-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom mit értesz legfelső rétegen.
Kb. 25 éves gép, kondik kifolytak, emiatt lett átkondizva, illetve egyéb alkatrészek lábait is elmarta, azok is cserélve lettek.
Floppy-ról működik, de az ide port fagyott, illetve innét megy tovább a Data0-15 ér a pcmcia csatihoz, ami már egyáltalán nem működött. Az egyik ok biztosan az ide 3 lábról továbbmenő szakadt ér, ami látható is itt.
A pcb túloldala szép állapotú, de csak az ide port fele van ott vezetékezve. A másik fele erről az oldalról megy.leweegee2: Igen, A600, egy barátomé. Szerintem több szál is szakadt, még ki kell mérnem. Az ide furatokról jövő, csatlakozó alatti szakadásokat hogyan pótolhatnám? Sajnos az A600 pcb a leginkább problémás ennél a gépcsaládnál. Jellemző, hogy mostanra kis melegítésnél is feljön az egész. Sejtheted milyen óvatosan szedtem ki a csatlakozót :)
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ivqkzy-: Eddig
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged