Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Donki Hóte #84916 üzenetére
Amúgy ezt árulja hozzá a gyártó (valóban csak trafó): [link] és [link]
Próbáltam olcsóbban megúszni, de arra nem figyeltem milyen típusú feszültségről van szó. Bár gondolom az már lejött hogy elég kezdő vagyok a témában.
Hétvégére lehet tudnék kölcsön kérni egy megfelelő tápegységet tesztelésre (a rendelés már csak jövő héten érkezik meg). Viszont annak csak 11,5V-os kimenete van. Van értelme vele próbálkozni?
Másik, ha elvileg csak transzformálni kell neki a feszültséget, attól még a tápegység is jó hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest