Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik

- 

Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kovaccss
tag
válasz

Dr. Szilikát

üzenetére
						Akkor az előző 2 üzim úgy helyes, hogy 23 fokot hozzáadok. Ventillátort (77358) nem fogok az ellenállások hűtésére berakni, ez már nevetséges lenne. Ezeknek az a dolguk hogy melegek legyenek, nem kell félteni. Nyilván hogy ha 2 ellenállást rakok be, min. 1-2 cm-re lesznek vsz-esen egymástól, ne egymást melegítsék, meg semmihez se érjenek hozzá. Most sorkapocsba van bekötve a 2+2 47 Ohmos, itt is így csináltam meg. Itt a 0,76W csak 15%-os terhelés/ellenállás, így 30-35 fokot melegszenek. Sőt mivel szögletes hasábok a fehér kerámia ellenállások (ilyet fogok venni), vsz-esen élére állítva még nagyobb felületen tudnak hűlni, mint lapjára. Szerintem az a jó, ha 70 fokos melegedés alatt maradok, így szaga sem lesz. A RET-ben 47 Ohmosban 17W-os a legnagyobb, ami nem hűtőbordás, 75 mm hosszú. [link] Itt a 3W csak 17%-os terhelés, ami kb. 57 fokos melegedés, 23 fokban 80 fokos lesz, ez jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
 - MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold