Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Hege1234
üzenetére
Azt a talált tárgyat (forrasztóón, klasszikus Sn60%Pb40%) jól tedd félre, lassan el fog tűnni lehet a kereskedelemből. Nem is osztogatják olcsón. Ha közelebb laknék, lehet azt állítanám, hogy én vesztettem el.

szerk: 7 es van beleírva az jót jelent ?
Talán 370°C-ot jelent. Jó lesz az egyelőre.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Hege1234
üzenetére
A 3 tekergetőből kettő a páka kábelének a bekötésére való, a harmadik pedig egy kiolvadó biztosíték kupakja.
A szabályozást a páka végzi saját "rezsiben", a hőmérséklete pedig a beleszerelt forrasztóhegytől típusától függ.
De ettől a páka egy jó cucc. Meg lehet vele tanulni forrasztgatni, habár nem SMD alkatrészekhez illő az az 50W. -
-
taaz
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
ilyen dolgot vagyis gázos forrasztot utoljára villanyszerelönél láttam. Kötödobozban foraszgatta össze a vaskos drotokat. Az finomabb dolgokat nem hiszem meg lehet vele forrasztani, de ugy is gyakorlatba döl el minden

Nekem egy öreg wellerem van, de néha az sem jo mindenhez, ezért használok néha hölégfuvot, persze ésszel . Amugy hobby amatör "kontár modon " épitek kapcsolást. Már csak azért mondom igy mert látom más munkáját , mint ha gyárbol jött volna ki a cucc. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A szabályozást a páka végzi saját "rezsiben", a hőmérséklete pedig a beleszerelt forrasztóhegytől típusától függ.

ekkold