Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Valamikor belefutottam egy ilyen nagyáramú dugó problémába, az még ráadásul valami spec. méret is volt, beszerezhetetlen. És már mutatta rendesen a melegedés nyomait.
Szó nélkül szétkaptam az eszközt és közvetlenül beforrasztottam a tápvezetéket.
Szerintem a mai napig működik.
Favágó módszer az biztos
-
mezis
félisten
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Üdv.! Régen, amikor rájöttem, hogy az USB hosszabbító kábel végén lógó telefon adapter (stick?) áramigényét nem bírja kielégíteni a vékony erecske, akkor azt "megpatkoltam": A + - vezetékekhez vastagabb vezetéket forrasztottam a csatlakozókhoz közel. Nem volt szép, de működött.
Előtte próbáltam egy szám. tech. boltban vásárolni jobb USB hosszabbítót, rákérdeztem a kábel paramétereire, az eladó fapofával közölte, hogy ők a szabványnak megfelelő vezetéket árulnak. Búcsúzás nélkül távoztam. -
atesss
addikt
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Olyan nem lenne jó, ami kábeles ?
Van mondjuk egy méter kábel rajta, aztán az az utáni részre azt forrasztasz amit szeretnél.
A kábel belső réz erének vastagsága mondjuk kérdés ezeknél.
Egyenes biztosan van Hestore-on, de nézd meg hátha van 90-fokos is.Ami rémlik, hogy TME-ről rendeltem pár éve toldókábelt 90-fokos dugóval, asszem 1,5m-es vezetékkel (de szerintem volt többféle hosszban), és az nagyon masszív volt.
A kábel (külsőre) is vastag volt, meg a dugója és aljzata is abszolút minőséginek nézett ki.
A réz-vastagság belül még ott is kérdés lehetne, de azért annyira minőséginek kinézőből csak nem spórolták ki nagyon a rezet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold