, aztán pár héttel később leléptem a CIB Bankhoz
Faterom meg otthagyta végre az Erste-t
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Home server / házi szerver építése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest