- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
imibogyo
veterán
válasz
BlackSoft #43366 üzenetére
Nem fikázásnak szántam, csak én nem adnék értük annyit. Igazából csak az zavar, hogy úgy akarják most eladni, hogy "húú ez milyen állat, mert mechanikus", mint ha ez valami hatalmas technikai áttörés lenne. Természetes, hogy ez a megoldás is jobb lett, és fejlődött az utóbbi időben én magam is tudom, hogy jók ezek a bill.-ek, csak éppen ez azért nem a spanyolviasz.
-
imibogyo
veterán
válasz
BlackSoft #43333 üzenetére
Igen ez egy nagyon jó bill. sajnálom is nagyon, hogy anno nem vettem belőle több darabot. Most itt agyonra majmolják a rúgós, mechanikus gamer bill.-eket. Ezek alapból azok voltak és nem kértek értük 20k felárat. Nagyon szeretek rajta gépelni és játszani is.
(#43335) radi8tor1: sajnos amennyi időm van előtte ülni, nem. De egyébként sem természetesen, minden csak szokás kérdése. És bár nem "profi" monitor a felbontása miatt meg végképp nem az, azért ezen Maya-zni, vagy mondjuk Sketchup-olni "kicsit" más élmény, mint a 27"-osom volt. A játék és film meg evidens, hogy állat.
(#43338) ceaser hát igen. Leghűségesebb társam. Nagyon szeretem őt is. Kicsit féltem amikor megvettük, de most már 3 évvel és közel 50.000 km-el a hátunk mögött azt mondom nagyon jó vétel volt, főleg, hogy 500k-ért vettük. Egyébként rengeteg Renault-nak ugyanilyen a kulcsa (Clio, Kangoo, Scenic, Twingo), honnan tudtad, hogy Twingo-m van? Vagy csaltál és átnézted a többi galériámat is?
(#43339) pcgamer01: SUN Type 7 USB a típusa, és nem is a plusz gombok voltak számomra a mérvadóak amikor szereztem (mivel azok Win alatt úgy sem mennek), hanem a három darab USB port amit nyújt. Egy a bill. alján, ide van bedugva az egerem, kettő hátul ide meg két darab LED-es éjszakai lámpa.
Amúgy ahogy TESCO-Zsömi is mondja nem nagy kunszt beszerezni ebay-ről, de direkte magyar kiosztásút azért nem minden sarkon találni.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
BlackSoft #43152 üzenetére
Ugyanez a bajom nekem is :S Nem tudok még egy 2x120 as radit betenni sehova. Megvettem, ott áll a dobozában, majd eladom ha kell valakinek. Ha lesz mondjuk még 1 kártya majd a gépben és azt is vízzel akarom hűteni akkor bajban leszek, nem lesz elég a mostani radi, valamit ki kell találnom...
-
tatabánya
senior tag
válasz
BlackSoft #43150 üzenetére
olyan radit a ház tetejére, hátuljára... de ugye a tiéd lesz majd itt úgyis láthatom
de ti szerintem már a "mert megtehetem" kategóriába tartoztok, mondjuk a funkcionalitás határát én is túlléptem egy gtx 660-al és a 3570-el... hisz a lapos a4-3305m-es procija se volt még 100%-on...
minden esetre mindent bele, jó nézegetni ezeket a szörnyetegeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged