- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
jos3ph #13760 üzenetére
2-3K körül kapni alapszintű védelemmel ellátott elosztót, pl. Trust gyártmányt. Az ezekben lévőknél jobb túlfesz védelmet nem biztos, hogy házilag ki lehet vitelezni, bár nem néztem jobban utána.
Am. érdemes lehet még betenni PC tápból kitermelt hálózati EMI szűrőt, ált. rá vannak forrasztva egyszerűen az aljzatra.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
jos3ph #13754 üzenetére
ami befolyásolja a kapott hangminőséget amit a házimozi produkál.
Itt személyes kételyeim vannak, de az lehet, hogy csak az én dolgom. Én megelégednék egy gyárival, ami nem szegecselve, hanem csavarokkal van összeszerelve és van benne túlfeszvédelem. S ha fadoboz, készítenék egyet és abba szerelném az előbb említettet.
Biztos lesz más vélemény is. Engem ilyenek szolgálnak ki évtizedek óta, és jól. Fadoboz nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest