Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
leweegee
üzenetére
ez bistabil, ki és be is kapcsol. Nekem bolondbiztos kell. Amúgy jó
Mondjuk a irfz és az ellenállás helyére mehetne akár.Ha a mostani beválik, akkor majd ápgrédelem, csinálok rendes rajzot, meg tervezek PCB-t hozzá, ezekre most nem volt idő (vannak, de nem egy publikálható formátum a firkáim...).
Szerintem az ellenállások nagy része helyett lehetne SMD is, mert áram nem folyik igazán.Mivel a relé nem volt vészesen drága, agyaltam olyanon is, hogy mindegy a +/- betáp, a relék a helyes polaritásra kapcsolnak. De két relé az több hely és bár elvileg nem éghetnek be, de ugye a gyakorlat...
Keresgéltem amúgy reverse polarity protector circuit-ot alin, de nem találtam igazán jót, vagy nem értettem a fura angol description-t.
Ez is jónak tűnt, de hmmm... kicsit félek az ilyen csoda moduloktól.ESP32 S3 N16R8-hoz kifejtő modult sem találtam normálisat, ezért furatgalvános nyákra építettem, nem ideális.
Kijelzővel van még bajom, az LCD kontrasztot állítgatni kell, ha ez ilyen, akkor nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Byintek Love U14 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold