-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Egyébként ilyen készül, RGB LED-el és animált fényeffekttel, teljesen saját tervezés minden:
-
JasL
őstag
2 napon át terveztem, próbanyomtattam 230V 10A-es tápegységnek egy elektronikai dobozt egy projekthez PETG-ből. Kábelbilincset is terveztem rá. A tetejét most nyomtatom még, az alja ilyen lett:
Ez így jó? PETG elég neki hőmérsékleti szempontból?Másik kérdés: a feszültségállító potmétert ilyen eszközökön muszáj leműanyagragasztó pöttyözni? Nem tud elállítódni?
-
JasL
őstag
Egy kis segítség kellene! Még soha nem építettem be tápegységet, de most egy izmos LED szalag miatt meg kell ezt tennem. A bekötéssel nem vagyok gondban, tudom melyik szín hova megy, de haverom szerint amit tervezek, az nem jó ötlet, szerinte csak saruval lehet bekötni az ilyet. Ti mit gondoltok? Kis ónnal leforrasztottam, hogy ne tudjon szétesni a sodrony, és ezt a hurkot tervezem jó izmosan rácsavarozni. Természetesen csak a burkolatba tétel után fogom bedugni majd, csak előbb mindenképpen meg akartalak kérdezni titeket, hogy nem csinálok-e hülyeséget! Ha ez így működhet annak ellenére, hogy nem szép (nincs saruzva), annak örülnék, mert csak egy 5V-os led szalag lesz a kimeneten (10A-es táp, 8.63A-t fog szívni a szalag elvileg)
Közben rácsavaroztam, esélytelen, hogy ki lehessen rántani, jó merevnek tűnik.
-
JasL
őstag
válasz
ViZion #97428 üzenetére
Nekem ilyen van, kurva jó, minden dróthoz magától alkalmazkodik a mérete, még USB kábeleket is nyúzok vele úgy, hogy az árnyékoló fóliát nem bántja, nagyon kis ügyes szerkezet, soha nem volt baj vele! Lényegében olyan, mint egy acélkörmös lehúzás, a beltartalommal gyengéd, de a burkolatot leszedi kíméletlenül! Megvenném újra bármikor. Nulla erőkifejtéssel lehúz bármiről bármit. Csak betolod a drótot, rámarkolsz, erre az történik, hogy előszöör a felső kis pofák rácsukódnak a vezetékre, majd kinyilik az olló, és lehúzza. Az áttétek miatt még gyenge nők is tudnák haszálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest