- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Akkor szedjuk kette a dolgokat:
1. Az, hogy sok es bonyolult koddal kell egyuttmukodni, az nem az OOP resze. Futottam ossze ilyennel sima proceduralis nyelvnel is, volt, hogy egy fel ev(!) utan jutottam el oda, hogy kodot irjak (es akkor ez meg viszonylag jo eredmeny volt).
2. Az OOP nem a legkezenfekvobb modszer. Ugy jott ki, hogy nagyjabol olyan sorrendben talalkoztam nyelvekkel, ahogy a programozasi paradigmak is fejlodtek (BASIC, Assembly -> Pascal, C -> C++, Java), igy ertettem, hogy milyen problemakra adtak megoldast. Addig, amig valaki nem fut bele az adott paradigma korlataiba, addig a kovetkezo siman tulbonyolitasnak tunhet. Ezzel tulzottan sokat nem lehet kezdeni, ha csak a budira akarsz kimenni, akkor a Concorde felesleges bonyolitasnak tunik.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest