- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
S.P.Q.R.
üzenetére
a project fejlődése illetve "elkészülése" nem (csak) a PM-től függ
a mi játékunk is elkészült, igaz, szerintem még kellett volna bele egy-két apróság, de mindegy
viszont hiába készült el, és tette a dolgát remekül a zenész, a grafikusok, meg talán én is mint programozó, ha a játék kvázi eladhatatlan, mert nincs is piacra dobva. reklám kell, sok helyre bepróbálkozni, csinálni vele valamit. azzal hogy a vinyón üldögél, nehezen lesz bevétel...magába a fejlesztésbe szerintem ne szóljon bele nagyon egy PM, mondja el az elképzeléseit, sőt, a program/designtervet is csinálja meg, hogy tudjuk merre haladunk, figyelje azt hogy hogyan halad a project, hogy ne legyenek felesleges körök, pluszban elvégzett melók (nálunk sajna volt bőven), koordinálja a munkát, de ne ő mondja meg hogy hogyan írjam a kódot
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest