- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Több dolog miatt nem raktam le a gépet az asztal alá
Egyrészt keveset használom, inkább a netbook-on dolgozok. Max ha filmet nézek, vagy játszok, akkor használom az asztali gépet. de mivel nincs hangfalam, csak füles, így nem zavar a hangja se. Meg nem is tartom hangosnak a gépet.
Másrészt, a képen szerintem látszik, hogy pont annyi hely van a fiókok között, hogy kényelmesen befér a lában, és ha még itt lenne a gép, akkor zavarna. És az se lenne túl kényelmes, hogy oda kelljen bebujkálnom, ha szerelni, takarítani, bekapcsolni kell a gépet. Mert például takarítani hetente kell, sajnos elég szépen gyűjti a port a fekete ház
Nekem valahogy tetszik, hogy itt van mellettem, pár alkalomtól eltekintve sosem voltak asztal alatt a gépeimSzerk.: amik még zavarnak, azok a vezetékek. Majd szépen lassan száműzni szeretnék minden vezetékes dolgot, csak egyedül a billentyűzetet sajnálnám, mert tudtommal azt már nem forgalmazzák wireless kivitelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest