- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SyMbioTe #64503 üzenetére
Üdv ismét!
A külső sokat nem változott azóta, de a belső már teljes mértékben átalakult.
Lap, CPU, Ram cserélődött ~2 éve B450M Mortar Titanium + R7 2700 + 16GB G.skill Aegisre.
VGA jelenlegi árak miatt egy 960, illetve előre került két Arctic P12 PWM PST venti.
Bill.zet G.Skill KM780, egér Glorious Model OA gép körüli legfőbb változás 2 napja történt, a régi kis 4:3-as Hanns-G monitort váltotta a szintén régi 24-es Acer FHD monitorom, és hely miatt egy asztalra rögzíthető monitorkarra raktam fel. Jobban is néz ki, és sokkal kényelmesebb is, szemmagasságban is van. Nem tudom miért csak most jutott eszembe.
Tervben van majd pár dolog (harisnyázott kábelhosszabbítók, egy jobb hűtő, esetleg ramokból valami hűtőbordás), de ez majd még elválik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest