- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdongo
tag
Na gyerekek... miután szanaszét szúrkáltam gémkapoccsal meg tűkkel az összes ujjam... nagy nehezen elkészült az ATX.
Egy gyors kérdés: Aki nem csak a hosszabbítókat harisnyázta hanem a tápot is. Az hogyan oldotta meg, hogy a harisnya a zsugorcső és a kábel is beférjen a táp házába? Már azon gondolkodom, hogy tápház moddot hajtok végre.
néhány rossz minőségű kép:
Ráadásul a legnagyobb szívás az egészben, hogy a fekete harisnyám már majdnem elfogyott...pedig elvileg csak 12 szálat húztam be vele.
. A PCI-ra valamint az alaplap 4 tápcsatijára így már nem is jut szinte.
Cthulhu Dawn : Én úgy veszem észre, hogy az az 1,5 cm amit én használok pont vízválasztó. Se nem csúszik szét, se nem túl nagy. Ha ennél kisebb lenne lehet már szétcsúszna nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest