- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dudika10
veterán
válasz
peete88 #20879 üzenetére
A hangszórók hátára fúrsz egy pici lyukat, betekersz oda egy RCA anyát (lehet kapni, kb 60-70HUF az alap bőven jó) és beforrasztod. Aztán veszel tetszőleges hosszú 0,5-ös kábelt minimum, de akár lehet 0,75-ös is. Az előbbi még gond nélkül befér a legtöbb RCA csatlakozóba, utóbbi már nem feltétlenül. Veszel mellé RCA dugókat, és csinálsz belőlük jóval vastagabb kábelt.
-
mezis
félisten
válasz
peete88 #20871 üzenetére
Üdv.!
Általában a készen kapható RCA hosszabbítók kis áramhoz készülnek (input) és általában Kínában. Szóval gagyi. Legegyszerűbb, ha veszel hangszórókábelt (egyik ér jelzett) és azt "betoldod" a jelenlegibe. (Ereket ne cseréld fel.)
Ha garancia, egyéb miatt mégis hozzátoldanál, lehet kapni lengő RCA aljat és dugót is.Én találkoztam olyan kábellel, mely évekig tette a dolgát (230 V, néhány A), aztán a rézsodratnál gyártáskor bekavarodott maró anyag elvégezte dolgát, átrágta a legutolsó szálacskát is. A kábel közepén....
-
DonThomasino
veterán
válasz
peete88 #20871 üzenetére
Ha a hiba fél év után jelentkezett, nem hiszem hogy a kábel okozta.
Ha a kábel okozná szerintem annak azonnal kéne jelentkeznie.
Én inkább vmi dirver gondra tippelnék első körben.Megnézted? Ha kivetted a lepótolt vezetéket elmúlt a hiba?
Mikor fenn álla a hiba akkor kéne rádugni egy satleite et
az egyik eredeti vezetékre próbának.Szerintem legjobb ha ugyanolyan vezetéket használsz
csípj le belőle egy darabot ha RCA akkor ez nem fog menni
vidd el egy alkatrészboltba
mond meg mihez kell és ilyet adjon vagy jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest