- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #20600 üzenetére
Csak a tx és rx kell.Seagate hardba lehet igy életet lehelni.
szerk.anno a seagate hardok megdöglöttek a hibás fw miatt.vagyi nem megdöglöttek csak na, fw hiba és bios nem érzékeli.és ha rákötöm a hardra a tx és rx lábakat akkor hyperterminal megismeri és visszalehet hozni az életbe.
-
theiron320
aktív tag
Üdv.vettem egy ilyen rs232 ttl átalakítót.[link].Azt akarom kérdezni, hogy ha az rx-et és a tx-et akarom 'kivezetni' akkor elég így forrasztani ahogy a képen is van vagy máshogy kell.
-
theiron320
aktív tag
válasz
theiron320 #18732 üzenetére
Igen.Egy baj van.Minden leírásban amikor bekötik a hdd-t megnyitják a hyperterminalt.Nekik megy de nekem nem.Nem érzékeli amit nyomok a billentyűről és így 3 nap keresgéles megy kárba
-
theiron320
aktív tag
válasz
Peter789 #18704 üzenetére
Üdv.Vettem egy olyan kábelt ami usb-t alakít sorosba.Akkor ezek szerint nem kötöm rá a vinnyóra.Szerinted egy ilyen [link] átalakító jó lesz?Ezen van rx és tx?
Egyébként hogyan tudnám letesztelni, hogy az amit vettem(usb rs232) valójában nem ttl-e mert szerintem elég gagyi és lehet ebből is kispóroltak cuccokat. -
theiron320
aktív tag
válasz
theiron320 #18686 üzenetére
Akkor gondolom egy mezei nyomtatókábel [link] sem jó.
-
theiron320
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #18685 üzenetére
Ok.köszi.azthiszem rendelek egyet a netről.Majd ha valami lesz beírom ide.Mégegyszer köszönöm
Szerk:sors fintora, hogy tegnap este nézegetem mondom a tesómnak, hogy ez mi a sz*r.Azt mondja, hogy neki van ilyen kábel, ilyet kapott a telefonhoz.Hát persze csak a doboza van meg a kábel pedig sehol.
-
theiron320
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #18683 üzenetére
Szia.Köszi szépen.A helyezet, hogy régebben megment a seagate hdd-m.Azt hittem, hogy valami hw probléma de tegnap elővettem, gondoltam megnézem mi a baja(windows, bios nem ismeri fel), utánaolvasok és kiderült, hogy a seagate szúrt el valamit az fw-el és így brickelve lett a hdd.Ha most rákötném így a gépre akkor lehet meglehetne csinálni, és azért 500 gb nem kevés+ szórakozás.Itt egy leírás:[link].Egyébként ilyen rx,tx meg gnd nincs sima usb-s telefon csatlakozókban?Mert itt azzal csinálják.
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Teljesen amatőr vagyok ebben a témában, ezért ne kövezzetek meg.A lényeg, hogy hogyan tudnél előállítani egy olyan kábelt aminek az egyik vége a gépbe megy mint usb a másikon pedig van rx, tx, és gnd.Azért szeretném mert valahogy el kellene érjem, hogy a gép hyperterminalban felismerje a hdd-t és így lehet.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest