Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lompos48 #57888 üzenetére
Azért kérdeztem a diódát, mert a közép megcsapolásos trafó miatt a földhöz képest negatív feszültség is előáll az AC pontokon. Az meg szerintem folyton nyitogatná a pnp tranyót minden második félperiódusban. Jól mondom?
TheProb: A laptop táp nem igazán erősítőhöz való, de megteszi. Átalakítót nem fogsz kapni, de olyan laptop töltőt valszeg igen, amit be lehet dugni a cuccba. Ha nagyobb hangerőt is szeretnél, akkor 20Vdc alá ne add a tápfeszt, mert nagyon leviszi a jelentős torzítás nélkül kivehető teljesítményt. Adatlap 9. oldalán a figure 9 és 10 az idevágó grafikon. [link]
24V-os táp mellett 20..25W vehető ki a cuccból, míg 12V mellett mindössze 8..9.
A legjobb megoldás két darab pár Ah-s kis aksit sorba kötni, és azokról járatni a cuccot. Azokat meg néha feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest