Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
akkor ennyivel lettem okosabb
thx
-
blueMerle
veterán
hm, és ennek a programnak neve is van?
mondjuk engem nem érint mert nekem 6020-asom van, csak úgy érdekelne a dolog
-
blueMerle
veterán
legalább nézz utánna a dolgoknak, mielött hülyeségeket írsz és föleg tanácsolsz! Az emberünk az általad ajánlott infrával és a 6610-esével legfeljebb bábjátékozni tudna mivel a 6610-ben NEM az újabb szabványú infra van, hanem a RÉGI, amivel CSAK névjegykártyát lehet küldeni vagy fogadni.
-
blueMerle
veterán
ugyanaz az infra mindkét telóban....de majd biztos jön a 6611i és abban már ''rendes'' infra lesz, és akkor majd minden 6610 tulaj lecseréli erre és a Nokia megint kaszál....
viccet félretéve engem ez a vodafone féle infra-kasztrálásra emlékeztet...ott virít az adatlapon az infra, ipse megveszi a telót, aztán majd otthon jön a meglepimivel nem mindenki olvas mobilarena fórumot
-
blueMerle
veterán
A 6610i nem SW hiba miatt nem tud küldeni/fogadni képet és hangot, hanem azért mert maga az infra, vagyis a teló hardware része más. Ebben a telóban még a régi szabványú infra van, tehát kizárt, hogy a 6610i-vel névjegyen kívül bármit is lehetne küldeni vagy fogadni. A 6610i nem más, csak egy nagy mókusvakítás gyenge CIF kamerával, használhatatlan infrával és nagyobb memoval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest