- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Ja.
Az MMO-kban van pár ilyen .
Meg a legtöbb játékban van ilyen farmolos, vagy rohadt nehéz - és azért macerás - öcsi.De szerintem a legnagyobb kicseszés, amikor nehézségi szinthez kötnek egyet.
Értem én, hogy kihívás, meg ilyenek, de hadd döntsem már el én, mi nekem a kihívás. -
shotika
őstag
Ezekről a macskasimogatásokról (minek fosták tele a játékot mindenhol simogatható macskákkal?
de komolyan) tovább vezetve pl Merlin trialok, meg megfejthető/gyűjtögethető szirszarok, jutott eszembe, hogy nekem mi volt az egyik problémám ezzel a játékkal, meg úgy anblokke a jelenlegi generációs open world játékokkal, és ugyanez volt a bajom a Far Cry 6-tal is (vagy a Dying Light 2-vel):
Egy Far Cry 3-ban, vagy egy Mad Max játékban nagyban segítette az előrehaladást, ha összeszedegetünk dolgokat, ezek nagy része korlátozott, tehát ésszel kell beosztani mit-mire költünk el.
Ezekben az új játékokban viszont kb mindent a játékos elé raknak, nehogy véletlenül lemaradjunk valamiről és mindenből olyan sok van bennük, hogy egy idő után azt vettem észre, hogy teljesen fölöslegesen járom be a pályát cuccokért, meg Merlin trialok stb-kért, mert a játék előbb-utóbb úgyis oda fog vinni.Nem tudom mennyire érthető, amit mondok. Régen megérte kalandozgatni félreeső területeken, megérte mellékküldetéseket csinálni - valahogy a kevesebb néha több alapon nekem nagyobb élményt nyújtott, mint amik most vannak.
Az első Merlin trialnál még rácsodálkoztam, hogy aaaa vaóó, milyen kis ötletes logikázgatós feladat, aztán elém vágja a játék, hogy csinálj meg ebből 100-at és kapsz 4 új táskahelyet. Nekem ezektől a megoldásoktól nagyon olyan érzésem van, hogy "mesterségesen" duzzasztják fel a játékidőt.Mindemellett hozzáteszem, hogy nagyon élveztem a Hogwartsot, és mondjuk egy Far Cry 6tal összevetve tényleg vannak benne egészen kreatív kis küldetések.
-
Mike
veterán
annyira izgultam hogy túl hamar vége lesz, hogy beleuntam. kicsit sem érdekel már. ezért szenvedés. de már mindjárt vége, már megvan az a nagy dög is
itt nem tudsz rossz lenni. a Harry Potter miatt nagyon tetszett, hogy bejárható a kastély meg minden, de maga a játék elég középszerű
-
Kylesa
aktív tag
Most nekem is mardekáros lánykám van. A játékot egy griffendéles karakterrel vittem végig, de egy idő után unalmas volt mindenre megértően bólogatni, meg mindenbe azonnal beleegyezni. Most a mardekárossal jólesik kicsit negatívkodni, beszólogatni itt-ott (pedig önnön magamat el se tudnám abba a házba képzelni). A griffendélessel még az Avada Kedavrát se tanultam meg végül, de a mardekárossal, ha eljutok odáig, megtanulom és úgy fogom osztogatni mindenkinek, mint a cukrot. Mondjuk a társainkkal szenyózásnak tényleg nincs értelme. Lenora Everleigh megmutatta azokat a képeket, amikhez a Lumos-szal molyokat kell csalogatni. A végén kérte, hogy áruljam el a képek titkát, de én nem árultam el neki, azóta akárhányszor az ő közelében járok, hallom, ahogy engem szid mindenkinek...
Én a karakterem külsejével is ráerősítettem a mardekáros kötődésre: fekete, hosszú haj, zöld szem és az arcon egy csúnya sebhely. -
Kylesa
aktív tag
Steamen a vonatkozó acsinál (Merlin's Beard! a neve) azt írja, hogy Complete all Merlin Trials. Gondolom konzolon a trófeához is mindet meg kell csinálni.
Ergo eléggé szemét dolog, hogy ha a challenge-hez kellő mennyiséget megcsinálod (ami kevés), többé nem ad értük xp-t. -
homerhamm
addikt
Én ezeket a matematikai ajtókat szerettem, az első kettőnél vagy 40 percet szenvedtem, aztán a "segítséget" a harmadik ajtónál találtam. Már ott jártam, hogy előveszem a számológépet, aztán a megoldásnál jöttem rá, hogy van 0 is. Mióta megvan a segítség, az ajtó fel perc alatt nyílik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest