- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szbalogh #59934 üzenetére
Lehet, sőt biztos hogy az erre a célra készített speciális anyagoknak jobb az árnyékolása, de hogy nem nagyságrendekkel az biztos.
Én magam a hőskorba májkrémes dobozba tettem az érzékenyebb elektronikákat, vagy az ebből az anyagból kivágott és lapokból összeforrasztott dobozba. Tökéletesen bevált, lágyvas lemez csak és jó volt.Ha esztergálnod kell, maradj a nagyobb, vastagabb anyagnál, a vékony lemezből nehezebb kiszúrni a pontos méretet. Habár karórába nem hinném hogy mm nagyságrendbe esne a vastagság.
Hogy a hajlítás hatására gyengülne, nem hinném, a régi kazettás magnókba is a motor köré volt tekerve egy-két menet a permalloy lemezből, az éles törésekre nem tudom hogy reagálna.
Esetleg régi, értéktelen, rossz karóra hátlemeze, azon már nem sokat kéne alakítgatnod, és jó anyagból van, a célra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- World of Tanks - MMO
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest