- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Fecogame #97800 üzenetére
Én saját földelő szondához kötném a lemezeket. Annak hiányában (társasház,...,) egy hagyományos, 40 - 100W-os izzón keresztül a védőföldeléshez.
Szép nagy antennád van. Mekkora az elektroszmog arrafelé?
Állítólag a középhullámú rádióadók antennáinak a közelében egy zseblámpa izzó világított egy darab dróttal és tilos volt antennát kihúzni (több méteres vezeték). -
rednifegnar
senior tag
válasz
az aluszalag meg a vaslemez nem tudom meddig maradnak jo kontaktban, mindketto oxidalodik, lehet meg van mozgasuk is, elreped elszakad a szalag. biztos hogy tobb szalagot tennek ra hogy idovel ha szakad akkor is maradjon kontakt, esetleg valami halo?
pl acelhalo? talan meg ra is lehetne pottyinteni par helyen ponthegesztovel, pesze akkor kell ra valami festes is hogy ne rohadjon el. -
válasz
Bocs nem akartalak megbántani vagy kétségbe vonni a padlózattal kapcsolatos tudásodat. És meg is válaszoltad, pont a székláb volt előttem mint kritikus terhelés.
Magánvéleményem, illetve ha énnekem kéne dönteni, nem kötném be mivel amúgy is burkolva van szigetelővel, nem érinthető.
Viszont.
Másik oldalról meg nem 50'-es éveket írunk hogy van egy rezsó meg egy 60-as izó, a megszaporodott kapcsolóüzemű tápok mendenre rászórnak ami fém a környezetükben.
És egy ekkora felület a fene tudja mi zavart fog összeszedni, esetleg felerősíteni a környezetében lévő több 100kHz-en működő tápegységekből ha nincs földpotenciálon.
Tényleg tanácstalan vagyok a te eseteddel. Nem a szabványt nézem hanem itt a józan paraszti logikám se tudna korrekten dönteni.
Talán valami villanyszerelő fórumon meg kéne kérdezned, ők mégiscsak napi szinten vannak ilyenekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest