Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
válasz
Jocikablack #67175 üzenetére
Jó lesz, nálam is így van, a ventiket elég silenten járatni, nem fog semmi melegedni. Front radival a VGA kb. 50 fok körül lesz, ha push-pull, akkor még pár fok lejön. Ez kihat a fenti radira is, mert nem fog annyi meleget felszedni a VGA-ról mint most. A gyári ventik elvileg jók, de nekem nem jött be a hangjuk.
-
Floyd80
addikt
válasz
Jocikablack #67153 üzenetére
Az első ventik push-pullban vannak.
-
Floyd80
addikt
válasz
Jocikablack #67147 üzenetére
A dupla X63 azért elég húzos, tavaly 2 X62-őt vettem kb. 80-ért. Én is gondolkoztam a vertical VGA-n (mondjuk az én házamat vágni kellene hozzá), de lehet nem lenne olyan letisztult, mert hiába szép az AIO rajta, ott lenne a venti, kábelek, a G12 meg pont azért van, hogy ezeket elrejtse. Szóval ha vízszintbe maradna a VGA, akkor lehet egy olcsóbb AIO is elég lenne.
Meg kell majd egy NZXT USB hub is, mert az alaplapi kevés lesz a két AIO-hoz, persze ha mindkettő NZXT lesz.
https://www.nzxt.com/products/internal-usb-hubNálam akad malfunction azért, egy idő után hosszú percekig kapcsolt ki, meg kapcsolt be a gép, vmelyik AIO USB-kábelje szarakodik, ha megigazítom újra megy, de lehet a CAM-szoftevr csinálja egy idő után.
-
F e Z o
veterán
válasz
Jocikablack #67153 üzenetére
A hátsó venti és a fenti radin lévő két venti is a házból kifelé tolja a levegőt a képen.
-
Kobe
veterán
válasz
Jocikablack #67147 üzenetére
Az X63on biztos jo otlet forditva felfogatni a ventiket a hutore, hogy szivjanak?
Ugy tudom csak a hutot tudod a felso/elso keretbe felfogatni, viszont eleg szuk a szellozores elol es felul, szivoban nem tudom mennyire lenne hatekony.... En lehet hagynam fujatni oket a radiatorra inkabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- Montech SKY TWO GX White házikó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest