Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
A nevével én is bajban vagyok
De jó tudni, hogy akkor tényleg ez a jó irány...Végülis ezek az SSR-ek papíron sokmillió ki- be kapcsolást engednek, tehát talán 1 másodpersec ciklust tekintve is elélhetne évtizedeket elvi síkon.
Köszi a választ!
Jogos, igen a beszívottat kéne melegíteni igen.
Semmi extra családi ház hővisszanyerős központi szellőztetője.
A meleg szobalevegőből a páratartalom azért kifagyhat a hőcserélőre azon a végén, ahol belép mínusz fokokban a friss levegő (van olyan típus ami erre kevéssé érzékeny, de baromi drága, itt nem olyan lesz, hanem a Recutech egy hagyományos terméke). Hogy pontosan hány nap lenne egy klímaváltozós magyar télen olyan mínusz, hogy a fagyás valós problémát okozzon, azt nem tudom. De nem akarok lyukra futni. Ha lefagy és szétnyomja a hőcserélőt, akkor kapni fogom az ívet és a rokon akinek segítenék átkozni fog örökre.
Vannak olyan vezérlési megoldások, amik ilyenkor csökkentik a friss levegő áramot vagy bypasselnek, de a tuti az előmelegítés, főleg, hogy a helyettesítő megoldásban nem lesz bypass. És mondjuk egy mínusz párfokos bypass befújása a szobába nem biztos, hogy a komfort definíciója... a csökkentett térfogatáram miatti CO2 szint emelkedés meg kissé okfogyottá tenné a gépi szellőztetés meglétét.
Ha egy buta előmelegítőt nézünk az 125-ös mérteben huszonpárezer, utólag a kiszállás is több lenne ennél...
Bőven megéri beépíteni. Akár az általam fusiban helyettesítendő Wolf CWL F 150 vagy a komolyabb Nilan szériákat nézve is mindegyik igényesebb gépben van vész-előfűtő, kár volna ezt kispórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De jó tudni, hogy akkor tényleg ez a jó irány...
ekkold