- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ha magát a gépet tehát alaplap táp meghajtókat nem, de ventiket, vizes blokkot, festést, anyagot-aki mással csináltat valamit munkadíjat-összeadjuk akkor kb. határ a csillagos ég még mindig. Akinek megvan hozzá egy full műhelye minden spéci szerszámmal-hál istennek nekem megadatik-meg ismerősök mondjuk festésnél autófényező, akkor nagyon nagy összeget lehet megtakarítani.
Ha pedig nem észnélkül vesz meg mindent készen az ember hanem belemer ölni mondjuk 1000 munkaórát!-nem vicc ennyi lazán összejön nekem nyárig és még nem is vagyok elmebeteg-akkor szintén hatalmas pénzösszeget lehet megtakarítani. Én azt mondom hogy 150 rugó alatt leszek, használt blokkal, pumpával, házakkal, radikkal meg miegyebekkel. Ha fullos alaplapi szettet is bevenném- ami a lapomra nincs- meg egy full cover blokkot-szintén zenész- akkor 50 rugó már rá is repült. Szóval a válasz: rengeteget -
Tikakukac
titán
A hardware másodlagos. Ha egy házat megveszel mondjuk 8k-ért és beleölsz 300 munkaórát tisztán, onnantól az már modding mert egyedit csinálsz. Ha megvan a ház akkor már 90% ban teljesített a dolog. Ha nekem is csak a hardware kéne messze nem lennék ilyen idegbeteg hogy mégis hogy fogom a csövezést kivinni a gépből, meg a tápkábelt elrejteni fél centi helyeken, míg egy vidkari beszerzése kábé 5 perc az aprón vagy pár kattintás egy webáruházban
Ha meg az élbolyban szeretnél valamikor dohogni, hát oda pénz kell meg kerativitás és némi barkácsszaktudás egy jól felszerelt garázzsal sem árt
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged